Τετάρτη, 2 Μαρτίου 2016

Άδωνις για Ισλαμοποίηση Ελλάδας - Χρυσή Αυγή

Καταπληκτικός Άδωνις, απαντάει στις δηλώσεις του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Ξυδάκη, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι η Ελλάδα θα πρέπει να φέρει Μουσουλμάνους μετανάστες, επειδή γεννάνε πολύ, ώστε να λύσει το δημογραφικό της πρόβλημα.

Αλήθεια ρε παιδιά, η Χρυσή Αυγή τι λέει για όλα αυτά? Η Χρυσή Αυγή πιστεύει ότι τους μετανάστες τους φέρνουν στην Ελλάδα η Ελληνική αριστερά και ο Ερντογάν, ή συμφωνεί με την αριστερά και τον Μίμη Ανδρουλάκη, ότι τους φέρνει ο Τζορτζ Σόρος?

Ρωτάω γιατί δεν θυμάμαι την Χρυσή Αυγή να έχει πει ποτέ ένα μπράβο στον Σαμαρά, ο οποίος μέσα σε 6 μόλις μήνες έκλεισε τα σύνορα και έλυσε το μεταναστευτικό. Και καλά να συμφωνεί η ΧΑ με τον ΣΥΡΙΖΑ στην οικονομία. Πρόκειται για δύο σοσιαλιστικά κόμματα, απόλυτα λογικό είναι να τα βρίσκουν στην οικονομία. Αλλά στο μεταναστευτικό δεν θα έπρεπε η ΧΑ να συμφωνεί με την ΝΔ?

Θα μου πεις με τους μετανάστες η ΧΑ θα ανεβάσει τα ποσοστάκια της, αν δεν μιλάει θα την κρατήσει ο ΣΥΡΙΖΑ έξω από την φυλακή κτλ. Αλλά πραγματικά θα είχε ενδιαφέρον να ακούγαμε τον Χρήστο Παππά της Χρυσής Αυγής, να μας λέει αν πιστεύει ότι τους μετανάστες στην Ελλάδα τους φέρνει η Ελληνική αριστερά με τον Ερντογάν, όπως λέω εγώ, ή αν πιστεύει ότι τους φέρνει ο Τζορτζ Σόρος, όπως λέει η αριστερά και ο Μίμης Ανδρουλάκης. Θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον να μας απαντούσε με ένα “η Ελληνική αριστερά και ο Ερντογά” ή “ο Τζορτζ Σόρος”, χωρίς βαθυστόχαστες αναλύσεις. Ποιος από τους δύο είναι για την Χρυσή Αυγή ο βασικός ένοχος?


2 σχόλια:

  1. Πιστευεις οτι ο κυριος αξονας της χα τα παιρνει απο το καταρ και τους τουρκους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κοίτα, με όλους αυτούς πρέπει να τα έχεις καλά έτσι κι αλλιώς. Ρώσοι,Άραβες και Ιρανοί έχουν όλο σχεδόν το αέριο και πετρέλαιο. Απλά στα διεφθαρμένα πολιτικά συστήματα η επιρροή αυτών των χωρών είναι μεγαλύτερη. Από που τα παίρνει το κάθε κόμμα δεν μπορώ να το ξέρω. Δεν είναι έτσι απλά τα πράγματα. Αλλά σίγουρα και στην Χρυσή Αυγή υπάρχει και Αραβική εκτός από Ρωσική επιρροή. Έχε υπόψη μας ότι το πολιτικό μας σύστημα κινείται πρώτα απ'όλα με βάση τα δικά του συμφέροντα, και σίγουρα και βάσει του τι συμφέρει την χώρα. Το να παίρνει μίζες ένα κόμμα δεν σημαίνει ότι είναι υπάλληλος μιας άλλης χώρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή