Παρασκευή, 4 Μαρτίου 2016

Αξίζουμε να Έχουμε Δικό μας Κράτος?

Πρέπει να βγει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, για να μας εξηγήσει ότι δεν έχουν δίκιο οι κνίτες των ΜΜΕ, όταν εξισώνουν την σημερινή κατάσταση με την ανταλλαγή των πληθυσμών που υπέγραψε ο Ελευθέριος Βενιζέλος, όταν οι Χριστιανοί της Τουρκίας ήρθαν στην Ελλάδα, και οι Μουσουλμάνοι της Ελλάδας πήγαν στην Τουρκία, προκειμένου οι δύο χώρες αποκτήσουν ομογενοποιημένους πληθυσμούς.Το αντίστοιχο σήμερα θα ήταν τους σημερινούς μετανάστες να πάρουν οι πάμπλουτες Μουσουλμανικές χώρες του Περσικού Κόλπου, που όμως δεν έχουν πάρει ούτε έναν μετανάστη, και απλά πληρώνουν αριστερά κόμματα για να προωθούν τους Μουσουλμάνους μετανάστες στην Ευρώπη.

Μα αν είμαστε ένας τόσο κουτός λαός, που δεν καταλαβαίνει καν τα τόσο αυτονόητα, μας αξίζει άραγε να έχουμε δικό μας κράτος? Η αυτοδιάθεση ενός λαού, και η δυνατότητα του να ορίζει την μοίρα του, δεν προκύπτει από κάποιον νόμο, αλλά από την ικανότητα του να επιβάλλει την βούληση του πάνω σε ένα κομμάτι γης.

Το Ελληνικό κράτος, που προέκυψε μετά το 1821, δεν προέκυψε τόσο πολύ λόγω της θυσίας των Ελλήνων αγωνιστών, αλλά λόγω της βούλησης των Άγγλων, των Γάλλων και των Ρώσων να υψώσουν ένα Χριστιανικό τείχος μπροστά στην Οθωμανική Αυτοκρατορία.


Ξαναρωτάω λοιπόν. Αξίζει ένας λαός που είναι τόσο κουτός ώστε να μην κατανοεί αυτά τα τόσο αυτονόητα να έχει δικό του κράτος, ή όντως θα πρέπει να εφαρμοστεί ως τελική λύση το σχέδιο του Νίκου Ξυδάκη, και να φέρουμε εκατομμύρια Μουσουλμάνων μεταναστών στην Ελλάδα, ώστε να “λύσουμε” το δημογραφικό μας πρόβλημα?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου