Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2016

Το Δόγμα Τσίπρα-Νταβούτογλου

Η Τουρκία, και πολύ καλά κάνει από την δική της πλευρά, δεν δέχεται πίσω μετανάστες από την Ελλάδα. Αυτό σημαίνει ότι ακόμη και αν δεν κάνει χούντα ο Τσίπρας, και κάποια στιγμή βρεθεί στην εξουσία ένας Έλληνας πρωθυπουργός, θα πρέπει να πάει σε πόλεμο με την Τουρκία για να ανατρέψει το Δόγμα Τσίπρα-Νταβούτογλου.

Θα κυκλοφορούν λοιπόν κάτι τύποι σαν τον Πέτρο Τατσόπουλο στα κανάλια, και θα μας λένε ότι πρέπει να φτιάξουμε Μουσουλμανικές πόλεις επειδή είμαστε καλοί άνθρωποι. Και δεν ξέρουμε αν θα είναι 200 χιλιάδες, 500 χιλιάδες ή 2 εκατομμύρια. Και στην τελική θα μας λέει ο Πέτρος Τατσόπουλος, που κατά τα άλλα θα βρίζει τον Τσίπρα για την πολιτική των ανοιχτών συνόρων, για να τους στείλουμε με το ζόρι στην Τουρκία θα πρέπει να κάνουμε πόλεμο. Θέλετε μπουμπούκια μου πόλεμο με την Τουρκία θα μας ρωτάει ο Πετράν? Με λίγα λόγια το Δόγμα Τσίπρα-Νταβούτογλου είναι ή Μουσουλμανικές πόλεις ή πόλεμος.

Και θα έχουμε την αριστερά που μας λέει ότι πρέπει να λέμε ΟΧΙ επειδή είμαστε γύφτοι και δεν θέλουμε να πληρώσουμε τα χρέη μας, να μας λέει ότι δεν πρέπει να πούμε ΟΧΙ στην δημιουργία Μουσουλμανικών πόλεων γιατί θα γίνει πόλεμος. Δείτε πόσο καλομελετημένο είναι το Δόγμα Τσίπρα-Νταβούτογλου. Αν βρεθεί ένας Σαμαράς και πιέσει την Τουρκία, και πάει σε πόλεμο, θα χρεωθεί αυτός την απώλεια των εδαφών. Τι λέει δηλαδή το Δόγμα Τσίπρα-Νταβούτογλου? Ή Μουσουλμανικές πόλεις, ή ξεχάστε την Θράκη και το Αιγαίο.

Οι Έλληνες δεν λένε ΟΧΙ επειδή είναι γύφτοι και δεν θέλουν να πληρώσουν τα χρέη τους, όπως μας λέει η αριστερά. Οι Έλληνες λένε ΟΧΙ όταν απειλείς τα σύνορα τους. Μία μπορεί να είναι η απάντηση στο Δόγμα Τσίπρα-Νταβούτογλου. Κρεμάλα στους προδότες και πόλεμος. Και ότι γίνει.

“Η Τουρκία δεν δέχεται πρόσφυγες και μετανάστες που είναι ήδη στην Ελλάδα”, Μάρτιος 2016


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου