Κυριακή, 14 Φεβρουαρίου 2016

Donald Tramp VS Marco Rubio

Συζήτηση από το debate των Ρεπουμπλικάνων για την προεδρία του Ρεπουμπλικανικού κόμματος. Όλοι Ρεπουμπλικάνοι δηλαδή.

Κατηγορεί ο Τραμπ τον πρώην πρόεδροΤζορτζ Μπους επειδή χτύπησε τον Σαντάμ Χουσέιν στο Ιράκ το 2003, και του λέει ο Ρούμπιο "ευτυχώς που ήταν ο Μπους και όχι ο Αλ Γκορ πρόεδρος όταν έγινε το χτύπημα στους Δίδυμους Πύργους και μας κράτησε ασφαλείς".

Ο Al Gore ήταν ο υποψήφιος των Democrats στις προεδρικές εκλογές που κέρδισε ο Μπους, και όπως έχω ξαναπεί είναι αυτός που πούλησε το κανάλι του στο Κατάρ για 500 εκ δολάρια, με νόμιμες φυσικά διαδικασίες. Οι Democrats είναι αριστεροί, και είναι φυσικά πολύ πιο φιλικοί προς τους Ισλαμιστές. Καμία σχέση με τα δικά μας τα ρετάλια που βλέπουν Αραβικό πετροδόλαρο και γυαλίζει το μάτι τους, αλλά σε σχέση με τους Ρεπουμπλικάνους είναι πιο φιλικοί.

Και του απαντάει ο Τραμπ "πως μας κράτησε ασφαλείς? επί προεδρίας του έγινε η επίθεση στους Δίδυμους Πύργους".

Και του απαντάει ο Ρούμπιο "η επίθεση στους Δίδυμους Πύργους έγινε επειδή ο Μπιλ Κλίντον (democrats) δεν σκότωσε τον Οσάμα μπιν Λάντεν όταν είχε την ευκαιρία να το κάνει".


Έτσι μιλάνε αυτοί στα debate τους, και εδώ ο Μειμαράκης μας λέει ότι δεν πρέπει να γίνει debate για να μην πληγωθεί η παράταξη, και να κάνουμε τα 8 τσοντοκάναλα που έχουμε 4 και χειρότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου