Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου 2016

Οι Χρηματοδοτήσεις του Σόρος προς τους Λαθρομετανάστες

Στον παρακάτω πίνακα βλέπετε τις οικονομικές ενισχύσεις των διαφόρων κρατών για τους μετανάστες. Πρώτες οι ΗΠΑ με 3 περίπου δις λίρες, δεύτερη η Μεγάλη Βρετανία με 1 περίπου δις λίρες, το Κουβέιτ τρίτο με 764 εκ λίρες, μετά η Γερμανία, η Σαουδική Αραβία, τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα κλπ. Έχετε υπόψη σας ότι όταν λέμε 3 δις λίρες Αγγλίας μιλάμε για 4 δις ευρώ περίπου.Στον παρακάτω πίνακα βλέπετε τις δωρεές του Open Society Foundations, που είναι το φιλανθρωπικό ίδρυμα του αριστερού θολοκουλτουριάρη Αμερικανο-Εβραίου δισεκατομμυριούχου George Soros. Το ίδρυμα αυτό κάνει εδώ και χρόνια δωρεές περίπου 1 δις ετησίως σε φοιτητές, σε μετανάστες, σε χώρες, σε κάθε είδους φιλανθρωπική δραστηριότητα. Στον παρακάτω πίνακα από το site του ιδρύματος βλέπετε πως θα διαθέσει αυτό το περίπου 1 δις δολάρια το ίδρυμα το 2016.
Βλέπετε ότι το 14% περίπου (137 εκ δολάρια) θα πάει σε υποστήριξη μεταναστών. Ακούτε λοιπόν όλους να ασχολούνται με την χρηματοδότηση του Soros προς τους μετανάστες, ενώ δεν ακούτε ποτέ για τα δισεκατομμύρια που δίνουν οι χώρες σε οργανώσεις που βοηθάνε τους μετανάστες. Ακούτε επίσης το επιχείρημα ότι ο Σόρος είναι υπέρ των ανοιχτών συνόρων. Λέει δηλαδή αυτό που λέει κάθε αριστερός α και τίποτα παραπάνω. Λέει αυτό που λέει ο Τσίπρας, ο Βαρουφάκης, ο Κουτσούμπας, ο Βαλλιανάτος, η Δράση, το Ποτάμι, η Φιλελεύθερη Συμμαχία κλπ. Απλά δεν είναι ένας αριστερός απατεώνας, αλλά ένας Εβραίος αριστερός απατεώνας.

Το ίδρυμα του Σόρος χρηματοδοτεί και αριστερές οργανώσεις στο Ισραήλ. Οργανώσεις που υποστηρίζουν την επιστροφή στο Ισραήλ των Αράβων που έφυγαν κατά την διάρκεια των Αραβο-Ισραηλινών πολέμων. Βλέπε “Τζορτζ Σόρος”

Το ότι όμως υποστηρίζει την επιστροφή των Αράβων στο Ισραήλ δεν το ακούτε ποτέ και από κανέναν. Ούτε ακούτε ότι τα χρήματα που δίνει στους μετανάστες είναι ψίχουλα μπροστά στα χρήματα που δίνουν τα κράτη. Ακούτε μόνο ότι χρηματοδοτεί οργανώσεις που είναι υπέρ των μεταναστών, και υποστηρίζει ότι η Ευρώπη πρέπει να πάρει κι άλλους μετανάστες, όπως λέει κάθε αριστερός απατεώνας.


Σε 10 χρόνια κανείς δεν θα θυμάται ότι το ΚΚΕ, ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΔΗΜΑΡ, το Ποτάμι, και το ΠΑΣΟΚ ήταν υπέρ των μεταναστών και ψήφιζαν σχετικούς νόμους. Τον Σόρος θα θυμούνται όλοι οι ψεκασμένοι όταν θα έχουν φύγει από το προσκήνιο ο Τσίπρας, ο Βαρουφάκης κλπ. Και αυτός με το αζημίωτο. Δίπλα στον Βαρουφάκη σε όλη την διάρκεια της διαπραγμάτευσης, μήπως και τσιμπήσει καμία πληροφοριούλα για το πως θα κινηθεί η κυβέρνηση, ώστε να κινηθεί αναλόγως στο χρηματιστήριο.

2 σχόλια:

 1. Ενδιαφέρων έχει να πας στο site της ΑΝΤΑΡΣΥΑ ( http://antarsya.gr ) και να γράψεις στην αναζήτηση του site την λέξη:
  george soros
  ή
  Τζορτζ Σόρος
  ή
  Τζωρτζ Σόρος
  για να δεις πόσα αποτελέσματα σου βγάζει...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δεν αποκλείεται να τους δίνει κάνα φράγκο. Σε πολλούς Ισλαμιστές δίνει λεφτά. Ο Σόρος λέει ότι τον αντι-σημιτισμό τον προκαλεί το Ισραήλ. Τον αγαπάνε οι Ισλαμιστές

   Διαγραφή