Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2016

Ο Χάρτης των Εκλογών και το Μεταναστευτικό

Μια και περιμένουμε΄στα νησιά αφίξεις από τας Ανατολάς, να δούμε τον χάρτη των εκλογών του Σεπτεμβρίου του 2015. Εκτός από την Χίο, όλα τα νησιά έβγαλαν ΣΥΡΙΖΑ, και νομιμοποίησαν την πολιτική των ανοιχτών συνόρων, που αν θέλουμε να είμαστε δίκαιοι συνεχώς διαφήμιζε η Τασία Χριστοδουλοπούλου πριν τις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015.


Επίσης, στις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015, ο Τσίπρας είχε ήδη φέρει τις 400 από τις 850 χιλίαδες μετανάστες που έφερε το 2015. Υπάρχαν θέλω να πω και αποδείξεις ότι ο ΣΥΡΙΖΑ όντως εννοούσε αυτά που έλεγε πριν τις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015. Δεν μπορεί να ισχυριστεί κανείς ότι νόμιζε ότι ο Τσίπρας δεν τα εννούσε αυτά που έλεγε πριν τον Ιανουάριο του 2015, και ότι απλώς τα έλεγε για να τρομάξει τους Ευρωπαίους.

Η πολιτική των ανοιχτών συνόρων, και οι υποσχέσεις στον δημόσιο τομέα, είναι τα μόνο δύο πράγματα στα οποία ο ΣΥΡΙΖΑ φάνηκε συνεπής μετεκλογικά. Και έκανε μάλιστα ο ΣΥΡΙΖΑ στο μεταναστευτικό λιγότερα απ’όσα είχε υποσχεθεί, γιατί η Τασία είχε υποσχεθεί πριν τις εκλογές να ρίξει στον Έβρο τον φράχτη που ύψωσε ο Σαμαράς. Το “τείχος της ντροπής”.

Θα σκεφτεί τώρα κάποιος θολοκουλτουριάρης ότι είμαι απάνθρωπος, σκατόψυχος, θα ευχηθεί “πσώφω” κτλ. Αλλά δεν είναι καλύτερα να λέμε στον νησιώτη, όταν θα βρίσκεται αγκαλιά με τον Αφγανό και τον Πακιστανό, ότι ο ίδιος νομιμοποίησε την πολιτική των ανοιχτών  συνόρων με την ψήφο του, αντί να γυρνάει ο Μίμης Ανδρουλάκης στα κανάλια και να λέει ότι τους λαθρομετανάστες τους φέρνει ο Σόρος? Αν λες στον πσεκασμένονε ότι φταίει ο Σόρος, πως θα τον εξεπσεκάσεις?

Θα σου πει ο άλλος “μα εμάς μας υποσχέθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ ότι ναι μεν θα έχουμε ανοιχτά σύνορα, αλλά θα τους στέλνουμε όλους στην Γερμανία”. Ε ήμαρτον ψεκασμένε φίλε!!!

Βλέπε “Μίμης Ανδρουλάκης-Προπαγάνδα”
http://iakovosal.blogspot.gr/2015/07/blog-post_45.html

1 σχόλιο:

  1. που τα βρισκεις αυτα τα νουμερα ρε Ιακωβε...400 και 850 χιλιαδες...!!! ΠΟΥ τα βρισκεις αυτα τα νουμερα και τα λες ??? Λιγη σοβαροτητα ΔΕΝ βλαπτει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή