Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2016

Ολλανδία –ISIS (Ιανουάριος 2016)

Έχω πει πολλές φορές ότι οι Ρώσοι συμπεριέλαβαν στον Nord Stream 2 την Γαλλία (ENGIE), την Γερμανία (Ε.ON), την Αυστρία (ΟΜV), και τις Αγγλία και Ολλανδία με την Αγγλο-Ολλανδική Shell.

Οι Γάλλοι, οι Άγγλοι και οι Γερμανοί ήδη έχουν συνταχθεί με την Ρωσία στην κόντρα της με την Τουρκία στην Συρία, και χτυπούν τον ISIS. Σήμερα το Ολλανδικό κοινοβούλιο ενέκρινε μία πιο ενεργή συμμετοχή της Ολλανδίας εναντίον του ISIS στην Συρία.

Ο μόνος πλέον υποστηρικτής της Τουρκίας είναι ο Τσίπρας.  Μπορεί να πει κάποιος και ο Ρέντζι, αλλά ο Ρέντζι δεν είναι πραγματικός σύμμαχος των Τούρκων Ισλαμιστών, απλά τους χρησιμοποιεί για να συμπεριλάβουν οι Ρώσοι την ENI στον Nord Stream 2, αφού η Ιταλία είναι η μόνη μεγάλη δύναμη που έμεινε έξω από την συμφωνία. Αυτός είναι και ο λόγος που ο Ρέντζι μπλοκάρει την συμφωνία ΕΕ-Τουρκίας, σύμφωνα με την οποία η Τουρκία θα πάρει τα 3 δις ευρώ για να σταματήσει να στέλνει με τον ΣΥΡΙΖΑ μετανάστες στην Γερμανία.Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να αντιταχθεί στην συμφωνία, και γιατί θα χαλάσει την συμμαχία του με τους Τούρκους Ισλαμιστές αν προσπαθήσει να τους στερήσει τα 3 δις ευρώ, αλλά και γιατί θα είναι σαν να παραδέχεται επισήμως στους Ευρωπαίους και στα ΜΜΕ ότι μαζί με τον Ερντογάν στέλνουν μετανάστες στην Γερμανία. Ήδη πάρα πολύ Ευρωπαίοι αξιωματούχοι λένε ότι θα πρέπει τα σύνορα της ΕΕ να μεταφερθούν από τα Ελληνοτουρκικά σύνορα στα σύνορα Ελλάδας-Σκοπίων, εννοώντας εμμέσως πλην σαφώς ότι η Ελλάδα θα πρέπει να αντιμετωπιστεί ως επαρχία του Χαλιφάτου λόγω της συμμαχίας των Ελλήνων κομμουνιστών και των Τούρκων Ισλαμιστών.

“Dutch Labour party backs air strikes in Syria, creating parliamentary majority”, Ιανουάριος 2016

“Gazprom, BASF, E.ON, ENGIE, OMV and Shell sign Shareholders Agreement on Nord Stream 2 project”, Σεπτέμβριος 2015


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου