Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2016

Μπογδάνος-Αντισημιτισμός-Μεταναστευτικό-Προπαγάνδα

Ανέβασε χτες μία φίλη μία ανάρτηση, όπου συνέκρινε το Ολοκαύτωμα με το μεταναστευτικό, και φυσικά δεν το έκανε κακοπροαίρετα, και τις εξήγησα πόσο προσβλητικό είναι αυτό για όσους είχαμε συγγενείς που πέθαναν κατά την διάρκεια του Ολοκαυτώματος. Έχω αναφέρει στο παρακάτω λινκ γιατί είναι τεράστιο λάθος να συγκρίνονται οι μετανάστες Εβραίοι του Β Παγκοσμίου Πολέμου με τους σημερινούς μετανάστες της Αφρικής και της Ασίας, και δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να το επαναλάβω. Όποιος ενδιαφέρεται ας ρίξει μια ματιά εδώ. Βλέπε “Σύγκριση Εβραίων και Μουσουλμάνων Μεταναστών”.

Ο καθένας φυσικά μπορεί να λέει ότι θέλει, ακόμη και να λέει ότι καλώς έγινε το Ολοκαύτωμα, ή ότι δεν έγινε το Ολοκαύτωμα κτλ. Σε τέτοιες αναρτήσεις εμένα δεν μου πέφτει κανένας λόγος. Αλλά οι αναρτήσεις που γίνονται με σκοπό την συμπαράσταση σε όσους είχαν συγγενείς στο Ολοκαύτωμα, θα πρέπει τουλάχιστον να μην είναι προσβλητικές για τους ανθρώπους που έχασαν την ζωή τους, αλλά και για τους εν ζωή συγγενείς τους. Αν φυσικά ο πραγματικός σκοπός μίας τέτοιας τοποθέτησης είναι η συμπαράσταση στους συγγενείς των θυμάτων, και όχι η προσβολή τους, ούτε και η προώθηση της Ισλαμοποίησης της Ελλάδας από τον ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ και το Ποτάμι. Είναι πραγματικά πάρα πολύ προσβλητικό να χρησιμοποιείται η μνήμη ανθρώπων που πέθαναν πριν 70 χρόνια για να υποστηριχθεί αυτή η βάρβαρη τουρκοποίηση της Ελλάδας, και η μετατροπή της από μία χώρα της Ευρωζώνης σε μία επαρχία του Ισλαμικού Χαλιφάτου.

Επειδή πολύς κόσμος, όπως και η φίλη που ανέφερα, δεν γνωρίζουν πως λειτουργεί η αριστερά και παρασύρονται, θέλω να παραθέσω ένα βιντεάκι από έναν δημοσιογράφο που είναι ίσως ότι χειρότερο κυκλοφορεί στην Ελληνική δημοσιογραφία, τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο. Ο Μπογδάνος έχει τον ρόλο του δημοσιογράφου που κάνει δήθεν κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ, και στα δύσκολα καθαρίζει. Για παράδειγμα ο Μπογδάνος ήταν ένας από τους μεγαλύτερους υβριστές του Σαμαρά. Δεν λέω βέβαια ότι ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ. Δεν ξέρω τι ψηφίζει. Μπορεί να ψηφίζει Ποτάμι, μπορεί να ψηφίζει Δημαρ. Δεν λέω ότι ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ.Λέει λοιπόν ο Μπογδάνος στο βιντεάκι που θα δείτε, ότι οι Δανοί παίρνουν τα χρήματα των λαθρομεταναστών και κάνουν αυτό που έκαναν οι Ναζί στους Εβραίους. Η πραγματικότητα φυσικά είναι ότι οι Δανοί για να δώσουν σε έναν Δανό πολίτη επίδομα ανεργίας απαιτούν να μην έχει περιουσιακά στοιχεία. Και φυσικά δεν μπορούν οι Δανοί να αντιμετωπίζουν τους λαθρομετανάστες με μεγαλύτερη επιείκεια από αυτήν που αντιμετωπίζουν τους Δανούς πολίτες. Επομένως οι Δανοί απαιτούν οι λαθρομετανάστες να παραδώσουν τα περιουσιακά τους στοιχεία αν θέλουν να λάβουν την οικονομική και ιατροφαρμακευτική βοήθεια που προσφέρει το κοινωνικό κράτος της Δανίας.

Συγκρίνει λοιπόν ο Μπογδάνος έναν Δανό Εβραίο, που του έπαιρναν την περιουσία του, και είτε τον έδιωχναν από την χώρα είτε τον σκότωναν, με έναν λαθρομετανάστη, στον οποίο οι Δανοί φέρονται όπως ακριβώς φέρονται και στους Δανούς πολίτες. Με αυτόν τον τρόπο ο Μπογδάνος, αλλά και ο κάθε αριστερός, και ξεφτιλίζει το Ολοκαύτωμα, και προωθεί την Ισλαμοποίηση της Ελλάδας που προωθεί ο ΣΥΡΙΖΑ μαζί με το ΚΚΕ και το Ποτάμι, και ξεφτιλίζει την ΕΕ. Γενικότερα οι αριστεροί χρησιμοποιούν με τέτοιους τρόπους το Ολοκαύτωμα. Για παράδειγμα όταν η Χαμάς χτυπάει από την Γάζα το Ισραήλ, η οποία Χαμάς έχει στο καταστατικό της ίδρυσης της την εξόντωση όλων των Εβραίων και τον αφανισμό του Ισραήλ, οι αριστεροί συγκρίνουν τους Ισραηλινούς με τους Ναζί και μιλάνε για Ολοκαύτωμα, ξεφτιλίζοντας και πάλι Ολοκαύτωμα.

Και γενικότερα πρέπει να γνωρίζετε ότι την πιο σκληρή αντισημιτική προπαγάνδα στην Ελλάδα την κάνουν οι αριστεροί και όχι οι ναζί όπως ίσως θα φαντάζεστε. Στην Ελλάδα μέχρι το 2012 και την άνοδο της Χρυσής Αυγής δεν υπήρχε ναζιστικός χώρος. Η Χρυσή Αυγή δεν έπαιρνε ούτε 1% στις εκλογές. Ούτε η μάνα τους δεν τους ήξερε. Τον αντισημιτισμό στην Ελλάδα τον καλλιεργούσαν παραδοσιακά οι κομμουνιστές, που είτε τα έπαιρναν από τους Ρώσους είτε από τους Άραβες, που ήταν για το δεύτερο μισό του 20ου αιώνα οι ατμομηχανές παραγωγής αντισημιτικής προπαγάνδας. Βλέπε “Η Γεωπολιτική του Αντισημιτισμού”.

 Από το 2012 και μετά άρχισε η ΧΑ να καλλιεργεί τον αντισημιτισμό. Κατά την γνώμη ένας από τους καλύτερους πλασιέ αντισημιτισμού στην Ελλάδα, μπροστά στον οποίο η ΧΑ δεν πιάνει μία, είναι ο Μίμης Ανδρουλάκης. Για την προπαγάνδα του Μίμη Ανδρουλάκη βλέπε “Το ΔΝΤ, ο Κρούγκμαν και ο Στίγκλιτζ”.

Επομένως όσοι πραγματικά θέλετε να τιμήσετε τους νεκρούς του Ολοκαυτώματος, και να εκφράσετε την συμπαράσταση σας σε όσους έχασαν συγγενείς στο Ολοκαύτωμα, όπως εγώ για παράδειγμα, μην βάζετε το Ολοκαύτωμα δίπλα στο μεταναστευτικό. Είναι πραγματικά πάρα πολύ προσβλητικό να χρησιμοποιείται η μνήμη αυτών των ανθρώπων για να προωθηθεί η Ισλαμοποίηση της Ελλάδας.

Για το 3λεπτο βιντεάκι με τον Μπογδάνο βλέπε

5 σχόλια:

 1. Μία παρατήρηση έχω να κάνω. Στη Δανία όταν ένας Δανός πολίτης ζητάει πρόνοια από το κράτος και το κράτος θεωρεί ότι ψεύδεται και προσπαθεί να ζημιώσει το κράτος εκδίδεται δικαστική απόφαση για να ψάξουν τα περιουσιακά του στοιχεία οι αρχές. Για τους πρόσφυγες αυτό δεν θα είναι απαραίτητο. Από ηθικής άποψης είναι κατακριτέο και πλήρως αντίθετο με τη συνθήκη της Γενεύης που ρητά το απαγορεύει. Οι Δανοί έχουν υπογράψει και αναγνωρίσει τη συνθήκη της Γενεύης. Άλλο ένα καρφί στο φέρετρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.. Διαφωνείς?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Βεβαίως και διαφωνώ. Η συνθήκη για τους πρόσφυγες έγινε λόγω του ανρθωπισμού των Ευρωπαίων, και όχι για να χρησιμοποιηθεί σε συνθήκες παγκοσμίου σχεδόν πολέμου, όπου 700 εκ άνθρωποι θέλουν να μεταναστεύσουν. Η συνθήκη για τους πρόσφυγες έγινε με το μυαλό στην αλληλεγγύη, και όχι στο να διαλυθεί η Ευρώπη και στο να παίρνουμε μίζες από τους Άραβες. Η συνθήκη αυτή θα πρέπει να επικαιροποιηθεί ώστε να μπορεί να είναι λειτουργική με όλους αυτούς τους πολέμους που μαίνονται γύρω μας

   Διαγραφή
 2. Στη συνθήκη της Γενεύης οδήγησε η απανθρωπιά των Ευρωπαίων σε περιόδους πολέμου. Ήταν ανάγκη να δημιουργηθεί για να μην συμβούν ξανά φρικαλεώτητες του παρελθόντος. Είναι παγκοσμίως υιοθετημένη από 194 χώρες και η βάση του διεθνούς δικαίου που η Ευρώπη θα έπρεπε να προασπίζει και να βελτιώνει. Συμφωνώ μαζί σου ότι η Ευρωπαϊκή ένωση αυτή τη στιγμή αντιμετωπίζει εχθρούς που όπως φαίνεται από τα γεγονότα προσπαθούν να τη διαλύσουν. Μια τέτοια κίνηση είναι και αυτό που έκανε η Δανία κατά τη γνώμη μου. Δεν είχε κανένα λόγο να κάνει κάτι τόσο ανήθικο αν απλά ήθελε να κάνει τη Δανία μη αρεστή στους πρόσφυγες. Θα μπορούσε να πάρει ένα σωρό μέτρα που θα έκαναν πάλι τους αριστερούς να την κράζουν αλλά δεν θα δημιουργούσε ένα ακόμα Ευρωπαϊκό αγκάθι. Δεν θα δημιουργούσε συνειρμούς με τους ναζί. Επειδή αντιλαμβάνομαι το πρόβλημα που δημιουργείται λόγω του προσφυγικού, που όπως λένε όλοι οι μεγάλοι αναλυτές θα είναι το Νο1 πρόβλημα για το 2016, το να αντιδράς μεμονωμένα, ακραία και προκλητικά διογκώνει το πρόβλημα και έχει ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που θέλουμε (υποθέτω) μια ενωμένη Ευρώπη. Εκτός και αν η Δανία θέλει να στηρίξει τους Τσίπρα-Ρέντσι. Με λίγα λόγια λέω ότι αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή μοιάζει με οργανωμένη επίθεση για την διάλυση της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Και κινήσεις σαν αυτή της Δανίας μοιάζει να θέλουν ακριβώς αυτό. Δεν βλέπεις το ακραίο του πράγματος και το πόσο ανούσιο είναι? Κάτι πρέπει να εξυπηρετεί..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΥΠΕΙΣΕΛΘΩ ΣΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΣΑΣ-ΚΑΘ ΟΤΙ ΔΙΑΦΩΝΩ ΣΕ ΠΟΛΛΑ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ-ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΑΝ ΚΙ ΕΓΩ ΘΑ ΤΟ ΕΛΕΓΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ...ΚΑΘΕ ΧΩΡΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΝΑ ΦΥΛΑΞΕΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΔΙΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΕΚ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟΣ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΤΤΕΙ ΚΑΙ -ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ-ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΘΡΥΨΑΛΛΑ Η ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ.ΟΜΩΣ,ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΑΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΣΑΣ ΕΒΡΑΙΟΙ ΥΠΗΡΞΑΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΠΙΦΑΝΕΙΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΜΗΤΡΑ ΤΙΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΙ ΕΔΩ Π.Χ ΣΕΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΝΑΡΟΓΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ.ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΑΝΦΕΡΕΣΤΕ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΗΣ,ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ Ν ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΟΠΟΥ ΓΗΣ-ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΟΥΤΗΣ ΤΗΣ ΓΗΣ-ΣΤΗΝ ΓΙΓΑΝΤΩΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΗΣ ΚΑΙ-ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ-ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ..ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΑΦΘΟΝΑ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ,ΟΠΟΤΕ ΑΘΩΟΙ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Βρέθηκα στο ιστολόγιό σας μέσα από λίνκ σελίδας ανθρώπου που τον εκτιμώ πολύ, προσδοκώντας ότι θα βρω αναλύσεις αποστασιοποιημένες από ιδεοληψίες, ψευδαισθήσεις και προκαταλάψεις. Αλλά τελικά έμεινα έκπληκτος από το μέγεθος της διαστρέβλωσης της πραγματικότητας που επιχειρείτε προκειμένου να την ταιριάξετε στην ιδεολογία σας. Τρανό παράδειγμα αυτό το άρθρο περί ολοκαυτώματος. Όπου ξαφνικά ανακαλύπτετε, λες και προσγειωθήκατε χθες στην Ελλάδα, ότι την πιο σκληρή αντισημητική προπαγάνδα την ασκούν οι αριστεροί!! Και ισχυρίζεστε μάλιστα ότι πριν την άνοδο της ΧΑ το 2012 δεν υπήρχε στην Ελλάδα ναζιστικός χώρος! Προφανώς για εσάς, οι φιλοναζιστές και οι φασίστες στην Ελλάδα δεν υπήρχαν προ του 2012. Πιθανόν σας διαφεύγει ότι οι συντριπτική πλειοψηφία των νέων ψηφοφόρων της ΧΑ προέρχεται από την αγαπημένη σας ΝΔ. Όπως επίσης φαίνεται να ξεχνάτε ότι υπήρχε και ένα κόμμα που λεγόταν ΛΑΟΣ το οποίό είχε σαφείς αντισημητικές θέσεις τόσο που το 2011 έφτασαν να διαμαρτύρονται Εβραίοι διεθνώς για τη συμμετοχή του στην κυβέρνηση. Επίσης μάλλον αγνοείτε ότι το ΛΑΟΣ κατέβαζε στις περιφερειακές του 2002 υποψήφιους 4 μέλη της ΚΕ της Χρυσής Αυγής μεταξύ των οποίων ο γνωστός και μη εξαιρετέος Παναγιώταρος. Και μάλλον δε θα έχετε ακουστά τον κύριο Πλεύρη και το διαβόητο βιβλίο του για τους Εβραίους, το οποίο διαφήμίζει και εκδίδει ο αγαπημένος σας Αδωνις Γεωργιάδης ο οποίος μάλιστα δηλώνει ότι συμφωνεί με τα στοιχεία που εμφανίζονται και πλέκει το εγκώμιο του συγγραφέα. Ο οποίος βέβαια ήταν και στο ΛΑΟΣ όταν συνέβαιναν τα παραπάνω. Αλλά αυτά σας είναι μάλλον άγνωστα. Τώρα που τα γνωρίζετε μήπως πρέπει να αναθεωρήσετε ως προς το τι είναι προσβολή προς τις μνήμες των νεκρών του Ολοκαυτώματος;

  ΑπάντησηΔιαγραφή