Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2015

Άδωνις VS Μπάμπης Παπαδημητρίου

Ακούστε σχόλιο από την δημοσιογραφική αθλιότητα που λέγεται Μπάμπης Παπαδημητρίου. Καλεί τον Άδωνι να παραιτηθεί από υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ μετά το περιστατικό με τον Λαζόπουλο, τον λέει ανόητο, και λέει ότι όλοι εμείς που θα τον ψηφίσουμε είμαστε τρελοί. Και γιατί? Επειδή ο Γεωργιάδης τόλμησε να πει ότι ο Παπαδημητρίου, τον οποίο έβριζαν όλοι οι συριζαίοι πριν ο ΣΥΡΙΖΑ γίνει κυβέρνηση, ήταν ο μόνος που υποστήριξε δημοσίως ένα νομοσχέδιο του Σύριζα, νομίζω αυτό για τις τράπεζες. Το παρακάτω link έχει και τα δύο ηχητικά. Το πρώτο με τις ύβρεις του δημοσιογραφίσκου, και το δεύτερο με την άποψη που τόλμησε να εκφράσει ο Γεωργιάδης.

Πείτε μου ρε παιδιά, υπάρχει περίπτωση να τολμούσε όλη αυτή η δημοσιογραφική αθλιότητα που κυκλοφορεί στην Ελλάδα, να πει για κάποιον άλλο πρόεδρο της ΝΔ ότι πρέπει να παραιτηθεί, και να προσβάλει τόσο χυδαία τους ψηφοφόρους του? Υπήρχε περίπτωση να τολμήσει όλο αυτό το δημοσιογραφικό σκουπιδαριό να καλέσει υποψήφιο πρόεδρο της αριστεράς να παραιτηθεί και να πει ότι οι ψηφοφόροι του είναι για δέσιμο, και να μην γίνει ο πανικός? Για όσους νομίζουν ότι ο αντίπαλος της ΝΔ είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και όχι οι δημοσιογράφοι.

Να πω ότι αυτή η δημοσιογραφική αθλιότητα που λέγεται Μπάμπης Παπαδημητρίου προέρχεται από το ΚΚΕ, παρόλο που δηλώνει ότι αλλαξοπίστησε. Το ηχητικό απόσπασμα είναι μόλις 2 λεπτών αλλά νομίζω διαφωτιστικό.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου