Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου 2015

Σύμφωνο Συμβίωσης και Μεταναστευτικό

Αυτό που δεν λέει κανείς για το σύμφωνο συμβίωσης, όχι μόνο ανάμεσα σε ζευγάρια του ίδιου φύλου, είναι αν μπορεί να εξελιχθεί σε μία ακόμη μπίζνα που θα χρησιμοποιήσουν ο ΣΥΡΙΖΑ και το Ποτάμι, προκειμένου να χορηγούν υπηκοότητες σε πλούσιους πελάτες, ή σε πελάτες που θα επιδοτούνται από τις Αραβικές χώρες. Μόνο τον Γεωργιάδη άκουσα να θίγει το θέμα. Το χειρότερο είναι ότι και στην ΝΔ υπάρχει κόσμος που παίρνει δωράκια από τους Άραβες, και μπορεί επίσης να θέλει ένα σύμφωνο συμβίωσης που θα μοιράζει ιθαγένειες.

Υπό αυτήν την έννοια εγώ προτιμώ τον γάμο των ομοφυλοφίλων από το σύμφωνο συμβίωσης, φυσικά με πολύ σκληρές ποινικές κυρώσεις για όσους το χρησιμοποιούν για να μοιράσουν ιθαγένειες. Είναι πολύ πιο εύκολο να καταδικάσεις κάποιον που κάνει πολλούς γάμους από κάποιον που κάνει πολλά σύμφωνα συμβίωσης. Δεν ακούω καθόλου αν και πως συνδέεται το σύμφωνο συμβίωσης με το μεταναστευτικό, και αυτό είναι πάρα πολύ ανησυχητικό, γιατί όλοι ξέρουμε πόσο αραβικό πετροδολάριο κυκλοφορεί στην Ελλάδα.

Επειδή το να μοιράζεις ιθαγένειες με νόμους όπως αυτόν που ψήφισαν ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ, το Ποτάμι και το ΚΚΕ είναι ήδη κάπως προκλητικό, όσο και αν τα ΜΜΕ το φορτώνουν στον Σόρος και καθαρίζουν για την αριστερά, και η χαλάρωση τέτοιων νόμων για να μοιραστούν ακόμη πειρισσότερες ιθαγένειες θα ήταν ακόμη προκλητικότερη, και θα έπρεπε πια να μιλάμε μόνο για τον Σόρος στα ΜΜΕ για να το καλύψουμε, φοβάμαι ότι μπορεί να χρησιμοποιηθούν πλάγιοι τρόποι για να μοιραστούν ιθαγένειες, όπως πχ το σύμφωνο συμβίωσης. Και άκουσα τον Γεωργιάδη να εκφράζει αυτήν την ανησυχία. Να λέει δηλαδή ότι υπάρχει η υποψία ότι θα χρησιμοποιηθεί το σύμφωνο συμβίωσης για να μοιραστούν από την πίσω πόρτα υπηκοότητες. Οι “πύρινοι” λόγοι των δικηγόρων βουλευτών υπέρ του συμφώνου συμβίωσης είναι επίσης πάρα πολύ ανησυχητικοί, γιατί είναι οι δικηγόροι που αναλαμβάνουν να τακτοποιούν τους μετανάστες.


Άκουσα τον πύρινο λόγο της βουλευτού της ΝΔ Νίκης Κεραμέως υπέρ του συμφώνου, και ανησύχησα ακόμη περισσότερο. Την Κεραμέως την έχω συνηθίσει να τρώει χαμογελαστή φάπες από τους κνίτες των ΜΜΕ και να λέει και ευχαριστώ. Μόνο ο κρότος από τις φάπες που χαμογελαστή τρώει από τους δημοσιογράφους μπορεί να σε κρατήσει ξύπνιο κατά την διάρκεια των τηλεοπτικών της εμφανίσεων. Επίσης με ανησυχεί το πάθος με το οποίο υπερασπίζεται η θολοκουλτούρα της αριστεράς το σύμφωνο συμβίωσης, γιατί όταν ακούς τους αριστερούς να μιλάνε για δικαιώματα και ελευθερίες πρέπει να είσαι δυο φορές προσεκτικός. Follow the money.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου