Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2015

Η Ιδεολογική Συνέπεια της Αριστεράς

Το HDP, το Κουρδικό κόμμα του Demirtas, τον οποίο έχουν αρχίσει να κυνηγούν οι Ερντογάν-Νταβούτογλου, έχει στο παρελθόν λειτουργήσει ως ο πολιτικός βραχίονας του κομμουνιστικού PKK του Οτσαλάν. Τώρα που οι Τούρκοι Ισλαμιστές κυνηγάνε τους Κούρδους κομμουνιστές της Τουρκίας, και του PKK και του HDP, που είναι τα Ελληνικά κομμουνιστικά κόμματα να πάνε να τα σπάσουν έξω από την Τουρκική πρεσβεία? Που είναι το ΚΚΕ? Που είναι ο ΣΥΡΙΖΑ? Που είναι ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ? Που είναι το ΕΠΑΜ? Που είναι το ΚΚΕ Μ-Λ και το ΚΚΕ Λ-Μ?

Θα πούνε οι φίλοι μας οι αριστεροί “μα οι Κούρδοι της Τουρκίας δεν έχουν ούτε πετρέλαιο ούτε φυσικό αέριο, πως θα καλύψουν το κόστος? Ενώ το Κατάρ και η Τουρκία έχουν τα πάντα και πληρώνουν cash”. Μάλιστα. Αλλά έχουν πετροδολάρια οι Κούρδοι του Ιράκ ρε παιδιά. Αν στο μέλλον τα βρούνε με τους Κούρδους της Τουρκίας, μπορεί να σας πληρώσουν αυτοί. Κάντε τις διαδηλώσεις με πίστωση. Κόψτε το τιμολόγιο με πίστωση, και στην ανάγκη βάλτε υψηλό τόκο.

Αυτοί οι αριστεροί ρε παιδί μου όμως είναι πραγματικά απόλαυση. Είναι να τους παρακολουθείς και να τους κάνεις χάζι. Όταν έκανε την γενοκτονία του Darfur ο κολλητός της Τουρκίας και του Κατάρ, ο Άραβας δικτάτορας του Σουδάν Al Bashir, στην Ελλάδα δεν ακούστηκε τίποτα. Ήταν πριν αποσπαστεί το Νότιο Σουδάν από το Σουδάν. Ο Ισλαμιστής Αλ Μπάσιρ είχε τότε πετρέλαιο.

Μία είναι η λύση παιδιά αν θέλετε να είστε ιδεολογικά συνεπείς. Να κόβετε τιμολόγιο με πίστωση. Έχει κάποιο ρίσκο θα μου πεις. Όντως, έχει.


HDP has inorganic link to PKK: Erdoğan”, Ιούλιος 2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου