Παρασκευή, 18 Δεκεμβρίου 2015

Γιάννα Αγγελοπούλου

Η συμμαχία της αριστεράς και των κρατικοδίαιτων επιχειρηματιών. Καταπληκτική φωτογραφία. Η συμμορία που λυμαίνεται τον τομέα της ενέργειας, της παιδείας, των κρατικών τραπεζών, και στην μέση η κρατικοδίαιτη επιχειρηματικότητα (Αγγελοπούλου). Ο λόγος που την έχουν στην μέση και τρέχουν να φωτογραφίζονται μαζί της, όπου βρουν ευκαιρία είναι για να αθωώσουν την αριστερά όταν σταματήσει να περνάει η μπογιά του Τσίπρα. Μόλις συμβεί αυτό, οι κνίτες των ΜΜΕ θα φορτώσουν τον Τσίπρα και την ομάδα του στην Αγγελοπούλου, στον Σόρος, σε όλους αυτούς δίπλα στους οποίους τρέχουν και φωτογραφίζονται τώρα, και θα βγάλουν μπροστά κάποιον άλλο. Τον ΛΑΕ, το Ποτάμι, ανάλογα με το ποιες θα είναι οι εξελίξεις.

Ήδη αν διαβάσετε τους θολοκουλτουριαραίους της δημοσιογραφίας που πρόσκεινται στην κεντροαριστερά, θα δείτε ότι ο φταίχτης είναι ο Σόρος, η Αγγελοπούλου, οι Αμερικανοί, αλλά ποτέ η αριστερά. Εννοείται ότι η Αγγελοπούλου, και η κάθε Αγγελοπούλου, δεν το κάνει αυτό τσάμπα. Όλο και κάποιες διευκολύνσεις θα της κάνουν για να παίρνει πάνω της την ρετσινιά της αριστεράς. Να θυμίσω ότι ο πατέρας του Βαρουφάκη ήταν κομμουνιστής που φυλακίστηκε επί δικτατορίας, και είναι γενικός διευθυντής στην Χαλυβουργική του Αγγελόπουλου.

Ο Γιάννης Βαρουφάκης προφανώς εκπροσωπούσε τέτοιους επιχειρηματίες, που ελπίζουν ότι μόλις χρεοκοπήσει και καταρρεύσει η Ελλάδα, θα φέρουν τα χρήματα τους απ’έξω να πληρώσουν τα εδώ χρέη τους σε υποτιμημένες δραχμές. Ο Τζορτζ Σόρος που έτρεχε και φωτογραφιζόταν με τον Βαρουφάκη και τον Τσίπρα, προφανώς και ήξερε το πως θα χρησιμοποιηθούν στην Ελλάδα οι φωτογραφίες. Αλλά στο μεταξύ θα ήλπιζε να πάρει κάποια πληροφοριούλα για το πως θα κινηθεί η Ελληνική κυβέρνηση ώστε να κάνει κάποια κίνηση στο χρηματιστήριο. Ούτε αυτόν θα άφησαν παραπονεμένο.

Τέλος πάντων όμως, θα παρατηρήσετε ότι στα άρθρα της θολοκουλτούρας που διαβάζετε, ο φταίχτης είναι η Αγγελοπούλου, ο Σόρος κλπ, αλλά ποτέ η αριστερά. Κάποτε απορούσα που τρέχουν να φωτογραφηθούν με την Αγγελοπούλου, και την κάθε Αγγελοπούλα. Ο Τσίπρας ακόμη και αμερικανικό αναπτήρα να δει θα τρέξει να φωτογραφηθεί δίπλα του για να μας πείσει ότι παίρνει εντολές από τις ΗΠΑ.

Πάρτε και ένα δημοσιογραφικό σκουπίδι για να καταλάβετε γιατί χρειάζονται όλες αυτές οι φωτογραφίες με την Αγγελοπούλου τον Σόρος κλπ, ώστε να βγαίνει η αριστερά από το κάδρο. Το σημαντικό είναι να αναρωτηθείτε τι σας λέει αυτή η φωτογραφία που βλέπετε. Αυτό που σας λέει είναι ότι αυτά που κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ δεν τα κάνει η αριστερά αλλά η Αγγελοπούλου. Και μιλάμε ότι ο Βούτσης είναι από τους πιο άγριους κομμουνιστές, και μεγάλωσε μάλιστα στο ίδιο του το σπίτι κλέφτες τραπεζών και τρομοκράτες. Θυμάστε την ιστορία με τον γιο του. Αθώα λοιπόν η αριστερά. Όλες οι ευθύνες στην Γιάννα Αγγελοπούλου. Με το αζημίωτο βέβαια.

“Ο γιος της Γιάννας και η Πτώση του Τσίπρα”


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου