Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου 2015

Ο Σανός

Οι κάτοικοι της Ειδομένης καταγγέλουν πλιάτσικο από τους λαθρομετανάστες, και ζητάνε την προστασία της πολιτείας. Πόσο καιρό λέω ότι ένας από τους λόγους που οι κομμουνιστές με τον Ερντογάν έφεραν εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες στην Ελλάδα είναι για να τους χρησιμοποιήσουν αν στραβώσει το πράγμα? Αν στραβώσει το πράγμα θα τους ξεσηκώσουν, ώστε να βγάλει ο Τσίπρας τον στρατό στον δρόμο. Μέσα σε αυτούς τους λαθρομετανάστες δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχει στείλει ο Ερντογάν και πολλούς επαγγελματίες. Αν δώσει σήμα ο Τσίπρας στον Ερντογάν, ο Ερντογάν θα τους ενεργοποιήσει, ώστε να ξεσηκώσουν τους υπόλοιπους, και να τους οδηγήσουν σε πλιάτσικο και αντάρτικο πόλης. Ο Τσίπρας θα βγάλει τον στρατό για να μας προστατεύσει από τους λαθρομετανάστες και όλα μια χαρά.

Το πρόβλημα (?) θα είναι ότι αν κάποια στιγμή μας την δώσει δεν θα μπορούμε να διαδηλώσουμε κατά του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν θα το επιτρέπει ο στρατός, γιατί θα υπάρχει ο κίνδυνος των επεισοδίων με τους λαθρομετανάστες. Άρα οι κομμουνιστές δεν θα έχουν βγάλει τον στρατό στους δρόμους επειδή δεν πιστεύουν στην δημοκρατία, αλλά για να μας προστατεύσουν από τους λαθρομετανάστες που οι ίδιοι έφεραν. Εξάλλου εμείς θα ζητάμε προστασία, όπως κάνουν ήδη οι κάτοικοι της Ειδομένης. Επομένως θα είμαστε και ευχαριστημένοι που θα έχουμε ασφάλεια.

Άλλωστε δεν είναι οι κομμουνιστές που έφεραν όλους αυτούς τους λαθρομετανάστες. Ο Σόρος τους έφερε. Ο Τσίπρας είναι πράκτορας του Σόρος, και ο Σόρος στέλνει λαθρομετανάστες στην Ελλάδα, επειδή μόνο τον Ελληνικό λαό φοβάται η Νέα Παγκόσμια Τάξη Πραγμάτων.

Να κάνουμε και μία σούμα. Ο Ανδρέας Πανανδρέου ήταν πράκτορας του Σόρος, και κοροίδεψε τους κομμουνιστές για καμιά τριανταριά χρόνια. Ο Ανδρέας πήγε τους κομμουνιστές στο ΠΑΣΟΚ, και προσπάθησε να εξοντώσει τον Ελληνικό λαό, που είναι ο μόνος που φοβάται η Νέα Παγκόσμια Τάξη Πραγμάτων. Πέθανε ο Ανδρέας μετά από καμιά 30αριά χρόνια, ευτυχώς ο Ελληνικός λαός επιβίωσε, και στην συνέχεια εμφανίστηκε ένας νέος ηγέτης, ο Κώστας Σημίτης.

Ο Κώστας Σημίτης είναι γιος όχι απλά κομμουνιστή, αλλά μίας κομμουνιστάρας, του Γεωργίου Σημίτη, που ήταν μέλος της κυβέρνησης του Βουνού κλπ. Αλλά τελικά και ο Σημίτης ήταν πράκτορας του Σόρος, όπως αποδείχτηκε μετά από καμιά 15ετία. Ούτε αυτός ήταν πραγματικός αριστερός.

Μετά ήρθε ο Τσίπρας. Πάλι την πάτησαν όμως οι κομμουνιστές. Γιατί όπως ο Ανδρέας Παπανδρέου και ο Κώστας Σημίτης, έτσι και ο Αλέξη Τσίπρας είναι πράκτορας του Σόρος, και σκοπός του είναι να αφανίσει τους Έλληνες, ώστε να μην σταματήσουν την Νέα Παγκόσμια Τάξη Πραγμάτων. Γι’αυτό φέρνει ο Σόρος τους λαθρομετανάστες στην Ελλάδα, και βάζει τον ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι να ψηφίζουν τον νόμο για την ιθαγένεια, το κλείσιμο των κέντρων κράτησης που είχε ανοίξει ο Σαμαράς κλπ.

Το συμπέρασμα είναι ότι ποτέ δεν φταίνε οι κομμουνιστές αλλά ο Σόρος. Άρα αν βρεθεί ένας κομμουνιστής ηγέτης, ο οποίος σε αντίθεση με τον Παπανδρέου, τον Σημίτη και τον Τσίπρα, δεν θα ελέγχεται από τον Σόρος, όλα θα είναι μία χαρά. Αν και μετά τον Τσίπρα ξαναπέσουμε σε πράκτορα του Σόρος, θα περιμένουμε καμιά 15ετία, μέχρι να τον πάρουμε πάλι χαμπάρι, και μετά θα πάμε στον επόμενο. Ε  του κερατά ρε παιδιά, κάποια στιγμή θα πέσουμε σε έναν πραγματικό αριστερό που δεν θα είναι πράκτορας του Σόρος.

Συγνώμη αλλά πόσο κουτόχορτο πια? Με τον Παπανδρέου δεν είχαμε ίντερνετ και μας κοροίδεψαν οι κομμουνιστές. Λογικό. Με τον Σημίτη δεν είχαμε ίντερνετ, την φάγαμε πάλι. Ε μα τώρα έχουμε facebook, twitter, youtube κλπ. Πάλι σανό? Συγνώμη αλλά νομίζω ότι τον τραβάει ο οργανισμός μας τον σανό.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου