Πέμπτη, 24 Δεκεμβρίου 2015

Γιατί ο Χριστιανισμός Χρειάζεται την Προστασία μας

Μέρες που είναι θα ανεβάσω για ακόμη μία φορά την φωτογραφία με τους θολοκουλτουριαραίους που ντύθυκαν παπάδες και άρχισαν να φιλιούνται έξω από την Μητρόπολή, γιατί όσοι δεν ήμαστε θρήσκοι πρέπει να την βλέπουμε συνέχεια. Γιατί μόνο έτσι θα καταλάβουμε πόσο πολύ χρειάζεται σήμερα ο Χριστιανισμός την προστασία μας, και πόσο σημαντικό είναι να σταθούμε στο πλευρό του στην επίθεση που δέχεται από τους σκοταδιστές της αριστεράς.Αυτούς τους τύπους της φωτογραφίας δεν τους γνωρίζω, αλλά είμαι βέβαιος ότι αν τους ψάξετε θα ανακαλύψετε ότι είναι θολοκουλτουριαραίοι. Στο straight version τους είναι αυτοί που καίνε τα πανεπιστήμια, στο gay version τους είναι αυτοί που φιλιούνται έξω από την Μητρόπολή ντυμένοι παπάδες κλπ. Αυτοχαρακτηρίζονται προοδευτική”. Οι τζιχαντιστές της αριστεράς. Οι ίδιοι άνθρωποι είναι, είτε στην straight είτε στην gay εκδοχή τους. Και γι’αυτό σαν θολοκουλτουριαραίους πρέπει να βλέπουμε και τους μεν και τους δε, και όχι ως straight και ως gay.

Και όσοι δεν είμαστε θρήσκοι οφείλουμε να παραδεχτούμε πόσο άδικοι ήμασταν με τον Χριστιανισμό, παρασυρόμενοι από την θολοκουλτούρα της αριστεράς, η οποία δίνει πάντα έμφαση στους gay ή στους κλέφτες ιερείς για να κοντύνει τον Χριστιανισμό. Οι ιερείς όμως δεν είναι τίποτα. Υπάλληλοι του Χριστιανισμού είναι και τίποτα παραπάνω. Ειδικά σήμερα, με αυτήν την βάρβαρη ισλαμοποίηση της χώρας που προωθεί η αριστερά, θα πρέπει όλοι να χρησιμοποιήσουμε τον Χριστιανισμό σαν μία ασπίδα. Δεν χρειάζεται να πηγαίνουμε στην Εκκλησία για να το κάνουμε αυτό. Αρκεί να νοιώθουμε ότι ο Χριστιανισμός είναι για εμάς ένας πολύτιμος σύμμαχος, ο οποίος έχει πολύ μεγάλη ανάγκη την προστασία μας.


Και φυσικά εμείς πρέπει πρώτοι να υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματα των μειοψηφιών, γιατί αν δεν το κάνουμε εμείς θα το κάνει με στραβό τρόπο η υποκουλτούρα. Αν δεν προστατεύσουμε εμείς τα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων θα το εκμεταλλευτεί η θολοκουλτούρα, προκειμένου να νομοθετήσει σύμφωνα συμβίωσης που θα μοιράζουν Ελληνικά διαβατήρια στους λαθρομετανάστες. Αν δεν προστατεύσουμε εμείς τα δικαιώματα των Ευρωπαίων Μουσουλμάνων θα το εκμεταλλευτεί η θολοκουλτούρα, για να παίρνει μίζες από τους Άραβες, προκειμένου να φέρνει λαθρομετανάστες και να κατασκευάζει μεγάλα τζαμιά και γκέτο στις Ευρωπαϊκές πρωτεύουσες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου