Σάββατο, 12 Δεκεμβρίου 2015

Οι Ψεύτικες Θέσεις της Χρυσής Αυγής για το Μεταναστευτικό


Έχω ανεβάσει ένα βιντεάκι μίας ομιλίας του Ηλία Κασιδιάρη στην βουλή, και πραγματικά αξίζει να παρατηρήσετε κάποια σημεία. Αξίζει να τα παρατηρήσουν όσοι νομίζουν ότι η Χρυσή Αυγή και η ΝΔ έχουν την ίδια σκληρή θέση στο μεταναστευτικό.


Πρώτον, ο Κασιδιάρης, ο οποίος αν δεν κάνω λάθος είναι και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΧΑ, ισχυρίζεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ φέρνει τους λαθρομετανάστες επειδή γονάτισε μπροστά στους Γερμανούς βιομηχάνους, οι οποίοι θέλουν φτηνά εργατικά χέρια, και πληρώνουν 3 δις στην Τουρκία προκειμένου η Τουρκία να στέλνει στους Γερμανούς βιομηχάνους λαθρομετανάστες.


Σύμφωνα με τον Κασιδιάρη λοιπόν ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ αυτό που λέω εγώ, ότι δηλαδή οι Έλληνες κομμουνιστές έχουν συμμαχήσει με τους Τούρκους Ισλαμιστές εναντίον των Γερμανών, και στέλνουν εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες στην Βόρεια Ευρώπη, παίρνοντας μίζες, και απαιτώντας να μην επιμείνουν οι Ευρωπαίοι στις αποκρατικοποιήσεις, στις μεταρρυθμίσεις και στην διαφάνεια στον δημόσιο τομέα της Ελλάδας. Σύμφωνα με τον Κασιδιάρη οι Γερμανοί πιέζουν τον Τσίπρα να τους στέλνει λαθρομετανάστες.

ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ λοιπόν για την ΧΑ ότι οι Γερμανοί, ένας μεγάλος εχθρός της Τουρκίας, παρακαλάνε τον Ερντογάν, και του δίνουν 3 δις ευρώ, και έμμεση αναγνώριση στο Αιγαίο, προκειμένου να σπάσει την συμμαχία του με τους Έλληνες κομμουνιστές και να σταματήσει να στέλνει χιλιάδες λαθρομεταναστών στην Ευρώπη, προκαλώντας αυτήν την γενική κατάρρευση της ΕΕ που όλοι παρατηρήμου.

ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ λοιπόν για την ΧΑ ότι όλοι αυτοί που φέρνει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αυριανοί ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ, του ΚΚΕ, του ΑΝΤΑΡΣΥΑ, του ΕΠΑΜ, και των άλλων ακροαριστερών κομμάτων, ενδεχομένως και του Ποταμιού και του ΠΑΣΟΚ, και γι’αυτό ψήφισαν ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ, το ΠΟΤΑΜΙ και το ΚΚΕ τον νόμο για την ιθαγένεια.

ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ λοιπόν για την ΧΑ ότι δικηγόροι του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΣΟΚ, του Ποταμιού και του ΚΚΕ μπορούν να αναλαμβάνουν τις υποθέσεις των ανθρώπων που είτε αιτούνται άσυλο είτε προσπαθούν να παραμείνουν νόμιμα στην Ελλάδα για κάποιο διάστημα. Να θυμίσω ότι οι 750 χιλίαδες μετανάστες που έφεραν στην Ευρώπη το 2015 ο Τσίπρας και ο Ερντογάν χρειάζονται δικηγόρους για να προωθήσουν τις υποθέσεις τους, και μέσα σε αυτούς τους μετανάστες υπάρχουν και πλούσιοι άνθρωποι. Συν όλα τα τεράστια ποσά που δίνουν οι Άραβες για να προωθούν τους Μουσουλμάνους μετανάστες στην Ευρώπη σε ΜΚΟ κτλ.

ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ λοιπόν για την ΧΑ ότι στα πλαίσια της περίφημης συμμαχίας του Νότου που ακούμε τα τελευταία χρόνια, η Ελληνική αριστερά ελπίζει να πάρουν την εξουσία στην Ισπανία οι Ποδέμος, και να στείλουν και αυτοί άλλο 1 εκ μετανάστες στην ΕΕ. Να προσθέσω ότι οι Ποδέμος δεν είναι σαν τον Ματέο Ρέντζι, που είναι ευρωπαίος κεντροαριστερός. Οι Ποδέμος είναι σαν τον ΣΥΡΙΖΑ, τον ΑΝΤΑΡΣΥΑ, το ΕΠΑΜ και το ΚΚΕ, τριτοκοσμικοί κομμουνιστές, που αν πάρουν την εξουσία θα στείλουν εκατοντάδες χιλιάδες μετανάστες στην Βόρεια Ευρώπη ζητώντας ανταλλάγματα στα θέματα της διαφάνειας, των αποκρατικοποιήσεων και της ενέργειας. Βλέπε επίσης “Η Συντριβή της Γερμανίας από τους Ρέντζι, Τσίπρα και Ερντογάν”.

Επίσης οφείλετε να παρατηρήσετε ότι η ΧΑ δεν είπε ποτέ ένα μπράβο στην ΝΔ που παρέλαβε την Ελλάδα Πακιστάν από τον Γιώργο Παπανδρέου και τον Ραγκούση το 2012, και την καθάρισε μέσα σε έξι μήνες. Δεν είναι περίεργο αυτό? Η ΧΑ είναι εθνικοσοσιαλιστικό κόμμα, και το καταλαβαίνω να έχει στο θέμα των αποκρατικοποιήσεων, της ενέργειας, της γραφειοκρατίας και της διαφάνειας στον δημόσιο τομέα τις ίδιες θέσεις με τον ΣΥΡΙΖΑ, γιατί πρόκειται για δύο σοσιαλιστικά κόμματα. Όμως η Χρυσή Αυγή είναι εθνικοσοσιαλιστικό κόμμα, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κομμουνιστικό κόμμα, και άρα στο θέμα των μεταναστών η ΧΑ θα έπρεπε να έχει τις ίδιες θέσεις με την ΝΔ και όχι με τον ΣΥΡΙΖΑ. Θα έπρεπε λοιπόν η ΧΑ να πει ένα μπράβο στην ΝΔ που καθάρισε την Ελλάδα μέσα σε έξι μήνες. Αν ακούσατε εσείς ένα μπράβο, έστω και μέσα από τα δόντια της ΧΑ, να μου το πείτε και μένα.

Επίσης τι λέει η ΧΑ για το θέμα του Ντόναλντ Τραμπ, του υποψηφίου αρχηγού των Ρεπουμπλικάνων στις ΗΠΑ, που αν πάρει το χρίσμα θα διεκδικήσει την προεδρία των ΗΠΑ το 2016? Ο Τραμπ ζήτησε να σταματήσει η μετανάστευση από τις Μουσουλμανικές χώρες προς τις ΗΠΑ, μέχρι να ξεκαθαρίσει το θέμα των αγωγών, να αποφασίσουν οι Ρώσοι, οι Καταριανοί, οι Τούρκοι και οι Σαουδάραβες από που θα περάσουν οι αγωγοί, να αποφασίσουν ποιος θα πουλάει σε ποιον κλπ. Συμφωνεί η ΧΑ με τις δηλώσεις του Τραμπ, ή βγάζει η ΧΑ σπυριά και μόνο που ακούει για τον Ντόναλντ Τραμπ, όπως ακριβώς παθαίνει και όλη η αριστερή θολοκουλτούρα των ελληνικών ΜΜΕ? Μήπως την εκφράζει και την ΧΑ αυτή η φωτό που κυκλοφορεί η αριστερά?

Εικόνα 1


Επομένως πρέπει όλοι να παρατηρήσετε, ότι σύμφωνα με τα λεγόμενα τα δικά μου, ο υπαίτιος για την εισβολή που δέχεται η Ελλάδα είναι η αριστερά, ενώ σύμφωνα με τα λεγόμενα της ΧΑ ο υπαίτιος είναι οι Γερμανοί βιομήχανοι, οι ΗΠΑ, ο Σόρος, αλλά όχι η αριστερά. Μιλάμε για δύο τελείως διαφορές προσεγγίσεις, και όλως τυχαίως η δική μου είναι φαρμάκι για την αριστερά, ενώ η προσέγγιση της ΧΑ είναι φαρμάκι για τους Γερμανούς βιομηχάνους, τον Σόρος κλπ.

Επίσης πρέπει να θυμάστε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει αρχίσει και βάζει άγριο χέρι στην δικαιοσύνη και τις φοροελεγκτικές αρχές, και χρησιμοποιεί και τα δύο για κομματικό όφελος. Ο πρώην υπουργός τους, ο Αλέξης Μητρόπουλος, έλεγε ότι από τότε που τα έσπασε με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο ΣΥΡΙΖΑ βάζει την δικαιοσύνη και την εφορία να τον κυνηγάει, και είπε μάλιστα ότι φοβάται και για την ζωή του. Σκεφτείτε λοιπόν πόσο χρειάζεται η ΧΑ τον ΣΥΡΙΖΑ, την στιγμή που έχει ανοιχτές υποθέσεις με την δικαιοσύνη.

Με τα παραπάνω δεν θέλω να πω ότι η ΧΑ και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν διαφορές στο μεταναστευτικό. Οπωσδήποτε έχουν. Καταρχάς η ΧΑ γνωρίζει ότι όλοι αυτοί που θα πάρουν υπηκοότητα από τους νόμους που ψήφισαν ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ, το Ποτάμι και το ΚΚΕ δεν θα είναι ψηφοφόροι της ΧΑ. Επομένως στο εσωτερικό σίγουρα η ΧΑ δεν έχει το ίδιο όφελος που έχουν τα αριστερά και τα κεντροαριστερά κόμματα, αλλά έχει όφελος στον βαθμό που αυτοί οι λαθρομετανάστες χρησιμοποιούνται ως απειλή εναντίον της ΕΕ, γιατί το ίδιο σάπιο πολιτικό σύστημα με τον ΣΥΡΙΖΑ εκπροσωπεί η ΧΑ. Χωρίς να λέω ότι η ΧΑ έχει την ίδια δύναμη με την αριστερά. Προφανώς και μετά το 81 η δύναμη βρίσκεται στην αριστερά. Αλλά ο τρόπος λειτουργίας του κράτους που επιθυμεί η αριστερά είναι ίδιος ακριβώς με αυτόν που επιθυμεί και η ΧΑ, άσχετα με το ποιος έχει την δύναμη τις τελευταίες δεκαετίες.


Τέλος πάντων όμως, για να μην τα πολυλογώ, καλό είναι όταν ακούμε πολλά για το μεταναστευτικό να προσπαθούμε να δούμε τι από αυτά ανταποκρίνεται σε σκληρές θέσεις και τι είναι φούμαρα. Η ΝΔ δεν βγήκε στους δρόμους να δείρει λαθρομετανάστες, αλλά μέσα σε 6 μήνες καθάρισε μία Ελλάδα που μετά τους Παπανδρέου και Ραγκούση έμοιαζε με το Πακιστάν. Η ΧΑ έδειρε λαθρομετανάστες, αλλά δεν έδειξε και πολύ ευχαριστημένη όταν η ΝΔ καθάρισε την Ελλάδα.

3 σχόλια:

 1. ΠΟΤΕ ΚΑΘΑΡΙΣΕ Η ΝΔ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ? ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΛΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ. Η ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΑΠΙΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΑΦΡΟΔΕΞΙΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ,ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΟΖ, ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΩΡΙΚΑ ΥΔΑΤΑ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΕ ΤΗΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΕΓΙΝΕ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ, ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΣΕ ΣΕΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ, ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΡΑΓΩΓΗ. ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΘΝΙΚΟΙ ΜΕΙΩΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΕΧΕΤΕ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ,ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΟΥΚΛΩΝΕΤΕ ΜΕ ΤΟΣΟ ΧΟΝΤΡΟΚΟΜΜΕΝΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ-ΕΥΤΥΧΩΣ-ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΤΕ ΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ..ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΤΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΟ ΓΡΑΨΙΜΟ,ΕΚΤΙΘΕΣΤΕ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Δηλαδή, όταν ανέβηκε η Ν.Δ.
  πόσοι λαθρομετανάστες είτανε;
  Πόσους έδιωξε σε έξι μήνες;
  και πόσοι είτανε όταν έπεσε;

  ΑπάντησηΔιαγραφή