Δευτέρα, 14 Δεκεμβρίου 2015

Νέα Παγκόσμια Τάξη Πραγμάτων 14.12.2015

Η φωτογραφία είναι από την εποχή που αγαπούσαμε ακόμα τις τράπεζες. Πριν καταλάβουμε ότι μας έστελναν στας Ευρώπας και στας Αμερικάς για να μας υποδουλώσουν, ώστε χρεοκοπημένοι πλέον, να μην μπορέσουμε να σταματήσουμε την Νέα Παγκόσμια Τάξη Πραγμάτων.


Μία απορία όμως βασανίζει την σκέψη μου. Τι θα γινόταν αν ο Αρτέμης Σώρρας έβγαζε τα 300 δις ευρώ και εξοφλούσε το χρέος μας, όπως άλλωστε διακαώς επιθυμούσε να κάνει? Ξέρω ότι στην πραγματικότητα η Νέα Παγκόσμια Τάξη Πραγμάτων δεν θα του επέτρεπε ποτέ κάτι τέτοιο, προκειμένου να μας έχει υπό τον απόλυτο έλεγχο της. Αλλά ας υποθέσουμε ότι γινόταν, και ο Αρτέμης Σώρρας έκοβε μία επιταγή 300 δις ευρώ, και επιδεικτικά την πετούσε στην μούρη της Νέας Παγκόσμιας Τάξης Πραγμάτων. Τι θα γινόταν μετά? Η απορία μου είναι το πως θα μπορούσαμε να πολεμήσουμε αυτήν την καταραμένη Νέα Παγκόσμια Τάξη Πραγμάτων μόλις εξοφλούσαμε το χρέος μας, και ανακτούσαμε την ανεξαρτησία και την χαμένη υπερηφάνια μας? Μόλις τέλος πάντων παίρναμε αυτήν την ανάσα αξιοπρέπειας.

Γιατί αν θέλουμε να είμαστε αποτελεσματικοί, το κλειδί είναι να βρούμε τι είναι αυτό που φοβάται τόσο πολύ από εμάς η Νέα Παγκόσμια Τάξη Πραγμάτων. Ώστε μόλις ελευθερωθούμε από τα δεσμά του χρέους μας να πράξουμε αυτό ακριβώς. Αυτό που δεν μπορούμε να κάνουμε τώρα, γονατισμένοι από το χρέος μας, άθλιοι και αναξιοπρεπείς, έρμαια στις ορέξεις και τις επιταγές της. Το σίγουρο είναι ότι για να μας φοβάται τόσο πολύ, και να μας πολεμά με τόσο μίσος, από την εποχή του Καποδίστρια ακόμα, σίγουρα υπάρχει κάτι που μόνο εμείς μπορούμε να της κάνουμε. Όπως τα ντολμαδάκια για παράδειγμα, που μόνο στην Ελλάδα γίνονται, αλλά προφανώς σε κάτι πολύ πιο επικίνδυνο γι’ αυτήν. Αυτό είναι το κλειδί. Να βρούμε επιτέλους τι είναι αυτό που τόσο πολύ φοβάται από εμάς η Νέα Παγκόσμια Τάξη Πραγμάτων.

Ο θρύλος λέει ότι ο Καποδίστριας το εγνώριζε, και αυτός ήταν ο λόγος που έβαλαν τους Μαυρομιχαλαίους να τον εδολοφονήσουν έξω από την εκκλησιά. Μην ψάξετε για τις αλήθειες που σας λέω στα βιβλία ιστορίας που έχετε σπίτι σας. Αυτές τις αλήθειες δεν θα τις βρείτε πουθενά. Θα πρέπει να τις πιστέψετε με την δύναμη της καρδιά σας.

Ο μεγάλος κίνδυνος όμως είναι ο εξής. Μήπως μόλις απελευθερωθούμε από το χρέος μας, μόλις πάρουμε αυτήν την ανάσα αξιοπρέπειας, αντί να πολεμήσουμε την Νέα Παγκόσμια Τάξη Πραγμάτων το ρίξουμε πάλι στα ταξιδάκια στας Ευρώπας και στας Αμερικάς? Και δώστου πάλι Guzzi και Versace? Αυτό θα ήταν το απόλυτο αδιέξοδο. Ο μεγαλύτερος κίνδυνος για το Έθνος. Γιατί θα εσήμαινε ότι όταν είμαστε χρεοκοπημένοι και υποδουλωμένοι δεν έχωμεν την δύναμη να πολεμήσουμε την Νέα Παγκόσμια Τάξη Πραγμάτων, και όταν είμαστε κονομημένοι και ευχαριστημένοι το ρίχνωμεν έξω. Ίσως άλλωστε σε αυτήν την αδυναμία μας να βασίζεται η παντοδυναμία της Νέας Παγκόσμιας Τάξης Πραγμάτων.

Το μόνο ελπιδοφόρο σημείο είναι ότι για να λέγεται “Νέα”, αυτή η Παγκόσμια Τάξη Πραγμάτων, υπήρξε και κάποια άλλη πριν από αυτήν, που με κάποιον μαγικό τρόπο ηττήθηκε. Η Παλαιά Παγκόσμια Τάξη Πραγμάτων. Εγώ θα επρότεινα να βάλουμε μέσα σε ένα
F-16 τον Πάνο Καμμένο, και να τον εφουντάρουμε καταπάνω της. Ακόμη καλύτερα μόλις θα έχει φάει το μεσημεριανό του φαγητό, για να κάμει και μεγάλο κρότο, μήπως και ξυπνήσει ολόκληρη η Ευρώπη από την επαναστατημένη Ελλάδα.


ΥΓ Θα στείλω το κείμενο στο Olympia του Πάνου Καμμένου, ή στο site του Μιχάλη Ιγνατίου, που δημοσιεύουν τέτοια κείμενα, μήπως και το δημοσιεύσουν για κανονικό. Ας είναι αυτό το κείμενο το δικό μου λιθαράκι στον αγώνα για την ελευθερία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου