Παρασκευή, 13 Νοεμβρίου 2015

Άδωνις Γεωργιάδης VS Κυριάκος Μητσοτάκης

Όποιος νεοδημοκράτης σκέφτεται να ψηφίσει τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον οποίο πολύ βαθιά εκτιμώ, πρέπει οπωσδήποτε να δει το παρακάτω 20λεπτο βιντεάκι. Στην συνέχεια θα πρέπει να σκεφτεί αν ο Μητσοτάκης έχει τα κότσια να κάνει αυτό που κάνει ο Γεωργιάδης σε αυτό το βίντεο. Ο αντίπαλος της ΝΔ δεν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά οι δημοσιογράφοι, γιατί στην συντριπτική τους πλειοψηφία προέρχονται από την ΚΝΕ και την ΕΡΤ. Χθες στήριζαν το ΠΑΣΟΚ, σήμερα τον ΣΥΡΙΖΑ, αύριο ίσως το Ποτάμι ή κάποιο άλλο κόμμα της κεντροαριστεράς ή της αριστεράς, ανάλογα με το πως θα εξελιχθούν τα πράγματα. Φυσικά φροντίζουν να παραπλανούν τον κόσμο, και είναι πάρα πολλοί αυτοί που δεν γνωρίζουν ότι οι Έλληνες δημοσιογράφοι είναι αριστεροί. Για παράδειγμα στο δημοψήφισμα οι δημοσιογράφοι στήριξαν το ΝΑΙ, ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ το ΟΧΙ. Στην πραγματικότητα το ΝΑΙ ήταν ΝΑΙ στην διαπραγμάτευση του ΣΥΡΙΖΑ. Ήταν ΝΑΙ στο να αντικατασταθούν πχ τα έσοδα από την αποκρατικοποίηση της ΔΕΗ και του ΑΔΜΗΕ με φόρους, ήταν ΝΑΙ στο να δοθούν και άλλα κεφάλαια από την ΕΕ στις Ελληνικές τράπεζες, ώστε να μην χρειαστεί να αποκρατικοποιηθεί η Εθνική Τράπεζα, ήταν ΝΑΙ στο να προσληφθούν οι δημόσιοι υπάλληλοι που απέλυσε ο Μητσοτάκης, ήταν ΝΑΙ στο να ανοίξει η ΕΡΤ κλπ κλπ.

Αλλά επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ έφερε το πρόγραμμα του κυριολεκτικά την τελευταία ημέρα, ανάγκασε την ΝΔ να το στηρίξει. Έτσι η ΝΔ στήριξε το ΝΑΙ, που ήταν ΝΑΙ στην διαπραγμάτευση του ΣΥΡΙΖΑ, και φάνηκε να είναι ταυτισμένη με τους δημοσιογράφους, που επίσης στήριξαν το ΝΑΙ.

Επομένως σημαντικό δεν είναι να έχει η ΝΔ έναν αρχηγό που θα μπορέσει να αδειάσει τα σούργελα του ΣΥΡΙΖΑ. Οποιοσδήποτε μπορεί να το κάνει αυτό. Εσάς αν βγάλουν στην τηλεόραση θα τους γελοιοποιήσετε. Ότι καλό και να κάνει η ΝΔ θα έχει απέναντι της τους δημοσιογράφους που δεν θα το προβάλουν, και ότι κακό και να κάνει το κόμμα που στηρίζουν οι δημοσιογράφοι θα το πνίγουν. Για παράδειγμα φέτος η Ελλάδα θα είχε ανάπτυξη +3%, σύμφωνα με όλους τους διεθνείς οργανισμούς, και λόγω των εκλογών θα έχει ύφεση που μπορεί να φτάσει ακόμη και στο -4%. Αν συμβεί αυτό θα έχουμε χάσει 7 ποσοστιαίες μονάδες του ΑΕΠ λόγω του ΣΥΡΙΖΑ. Μιλάμε για μία εθνική καταστροφή, αλλά είναι πάρα πολύς ο κόσμος που δεν μπορεί να αντιληφθεί τι σημαίνει αυτό για την ίδια του την ζωή. Και οι δημοσιογράφοι λένε ότι δεν άλλαξε κάτι.

Επομένως το βασικό προσόν που πρέπει να έχει ο επόμενος αρχηγός της ΝΔ είναι να έχει τα κότσια να τα βάλει με τους κνίτες των ΜΜΕ. Ο Μητσοτάκης δεν έχει τα κότσια να το κάνει. Αλλά ακόμη και να τα είχε δεν θα τολμούσε να τα βάλει μαζί τους. Η οικογένεια του είναι χρόνια στην πολιτική, και όλο και κάποια μελανά σημεία θα υπάρχουν. Είναι βέβαιο ότι ο Κυριάκος θα τους φοβηθεί, όπως έχει αποδείξει μέχρι σήμερα με την πορεία του.

Όσοι αντιλαμβάνεστε ότι ο αντίπαλος της ΝΔ δεν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά οι δημοσιογράφοι, δείτε το βίντεο, και σκεφτείτε αν ο Μητσοτάκης μπορεί να κάνει αυτό που κάνει ο Άδωνις. Για όσους ψηφίσουν Μειμαράκη και Τζιτζικώστα δεν έχω να πω κάτι, γιατί έχουμε έναν τελείως διαφορετικό τρόπο σκέψης. Θα τους έλεγα απλά ότι υπάρχουν και οι ΑΝΕΛ. Μπορούνε να πάνε στους ΑΝΕΛ αντί να μετατρέψουν την Νέα Δημοκρατία σε ΑΝΕΛ.

Για το βίντεο βλέπε:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου