Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2015

Αγγλία VS ISIS (Jeremy Corbyn)

Έχω αναφέρει πολλές φορές την συνεργασία Βρετανίας-Κατάρ στον τομέα του υγροποιημένου φυσικού αερίου, και την μεγάλη επιρροή του Κατάρ στην Αγγλία. Όπως και την επιρροή των Ρώσων ολιγαρχών στην Αγγλία, αφού οι τελευταίοι επενδύουν μεγάλα ποσά στην Αγγλία. Άλλωστε και με την Ρωσία έχουν οι Άγγλοι μεγάλη συνεργασία στον τομέα της ενέργειας. Έχω επίσης αναφερθεί στον νέο αρχηγό της Βρετανικής αριστεράς, τον φιλο-Ισλαμιστή Jeremy Corbyn, ο οποίος είναι αυτή την στιγμή επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο David Cameron, ο κεντροδεξιός σημερινός πρωθυπουργός της Αγγλίας, είναι φανατικά υπέρ του να συμμετάσχει και η Αγγλία στις επιχειρήσεις κατά του ISIS, στο πλευρό της Γαλλίας και της Ρωσίας. Όπως είναι αναμενόμενο ο Jeremy Corbyn βγάζει σπυριά και μόνο στην ιδέα ότι η Βρετανία θα χτυπήσει τον ISIS. Στο παρακάτω άρθρο θα διαβάσετε ότι ο Jeremy Corbyn συνάντησε μία σχεδόν εξέγερση στο εσωτερικό του κόμματος του, αφού πάρα πολλά στελέχη του Labour Party σχεδόν εξαγριώθηκαν με την άρνηση του να συμμετάσχει και η Αγγλία στις επιχειρήσεις, και συντάχθηκαν με τον David Cameron στο συγκεκριμένο θέμα.

Οι επιχειρήσεις κατά του ISIS θα είναι ένα βάλσαμο για την κομμουνιστική προπαγάνδα, που ισχυρίζεται ότι η Δύση δημιούργησε τον ISIS. Γιατί ένα μεγάλο μέρος της Ευρωπαϊκής αριστεράς χρηματοδοτείται από το Κατάρ, και θα αναγκάζεται να ξεσηκώνεται στις όποιες προσπάθειες της Δύσης να χτυπήσει τον ISIS, αφού το Κατάρ είναι βασικός σύμμαχος της Τουρκίας. Αυτό θα δημιουργεί μεγάλα ερωτηματικά στον ανυποψίαστο ψηφοφόρο που νομίζει ότι η αριστερά εξακολουθεί να είναι φιλορωσική, αφού επικεφαλής αυτών των επιθέσεων θα είναι η Ρωσία.

“Air strikes in Syria: Jeremy Corbyn faces Shadow Cabinet revolt over his opposition to British military action”, του Νοεμβρίου 2015
http://www.independent.co.uk/news/uk/politics/air-strikes-in-syria-jeremy-corbyn-faces-shadow-cabinet-revolt-over-opposition-to-british-military-a6750651.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου