Κυριακή, 8 Νοεμβρίου 2015

Η Νέα Παγκόσμια Τάξη Πραγμάτων

Το σχέδιο της Νέας Παγκόσμιας Τάξης Πραγμάτων είναι πλέον προφανές. Ο λόγος που η Νέα Παγκόσμια Τάξη Πραγμάτων μας έβαλε στο ευρώ ήταν για να μπορεί να μας δίνει δάνεια χωρίς να μας δίνει τα λεφτά, ώστε να μην μπορούμε να τυπώσουμε δραχμή για να αποπληρώσουμε τα χρέη. Τώρα, ακόμη και αν φύγουμε από το ευρώ, σωτηρία δεν υπάρχει πια. Γιατί τα μηχανήματα που έκοβαν την δραχμή, όταν η Ελλάδα ήταν ακόμη ανεξάρτητη, βρίσκονται κλειδωμένα σε Γερμανικά θησαυροφυλάκια. Το ένα και μοναδικό κλειδί το έχει ο Σόιμπλε, που είναι ο ταμίας της Νέας Παγκόσμιας Τάξης Πραγμάτων.

Βάσει της συμφωνίας που μας ανάγκασαν να υπογράψουμε όταν έβαλαν τον Σημίτη να μας βάλει στο ευρώ, δεν μπορούμε να στραφούμε κατά της Γερμανίας στα δικαστήρια. Ή αν ποτέ το κάνουμε, θα πρέπει η δίκη να γίνει στα δικαστήρια του Λουξεμβούργου με Αγγλικό δίκαιο. Τα δικαστήρια του Λουξεμβούργου όμως ελέγχονται από την Λέσχη Μπίλντερμπεργκ.

Η μόνη εφικτή λύση είναι η Ελλάδα να στραφεί στο bitcoin. Αλλά και πάλι θα χρειαστούν χρόνια πριν η Ελλάδα καταφέρει να ξανασταθεί στα πόδια της. Αν η Νέα Παγκόσμια Τάξη Πραγμάτων καταφέρει να ξεριζώσει τον Ελληνισμό, που αποτελεί πλέον το τελευταίο οχυρό, θα επιβάλει την παγκόσμια διακυβέρνηση των τραπεζιτών. Όσους Έλληνες επιβιώσουν, η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα τους εξοντώσει με ΦΠΑ 120% και υψηλό ΕΝΦΙΑ.

Η μόνη ελπίδα της Ελλάδας ήταν ο Πάνος Καμμένος. Ο Πάνος Καμμένος θα μπορούσε ως ένας σύγχρονος Άη-Γιώργης να τα βάλει με την Νέα Παγκόσμια Τάξη Πραγμάτων. Δυστυχώς τον πρόδωσε ο Τσίπρας που είναι όργανο του Σόρος και του Κλίντον. Δεν υπάρχει ελπίδα. Όλα είναι πια μάταια. Η Ελλάδα εάλω.


1 σχόλιο: