Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2015

Συνθήματα του ISIS Φώναζαν οι Τούρκοι Οπαδοί

Τα μεγάλα sites, πχ Reuters, απλά έγραψαν ότι οι Τούρκοι οπαδοί χάλασαν με τις ιαχές τους το ένα λεπτό σιγής που τηρήθηκε για τα θύματα της Γαλλίας, κατά την διάρκεια των ποδοσφαιρικών ομάδων των εθνικών ομάδων της Παρασκευής σε όλη την Ευρώπη.Βλέπε πχ Reuters, “Turkey fans boo minute's silence for Paris victims”, Νοεμβρίου 2015.


Τα μικρότερα sites όμως έγραψαν την αλήθεια, και η αλήθεια είναι ότι μεγάλη μερίδα των Τούρκων οπαδών δεν διέκοψε απλά το ένα λεπτό σιγής, αλλά τραγουδούσαν και το “Allah Akbar”, που είναι το σύνθημα που ακούμε σε όλα τα βίντεο του ISIS.

Βλέπε πχ Express “Turkey football fans boo and chant 'Allahu Akbar' during silence for Paris victims”, του Νοεμβρίου 2015.
http://www.express.co.uk/sport/football/620218/Turkey-fans-boo-minutes-silence-chant-Allahu-Akbar-Paris-attack

Αν και η Express ανήκει σε έναν πολύ μεγάλο Βρετανικό ειδησεογραφικό όμιλο, τον Northern & Shell, που έχει στην κατοχή του περιοδικά, εφημερίδες, κανάλια κλπ.

Βλέπε https://en.wikipedia.org/wiki/Northern_%26_Shell


Βλέπε επίσης Independent, που αναφέρει ότι στο γήπεδο ακουγόταν το σύνθημα Allah Akbar
Turkey fans boo minute's silence for Paris victims - but it was not a mark of disrespect, claim commentators on social media”, Νοεμβρίου 2015
2η Παράγραφος
The silence was observed at matches across Europe, including Wembley Stadium where England hosted France, as a mark of respect to the people killed by Islamic State militants. The term 'Allahu Akbar' can also be heard, with suggestions from some media that supporters in the crowd were in support of ISIS.
http://www.independent.co.uk/news/world/europe/turkey-fans-boo-minutes-silence-for-paris-victims-but-it-was-not-a-mark-of-disrespect-claim-a6738741.html

Μπορείτε άλλωστε να δείτε και το παρακάτω βίντεο

Μιλάω για το χτεσινό παιχνίδι ανάμεσα στην Τουρκία και την Ελλάδα, το οποίο παρακολούθησαν οι Τσίπρας και ο Νταβούτογλου φορώντας τα ειδικά ελληνοτουρκικά κασκόλ. Οι κνίτες των ΜΜΕ φυσικά δεν είπα τίποτα. Έχουν τόσο ολοκληρωτικά συντρίψει οι κομμουνιστές την σκέψη των Ελλήνων, ώστε την στιγμή που είμαστε με την υπογραφή του Ερντογάν στον κώλο, να πανηγυρίζουμε για το σκάνδαλο της Volkswagen.


Οφείλω να πω ότι το Allah Akbar σημαίνει “Ο Θεός είναι Μεγάλος”, και δεν είναι μία φράση που ανήκει στον ISIS, αλλά είναι το σύνθημα που ακούγεται πάντα στα βίντεο που δίνει ο ISIS στην δημοσιότητα. Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματα του.

Επίσης, αν προσέξετε στην φωτογραφία, ο Νταβούτουγλου έχει γυρισμένο το κασκόλ από την Τουρκική πλευρά, ενώ ο Τσίπρας το έχει μισό μισό, ώστε να φαίινεται η Τουρκική πλευρά. Να προσθέσω ότι οι Τούρκοι συζητούν να δώσουν στο Ελληνικό ένα δάνειο ώστε να κατασκευάσει έναν αγωγό που θα συνδεθεί με την Τουρκία. Τον τομέα της ενέργειας στην Ελλάδα τον λυμαίνεται η αριστερά όπως γνωρίζεται. Πάλι καλά που δεν έβαλε και το κασκόλ μόνο από την Τουρκική πλευρά λοιπόν να λέμε.


Και όλα αυτά συμβαίνουν ενώ ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, και επί χρόνια μέλος του ΚΚΕ, Κώστας Ζουράρης, έχει στα ίσια χαρακτηρίσει ήρωες τους Τζιχαντιστές τρομοκράτες της Γαλλίας. ΒλέπεΣτο μεταξύ η Χρυσή Αυγή λέει ότι τους λαθρομετανάστες τους φέρνει ο Τζορτζ Σόρος. Όχι ο Τσίπρας και ο Ερντογάν, αλλά ο Τζορτζ Σόρος. Το λέω επειδή ο κόσμος νομίζει ότι πατριωτισμός είναι να κουνάς όλη την ώρα μία Ελληνική σημαία. Βλέπε “Τζορτζ Σόρος”.


Βλέπε επίσης “Τα Ρωσάκια και τα Τουρκάκια της Ελληνικής Δημοσιογραφίας”.
http://iakovosal.blogspot.gr/2015/09/blog-post_12.html

Βλέπε επίσης Independent
Turkey fans boo minute's silence for Paris victims - but it was not a mark of disrespect, claim commentators on social media”, Νοεμβρίου 2015
2η Παράγραφος
The silence was observed at matches across Europe, including Wembley Stadium where England hosted France, as a mark of respect to the people killed by Islamic State militants. The term 'Allahu Akbar' can also be heard, with suggestions from some media that supporters in the crowd were in support of ISIS.
http://www.independent.co.uk/news/world/europe/turkey-fans-boo-minutes-silence-for-paris-victims-but-it-was-not-a-mark-of-disrespect-claim-a6738741.html

1 σχόλιο: