Τρίτη, 3 Νοεμβρίου 2015

Η Εισροή των Λαθρομεταναστών στην Ελλάδα τον Μήνα Οκτώβριο του 2015

Όπως αναφέρει το τμήμα των Ηνωμένων Εθνών που ασχολείται με τους πρόσφυγες, από τους 218 χιλιάδες λαθρομετανάστες που ήρθαν στην Ευρώπη τον μήνα Οκτώβριο του 2015, οι 210 χιλίαδες μπήκαν μέσω Ελλάδας. Μόνο 8 χιλιάδες λαθρομετανάστες μπήκαν από άλλες χώρες. Και αυτά τα γράφει το Al Jazeera, το κρατικό δίκτυο του Κατάρ, που είναι κολλητοί με τον ΣΥΡΙΖΑ. Το Al Jazeera που κατηρορεί την άκαρδη Ευρώπη, και στο μεταξύ το Κατάρ, η χώρα με το υψηλότερο κατά κεφαλή ΑΕΠ στον κόσμο δεν έχει επιτρέψει ούτε σε έναν λαθρομετανάστη να μπει στην χώρα. Βλέπε 3η παράγραφο του άρθρου. Μιλάμε ότι ο Τσίπρας κυριολεκτικά έκανε τον Ρέντζι να μοιάζει με πασατέμπο.

Όπως παρατηρούσε ο Άδωνις Γεωργιάδης, είναι η πρώτη φορά που οι λαθρομετανάστες διασχίζουν την θάλασσα με τόσο κακές συνθήκες, γιατί φοβούνται ότι θα φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ από την εξουσία, ή ότι οι υπόλοιπες Ευρωπαϊκές χώρες θα αναγκαστούν να χτίσουν φράχτες για να σωθούν από την Ελλάδα. Νομίζουν οι λαθρομετάναστες ότι οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ θα δυσανασχετήσουν με τους 500 χιλιάδες λαθρομετανάστες που έφερε στην Ελλάδα ο ΣΥΡΙΖΑ, και ρισκάρουν την ζωή τους για να προλάβουν να έρθουν στην Ευρώπη. Που να ήξεραν ότι οι ψηφοφόροι του ΣΥΡΙΖΑ ζητούν να ρίξουμε και τον φράχτη στον Έβρο για να έρθουν ακόμη περισσότεροι. Στον κόσμο τους οι λαθρομετανάστες.

Η άλλη τους ανησυχία όμως είναι σωστή. Πράγματι αργά ή γρήγορα οι υπόλοιπες χώρες θα χτίσουν φράχτες στα σύνορα τους με την Ελλάδα. Και είναι και πολύ σωστό αυτό. Αλίμονο αν αφήσουν τους Έλληνες κομμουνιστές να καταστρέψουν την Ευρώπη. Η Ευρώπη οφείλει να προστατεύσει τον εαυτό της.

“UN: Record 218,000 refugees arrive in Europe in October”, Νοεμβρίου 2015
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου