Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2015

Ντόναλντ Τραμπ + Βλάντιμιρ Πούτιν

Ο Ντόναλντ Τραμπ είναι ένας από τους υποψηφίους για την προεδρία του Αμερικανικού Ρεπουμπλικανικού κόμματος, και αν εκλεγεί θα διεκδικήσει την προεδρία των ΗΠΑ το 2016. Μέχρι τώρα πάει καλά στις δημοσκοπήσεις. Από όλους τους υποψηφίους ο Ντόναλντ Τραμπ είναι ο πιο εχθρικός απέναντι στους Ισλαμιστές, και έχει μάλιστα δήλωσε ότι ο Πούτιν θα πρέπει να λιώσει τον ISIS στους βομβαρδισμούς (bomb the hell out of ISIS), όπως μπορείτε να διαβάσετε στο παρακάτω άρθρο του κρατικού Ρωσικού RT, με τίτλο  Donald Trump supports Putin bombing the hell out of ISIS”, του Οκτωβρίου 2015. Εκτός από εχθρικός προς τον ISIS και τους Ισλαμιστές, o Τραμπ δεν θέλει και λαθρομετανάστες στις ΗΠΑ.

Όπως καταλαβαίνετε με αυτές τους τις θέσεις ο Ντοναλντ Τραμπ έχει γίνει ο αγαπημένος υποψήφιος του Πούτιν, όπως θα διαβάσετε στο παρακάτω άρθρο από το The Week, με τίτλο “Why Donald Trump is Vladimir Putin's favorite presidential candidate”, του Οκτωβρίου 2015. Το Week είναι ένα μεγάλο Αμερικανικό περιοδικό, και αναφέρει ότι τα ΜΜΕ που ελέγχονται από το Κρεμλίνο παίζουν συνέχεια τον Ντόναλντ Τραμπ.

Ουσιαστικά ο Τραμπ παίρνει θέση υπέρ της Ρωσίας στην κόντρα Ρωσίας-Τουρκίας. Είναι άλλο να κάνουν οι ΗΠΑ κάποιες επιχειρήσεις εναντίον του ISIS για να βοηθήσουν τους Κούρδους της Συρίας, και άλλο να βγαίνει ένας υποψήφιος πρόεδρος των Ρεπουμπλικάνων και να λέει ότι η Ρωσία πρέπει να λιώσει τον ISIS και να τον εμποδίσει να φτάσει στην Ρωσία.

Όπως καταλαβαίνετε αυτές οι θέσεις του Ντόναλντ Τραμπ κάνουν τον Τραμπ τον πιο μισητό υποψήφιο για τα Τουρκάκια της Ελληνικής δημοσιογραφίας. Δεν έχω δει ποτέ εκπομπή της Εύας Αντωνοπούλου που να μην περιλαμβάνει ένα εξευτελιστικό δίλεπτο-τρίλεπτο για τον Τραμπ. Παιδί της ΕΡΤ η Αντωνοπούλου. Γέννημα θρέμμα. Δεν είναι όμως εξαίρεση η Αντωνοπούλου. Όλη η Ελληνική αριστερά είναι έξω φρενών με τον Τραμπ.

“Donald Trump supports Putin bombing the hell out of ISIS”, του Οκτωβρίου 2015

“Why Donald Trump is Vladimir Putin's favorite presidential candidate”, του Οκτωβρίου 2015


1 σχόλιο: