Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2015

Πως η Γερμανία Κλείνει στο Αιγαίο το Μάτι στους Τούρκους

Όπως θα διαβάσετε στο παρακάτω άρθρο της αγγλικής έκδοσης της Καθημερινής, οι Γερμανοί ζητάνε να συνεργαστούν το Ελληνικό και το Τουρκικό Ναυτικό την φύλαξη του Αιγαίου (joint patrols), ώστε να ελεγχθεί ο αριθμός των λαθρομεταναστών που έρχεται στην Ευρώπη. Κάτι που απέρριψε η Ελλάδα φυσικά. Το θέμα όμως δεν είναι ότι το απέρριψε η Ελλάδα, αλλά γιατί το πρότεινε η Γερμανία.

Ο λόγος που το πρότεινε η Γερμανία είναι πιστεύω για να κλείσει το μάτι στην Τουρκία. Το βασικό όπλο που χρησιμοποιεί ο Τσίπρας, και η αριστερά γενικότερα, προκειμένου να εκδικηθεί την Γερμανία για την επιμονή της στο θέμα των μεταρρυθμίσεων προκειμένου να μας δώσει λεφτά, είναι η αποστολή εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών στην Γερμανία. Αυτό ενισχύει τις ήδη πολύ ισχυρές σχέσεις της Ελληνικής αριστεράς με την Τουρκία, και ταυτόχρονα είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχει αντιμετωπίσει μέχρι τώρα η Μέρκελ, όπως θα διαβάσετε στο παρακάτω άρθρο του πρακτορείου Reuters, με τίτλο “Refugee crisis suddenly Merkel's biggest challenge”, Αυγούστου 2015.

Λόγω των εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών που στέλνουν ο Τσίπρας και ο Ερντογάν στην Γερμανία, είναι η πρώτη φορά που κλυδωνίζεται η καρέκλα της Μέρκελ, γιατί οι εθνικοσοσιαλιστές ζητούν από την Μέρκελ μία πολύ σκληρή αντιμετώπιση των λαθρομεταναστών, κάτι που είναι πολύ δύσκολο να πράξει η Άνγκελα Μέρκελ, που διακρίνεται για την ευαισθησία της. Τα αντίποινα της Γερμανίας όμως προς τους Έλληνες κομμουνιστές, και δυστυχώς και προς την Ελλάδα, είναι να καλούν πλέον επισήμως το Τουρκικό Ναυτικό στο Αιγαίο, αναγνωρίζοντας του επισήμως το δικαίωμα να βρίσκεται εκεί.

Ουσιαστικά οι Γερμανοί κλείνουν το μάτι στον Ερντογάν, και του λένε ότι αν σταματήσει να στέλνει λαθρομετανάστες στην Γερμανία, οι Γερμανοί θα αναγνωρίσουν με όποιον ανεπίσημο τρόπο μπορούν το δικαίωμα του Τουρκικού Ναυτικού να βρίσκεται στο Αιγαίο. Είναι γνωστό ότι ο ISIS ελέγχει τις ροές των λαθρομεταναστών προς την Ευρώπη, όπως θα διαβάσετε στο παρακάτω άρθρο του BBC, με τίτλο “Islamic State militants 'smuggled to Europe”, του Μαΐου 2015. Με λίγα λόγια οι Γερμανοί προσπαθούν να βρουν τρόπους να σπάσουν την συμμαχία των Ελλήνων κομμουνιστών με τους Τούρκους. Ακόμη βέβαια και αν οι Γερμανοί καταφέρουν να σπάσουν την συμμαχία των Τούρκων με τους Έλληνες κομμουνιστές, θα έχουν να αντιμετωπίσουν τον Ρέντζι στην Ιταλία. Ο Ρέντζι, όταν πήρε την εξουσία τον Φεβρουάριο του 2014, έκανε στην Ιταλία αυτό ο Τσίπρας έκανε στην Ελλάδα το 2015.

Το να χτυπήσουν τους Γερμανούς δεν είναι φυσικά ο μόνος λόγος που η Ελληνική αριστερά προωθεί την τουρκοποίηση της Ελλάδας. Έχω αναφεθρεί και στα υπόλοιπα οφέλη. Όταν επί ΝΔ το 2008 έχασε την ζωή του ο αναρχικός Αλέξης Γρηγορόπουλος, και κολλητός του τρομοκράτη Νίκου Ρωμανού, μετά από πετροβολισμό αστυνομικών, οι μισοί από αυτούς που κατέβασε η αριστερά στους δρόμους και έκαψαν την Αθήνα ήταν μετανάστες. Η αριστερά μάλιστα τίμησε τον τότε Υπουργό Εσωτερικών Προκόπη Παυλόπουλο για την ήπια στάση του κάνοντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Αν υπάρξει αύριο μία κυβέρνηση ΝΔ, η οποία θα προσπαθήσει να αποκρατικοποιήσει πχ την ΔΕΗ, τον ΑΔΜΗΕ, την Εθνική Τράπεζα, ή κάτι άλλο που αποτελεί κόκκινη γραμμή της αριστεράς, όλοι αυτοί οι καινούργιοι λαθρομετανάστες θα ενωθούν με τον κόσμο που θα κατεβάσουν στον δρόμο οι κομμουνιστές.

Επίσης με τον νόμο για την ιθαγένια που ψήφισαν ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι, που δίνει την Ελληνική υπηκοότητα στα παιδιά όλων των λαθρομεταναστών, αυτοί οι άνθρωποι θα ψηφίζουν αύριο αριστερά κόμματα, εμποδίζοντας την άνοδο των εθνικοσοσιαλιστών.

Υπάρχουν φυσικά και τεράστια έσοδα από το μεταναστευτικό. Η Τασία Χριστοδουλοπούλου πχ είναι δικηγόρος. Ξέρουμε αν το δικηγορικό της γραφείο βγάζει χρήματα από την τακτοποίηση των λαθρομεταναστών? Αν κάτι χρειάζονται οι λαθρομετανάστες είναι δικηγόρους. Δικηγόρους και πάλι δικηγόρους.

Τούρκοι με Ελληνικά ονόματα κυβερνούν την Ελλάδα, και όσοι δεν το βλέπετε είστε τυφλοί. Και αν νομίζετε ότι ακόμη και μία κυβέρνηση ΝΔ θα μπορούσε να λύσει το πρόβλημα αύριο κάνετε λάθος. Μία κυβέρνηση της ΝΔ θα βασιζόταν στο Ποτάμι και το Πασόκ για να κυβερνήσει, και αν χρησιμοποιούσε τις ψήφους της ΧΑ για να ανατρέψει τους νόμους, το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι θα ασκούσαν βέτο, έχοντας με το μέρος τους και όλους τους κνίτες των ΜΜΕ.


Μετά τους Γερμανούς, και ο Γιουνγκέρ ζητά να είναι το Τουρκικό Ναυτικό στο Αιγαίο, κλείνοτας και αυτός το μάτι στους Τούρκους, προκειμένου να σταματήσουν να συνεργάζονται με τους Έλληνες κομμουνιστές και να λυθεί το μεταναστευτικό.

Το πιο σοκαριστικό από αυτά που είπε ο Γιουνγκέρ όμως είναι ότι ανέφερε ότι η Ελλάδα έχει αντιρρήσεις για το αν το Τουρκικό Ναυτικό θα είναι στο Αιγαίο, αλλά δεν είναι θέμα της Ελλάδας και της Τουρκίας να το αποφασίσουν, αλλά είναι θέμα Ευρωπαικό. Για όποιον δεν κατάλαβε τι εννοεί, εννοεί ότι αφού η Ελλάδα θέτει σε κίνδυνο την Ευρώπη, η Ευρώπη θα πρέπει να επέμβει στο Αιγαίο για να σώσει την Ευρώπη από την Ελλάδα. Δεν θα το πει στα ίσια αλλά αυτό ακριβώς εννοεί. Μιλάμε για απίστευτα πράγματα. Μιλάμε για προδοσία.

“Και ο Γιούνκερ ζητά συνεργασία Ελλάδας-Τουρκίας στο Αιγαίο “υπό ευρωπαϊκή αιγίδα”, Οκτωβρίου 2015

Athens rules out joint sea patrols with Turkey”, Οκτωβρίου 2015

“Refugee crisis suddenly Merkel's biggest challenge”, Αυγούστου 2015

“Islamic State militants 'smuggled to Europe”, του Μαΐου 2015


1 σχόλιο:

  1. Βεβαια, αφού η Έρις, Έριδα για τους νεώτερους, ήταν θεά της ελληνικής μυθολογίας, έπιασε ρίζες στην χώρα που την γέννησε κι ακόμα οι Έλληνες χωρίζονται σε Πράσινους και σε Βένετους, σε αγγλόφιλο, γαλλόφιλο, ρωσόφιλο και γερμανόφιλο κόμμα και στους τουρκόσπορους, Ελληνες ενωθείτε, γιατί όσο εσείς ερίζετε για τα ξενα συμφέροντα, η χώρα μας χανεται, ξυπνήστε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή