Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2015

Το Ξήλωμα του Φράχτη στον Έβρο από τον ΣΥΡΙΖΑ

Το site του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Στέλιου Κούλογλου, το TVXS (tv χωρίς σύνορα), στηρίζει την πρωτοβουλία για το ξήλωμα του φράχτη στον Έβρο, ώστε να μπουκάρουν στην Ελλάδα κι άλλοι λαθρομετανάστες. Βλέπετε τώρα χαλάει ο καιρός και δεν θα μπορούν να έρθουν από την θάλασσα. Δεν λένε βέβαια αυτό. Λένε ότι το ζητάνε για να μην χάνουν την ζωή τους οι λαθρομετανάστες. Οι οποίοι δεν θα έχαναν την ζωή τους αν η αριστερά δεν είχε ανοίξει τα σύνορα και δεν είχαν μπουκάρει στην Ελλάδα 500 χιλιάδες λαθρομετανάστες.

Η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ επισήμως ζητάει να ξηλωθεί ο φράχτης. Οι κνίτες στα ΜΜΕ το βιολί τους. Δεν φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά ο πόλεμος. Πέρα από τα οφέλη που θα αποκομίσει η αριστερά από την Τουρκοποίηση της Ελλάδας, και τα οποία έχω περιγράψει πολλές φορές, μεγάλο όφελος θα έχει και ο Ερντογάν. Ο Ερντογάν έχει ήδη κλείσει δύο κανάλια στην Τουρκία επειδή του έκαναν κριτική, και οι σχέσεις Τουρκίας-ΕΕ αναμενόταν να χειροτερεύσουν πάρα πολύ. Με τις 500 χιλιάδες λαθρομετανάστες που έστειλαν ο Ερντογάν κια οι κομμουνιστές στην ΕΕ, οι Ευρωπαίοι έχουν πέσει στα πόδια του Ερντογάν και τον παρακαλάνε να βάλει μία τάξη.

Και ζητάει ο άτιμος, εκτός από τα 3 δις που του δίνει η Μέρκελ, και την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για την ένταξη της Τουρκίας στην ΕΕ, αλλά και να ταξιδεύουν στο μεταξύ οι Τούρκοι χωρίς βίζα στην ΕΕ. Καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό και για την Θράκη, την Γερμανία, την Γαλλία, περιοχές που ήδη έχουν μεγάλο πρόβλημα. Είδατε ότι μέχρι και ο Ολάντ, που όπως και η αριστερά είναι κολλητός με τους Άραβες, έβαλε χέρι στον Τσίπρα για το μεταναστευτικό. Γιατί ο Ολάντ δεν μοιράζεται την αγάπη του Τσίπρα για τον Ερντογάν.

Τα οφέλη της Τουρκοποίησης της Ελλάδας για την αριστερά τα έχω πει πολλές φορές. Μεγάλη αύξηση της εκλογικής της δύναμης. Ήδη όλη η Θράκη ψηφίζει ΣΥΡΙΖΑ. Μεγάλες μίζες για τους δικηγόρους του πολιτικού μας συστήματος που τακτοποιούν τους λαθρομετανάστες. Μαχητές στον δρόμο. Θυμηθείτε πόσους μετανάστες κατέβασαν οι κομμουνιστές στους δρόμους της Αθήνας το 2008 επί ΝΔ, όταν έχασε την ζωή του ο αναρχικός Αλέξης Γρηγορόπουλος μετά τον πετροβολισμό των αστυνομικών. Οι μισοί από αυτούς που έκαιγαν την Αθήνα ήταν μετανάστες. Πρόεδρο έκαναν τον Παυλόπουλο που σαν υπουργός δημοσίας τάξης επέτρεψε να καεί η Αθήνα.

Σκεφτείτε τώρα να καταλάβουν κάποια στιγμή οι Έλληνες πως τους εξαπάτησαν οι κομμουνιστές και να τους κάνουν ντου. Άντε να τα βγάλεις πέρα με όλους αυτούς τους Πακιστανούς και τους Αφγανούς. Άντε να τολμήσει κάποια μελλοντική κυβέρνηση της ΝΔ να αποκρατικοποιήσει την ΔΕΗ ή την Εθνική Τράπεζα. Μαζί με τους κομμουνιστές στους δρόμους θα ξεχυθούν και οι Αφγανοί και οι Πακιστανοί και όλοι οι υπόλοιποι.

Και τρέχει ο Τσίπρας και φωτογραφίζεται με ότι Αμερικανικό αντικείμενο βρει, από τον πρόεδρο των ΗΠΑ μέχρι Αμερικανικά τασάκια, για να μας πουν σε 10 χρόνια ότι την Τουρκοποίηση της Ελλάδας δεν την έκανε η αριστερά, αλλά ο Τσίπρας που ήταν πράκτορας των Αμερικανών.
  
“Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ: Να ξηλωθεί άμεσα ο φράχτης στον Εβρο”, Οκτώβριος 2015
http://www.iefimerida.gr/news/233429/neolaia-syriza-na-xilothei-amesa-o-frahtis-ston-evro
  
Ρίξτε τον φράχτη του Έβρου: Κινητοποιήσεις και πρωτοβουλία στο διαδίκτυο, Οκτωβρίου 2015


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου