Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου 2015

Η Ομιλία του Νετανιάχου στα Ηνωμένα Έθνη

 Καταπληκτική ομιλία του Νετανιάχου στο Συμβούλιο των Ηνωμένων Εθνών. Αρχικά αναφέρεται στις δηλώσεις του ανώτατου άρχοντα του Ιρανικού κράτους, του Υatollah Ali Khamenei, που δήλωσε ότι σε 25 χρόνια δεν θα υπάρχει Ισραήλ, στην συνέχεια απορεί πως είναι δυνατόν κανείς να μην διαμαρτύρεται για αυτές τις δηλώσεις, και στην συνέχεια σταματάει να μιλάει για 45 περίπου δευτερόλεπτα, ως ένδειξη διαμαρτυρίας. Τέλος λέει ότι λυπάται αλλά δεν μπορεί να μοιραστεί την χαρά τους για την συμφωνία με το Ιράν.

Το τρομερό όμως δεν είναι ότι η ΕΕ αδιαφορεί για τις δηλώσεις των Ιρανών, που έχουν ως επίσημη θέση των αφανισμό του Ισραήλ. Γιατί πες ότι δεν γίνεται να μην βγει στην αγορά το πετρέλαιο και το φυσικό αέριο του Ιράν. Το τρομερό είναι ότι η ΕΕ ετοιμάζει μποϋκοτάζ στα Ισραηλινά προϊόντα. Ενώ δηλαδή οι περισσότερες Αραβικές χώρες δεν αναγνώρισαν το Ισραήλ από το 1948, και η Χαμάς, η ισλαμιστική οργάνωση που διοικεί την Γάζα έχει και αυτή ως επίσημη θέση τον αφανισμό του Ισραήλ, η ΕΕ ετοιμάζεται να προχωρήσει σε οικονομικές κυρώσεις εναντίον του Ισραήλ. Ενώ δηλαδή το Ιράν, που ελέγχει την Χεζμπολάχ στα Βόρεια σύνορα του Ισραήλ με τον Λίβανο, και η Χαμάς, που ελέγχει την Γάζα στα νότια σύνορα του Ισραήλ, δηλώνουν με τον πιο επίσημο τρόπο ότι έχουν ως επίσημη θέση τον αφανισμό του Ισραήλ, η ΕΕ ετοιμάζει κυρώσεις εναντίον του Ισραήλ.

Η υποκρισία των σοσιαλιστών μαζί με την δύναμη του πετρελαίου. Ένα πραγματικά θανατηφόρο κοκτέιλ. Μπράβο στον Νετανιάχου, αν και νομίζω ότι εδώ είναι ο ορισμός του “στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα”.


Iran's supreme leader: There will be no such thing as Israel in 25 years”, του Σεπτεμβρίου 2015


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου