Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2015

Nursultan Nazarbayev Part 2

 Ο Πρόεδρος του Καζακστάν Nursultan Nazarbayev δήλωσε ότι η μοίρα χώρισε τις Τουρκογενείς χώρες, Τουρκία, Αζερμπαιτζάν, Καζακστάν, Τουρκμενιστάν, Ουζμπεκιστάν, Κιργιστάν, αλλά  οι χώρες αυτές ήταν φτιαγμένες για να είναι ενωμένες, και θα πρέπει να μείνουν ενωμένες στον 21ο αιώνα, όπως απαιτούν οι πρόγονοι των χωρών αυτών. Μόνο μέσω της ενότητας έρχονται οι μεγάλες νίκες δήλωσε ο μεγάλος ηγέτης.

Μετάφραση

“Πρέπει να συνεργαστούμε για να στείλουμε το φυσικό αέριο του Τουρκμενιστάν και το πετρέλαιο του Καζακστάν στην Ευρώπη, για να μην είμαστε εξαρτημένοι από την Κίνα, ώστε να πιάσουμε καμιά καλύτερη τιμούλα, χωρίς όμως να μας την πέσει η Ρωσία που θα της φάμε δουλειές”.

Την Ελλάδα και την Ευρώπη την συμφέρει να στείλουν οι χώρες αυτές πετρέλαιο και φυσικό αέριο στην Ευρώπη για να αυξηθεί ο ανταγωνισμός και να πέσουν οι τιμές. Το Trend είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο αξιόπιστα δίκτυα του Αζερμπαϊτζάν, και είναι αξιόπιστο γιατί απευθύνεται σε διεθνές ακροατήριο και όχι στους Αζέρους.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου