Κυριακή, 20 Σεπτεμβρίου 2015

Ο Βίκτορ Ορμπάν και τα Τουρκάκια της Ελληνικής αριστεράς

 Ο πρωθυπουργός της Ουγγαρίας Βίκτορ Ορμπάν είναι ένας μικρός Βλάντιμιρ Πούτιν. Η Ουγγαρία εισάγει από την Ρωσία το 70% του φυσικού της αερίου και το 80% των πετρελαιοειδών της, όπως θα διαβάσετε το παρακάτω άρθρο του κρατικού Ρωσικού RT Hungarian rhapsody: Will Putins visit to Viktor Orban give Russia a way into Europe”?, του Φεβρουαρίου 2015. Στο ίδιο άρθρο του RT θα διαβάσετε για την σκληρή κριτική που ασκεί η Δύση στον Ορμπάν λόγω της μεγάλης του υποστήριξης στην Ρωσία. Ο Ορμπάν ήταν αυτός που χαστούκισε, δήθεν για πλάκα, ο Γιουγνκέρ, και του είπε “Hey dictator”.

Ο Βίκτορ Ορμπάν είναι ένας ημι-δικτατορίσκος πρωθυπουργός στα πλαίσια των Πούτιν και Ερντογάν. Το πρόβλημα για τα αριστερά τουρκάκια της Ελληνικής δημοσιογραφίας είναι ότι ο Ορμπάν δεν στηρίζει την Ρωσία μόνο στην κόντρα της με τις ΗΠΑ στην Ουκρανία, όπως κάνει η Ελληνική αριστερά, αλλά την στηρίζει και στην κόντρα της με την Τουρκία. Ο Ορμπάν, όπως και ο Πούτιν, έχει αλλεργία στους Ισλαμιστές, και πρόσφατα έκλεισε τα σύνορα προκειμένου να μην περάσουν οι χιλιάδες παράνομοι μουσουλμάνοι πρόσφυγες που έστειλε ο Σύριζα. Ακούστε τι του σούρνουν τα Τουρκάκια της Ελληνικής αριστεράς, για να καταλάβετε ποιος είναι ο σύμμαχος της Ελληνικής αριστεράς, και να μην παρασύρεστε από την φωτογραφία του σκυφτού Λαφαζάνη και τα ουρλιαχτά για τον Turk Stream.

Την πατήσατε φίλοι μου. Σας έδειχναν οι δημοσιογράφοι συνέχεια τον Λαφαζάνη σκυφτό μπορστά στον διευθύνοντα σύμβουλο της Gazprom, και σας έλεγαν συνέχεια για τον Turk Stream, και πιστέψατε ότι είστε σύμμαχοι με τους Ρώσους. Όχι ότι θα ήταν καλό να είμαστε σύμμαχοι με τους Ρώσους, αλλά αυτό πιστέψατε. Αλλά δεν ήσασταν σύμμαχοι  με τους Ρώσους. Με τους Ισλαμιστές ήσασταν σύμμαχοι.


Hungarian rhapsody: Will Putins visit to Viktor Orban give Russia a way into Europe”?, του Φεβρουαρίου 2015
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου