Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2015

Οι Ενδοευρωπαϊκές Κόντρες για το Μεταναστευτικό

 Πολύ ωραίο άρθρο του Newsweek για το μεταναστευτικό, με τίτλο “Europe's Refugee Crisis Stirs up Bad Blood Among Old Enemies in the Balkans”, του Σεπτεμβρίου 2015. Το άρθρο αναφέρει το κλείσιμο των συνόρων με την Σερβία από τον εθνικοσοσιαλιστή ημι-δικτάτορα πρωθυπουργό, και μαριονέτα του Πούτιν, Βίκτο Ορμπάν. Η κίνηση αυτή του Ορμπάν δημιουργεί πρόβλημα στην Σερβία, που μετά την ακύρωση του South Stream από την Ρωσία έχει μετακινηθεί ανάμεσα στην Ρωσία και την Τουρκία και είναι πιο φιλική προς τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες.Ο υπερεθνικιστής βέβαια πρόεδρος της Σερβίας θέλει απλά να διευκολύνει τους λαθρομετανάστες να φτάσουν στην Γερμανία και όχι να τους κρατήσει στην Σερβία. Μετά το κλείσιμο των συνόρων από τους Ούγγρους, οι Σέρβοι προσπάθησαν να στείλουν τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες στην Σερβία μέσω της Κροατίας, και η Κροατία έκλεισε τα σύνορα της με την Σερβία, αναβιώνοντας μεγάλες έχθρες της δεκαετίας του 90, όταν οι χώρες αυτές αιματοκυλίστηκαν κυριολεκτικά.

Η Γερμανία στο μεταξύ, για να σωθεί από τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες που της στέλνουν ο Τσίπρας και ο Ρέντζι, πέρα από το ότι έκλεισε τα σύνορα της, ζητά να παίρνουν όλες οι χώρες έναν αριθμό μεταναστών υποχρεωτικά, αφού όλοι οι λαθρομετανάστες θέλουν να πάνε στην Γερμανία. Αυτό εξαγριώνει τον Ούγγρο πρωθυπουργό που στρέφεται κατά της Γερμανίας.

Η Ρουμανία στο μεταξύ που θίγεται από το κλείσιμο των συνόρων Ουγγαρίας-Σερβίας, αφού ένα μέρος των λαθρομεταναστών θα κατευθυνθεί προς αυτήν, επιτίθεται στην Ουγγαρία.

Τα Σκόπια στο μεταξύ, που μετά την μη ένταξη τους στην ΕΕ και το ΝΑΤΟ έχουν μετακινηθεί προς την Ρωσία, δεν θέλουν να διευκολύνουν την είσοδο των Ισλαμιστών στην Ευρώπη, και φτιάχνουν φράχτη στα σύνορα με την Ελλάδα. Αυτό χαλάει τα σχέδια της Ελληνικής αριστεράς, και όπως θα διαβάσετε στο παρακάτω άρθρο από το New Post, με τίτλο “Χωρίς τον Τσίπρα η Σύνοδος του ΟΗΕ για τους Τζιχαντιστές-Το Παρασκήνιο της Εμπλοκής με τα Σκόπια”, Σεπτεμβρίου 2015, ο Αλέξης Τσίπρας δεν πήγε στην σύνοδο κορυφής του ΟΗΕ που είχε ως θέμα την αντιμετώπιση του Ισλαμικού Κράτους. Η δικαιολογία που χρησιμοποίησε ο Τσίπρας ήταν ότι τα Σκόπια θα συμμετείχαν στην σύνοδο με το όνομα Μακεδονία. Λες και έχουν συμμετάσχει ποτέ ως Σκόπια.

Με αυτόν τον τρόπο ο Τσίπρας και τιμωρεί τα Σκόπια για τον φράχτη στα σύνορα Ελλάδας-Σκοπίων, και κλείνει το μάτι στον Ερντογάν για το Ισλαμικό Κράτος. Καταλαβαίνω ότι ακούγεται υπερβολικό, αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό. Μας κυβερνούν Τούρκοι με Ελληνικά ονόματα. Και εμάς μας δείχνουν οι κνίτες των ΜΜΕ των Τσίπρα με τον Κλίντον για να μας πούνε σε μερικά χρόνια ότι για την τουρκοποίηση της Ελλάδας δεν έφταιγε η αριστερά, που ψήφισε σύσσωμη τον νόμο για την ιθαγένεια, αλλά οι Αμερικανοί που είχαν πράκτορα την Τσίπρα. Επειδή θέλουν να εξαφανίσουν τον Ελληνικό λαό, επειδή είναι ο μόνος που μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην Νέα Παγκόσμια Τάξη Πραγμάτων.

Europe's Refugee Crisis Stirs up Bad Blood Among Old Enemies in the Balkans”, του Σεπτεμβρίου 2015


“Χωρίς τον Τσίπρα η Σύνοδος του ΟΗΕ για τους Τζιχαντιστές-Το Παρασκήνιο της Εμπλοκής με τα Σκόπια”, Σεπτεμβρίου 2015


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου