Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2015

Η Κατάργηση της Συνθήκης Σένγκεν από την Γερμανία

Σύμφωνα με την Συνθήκη Σένγκεν, που υπογράφτηκε το 1985, άρχισε να ισχύει το 1995, και στην Ελλάδα ίσχυσε από το 2000, καταργήθηκαν τα εσωτερικά σύνορα στην ΕΕ. Στην πράξη αυτό σημαίνει ότι όταν πάμε να διασχίσουμε με το αυτοκίνητο ή το τρένο ή τα πόδια τα σύνορα δύο χωρών μελών της ΕΕ, δεν χρειάζεται να δείξουμε διαβατήριο. Κατά συνέπεια όταν ένας πολίτης χώρας μη μέλους της ΕΕ έμπαινε σε μία χώρα μέλος, έδειχνε το διαβατήριο του στην χώρα υποδοχής, και στην συνέχεια δεν χρειαζόταν να το ξαναδείξει, αφού στα σύνορα των χωρών της ΕΕ δεν υπήρχαν έλεγχοι. Μόνο στα αεροπορικά ταξίδια χρειάζεται το διαβατήριο εντός της ΕΕ, γιατί εκεί υπάρχει ο κίνδυνος των τρομοκρατικών επιθέσεων.

Λόγω της Συνθήκης Σένγκεν “εξαφανίζονται” και οι παράνομοι μετανάστες που φέρνει στην Ελλάδα η πολιτική των ανοιχτών συνόρων του ΣΥΡΙΖΑ, ο νόμος για την παροχή της Ελληνικής ιθαγένειας στα παιδιά των παράνομων μεταναστών που ψήφισαν ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι, καθώς και η χορήγηση σε όλους τους παράνομους μετανάστες μίνιμουμ εξάμηνης νόμιμης παραμονής, αλλά και ελεύθερης μετακίνησης στην Ελλάδα, που χορήγησε η Τασία Χριστοδουλοπούλου. Απρόσκοπτη είσοδος στην Ελλάδα, και παροχή εξάμηνης άδειας, προκειμένου να χρησιμοποιήσουν την Συνθήκη Σένγκεν και να φτάσουν στην Βόρεια Ευρώπη.

Οι Γερμανοί, για να μην λένε ο Ρέντζι και ο Τσίπρας, οι οποίοι άνοιξαν τα σύνορα των χωρών τους, ότι δεν είναι πονόψυχοι, πήραν αρκετές χιλιάδες Σύρους μετανάστες, αφού είναι γνωστό ότι οι Σύροι έχουν παραδοσιακά εχθρικές σχέσεις με την Τουρκία, και τώρα προχωρούν στην κατάργηση της Συνθήκης Σένγκεν, ελπίζω προσωρινά, επιβάλλοντας ελέγχους στα σύνορα τους με την Αυστρία, που είναι η χώρα από την οποία φτάνουν στην Γερμανία οι παράνομοι μετανάστες που στέλνουν ο Ρέντζι και ο Τσίπρας. Η Ελβετία δεν είναι χώρα μέλος της ΕΕ και δεν μπορούν να την χρησιμοποιήσουν οι μετανάστες.Άγρια κόκκινα σκυλιά που καταστρέφουν αυτά που άλλοι με πολύ κόπο έφτιαξαν. Οι Γερμανοί έχουν ήδη πρόβλημα με τους Ισλαμιστές, και τώρα που έκαναν την συμφωνία με τους Ρώσους για διπλασιασμό της δυνατότητας μεταφοράς του Nord Stream από 55 σε 110 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα, αυτό το πρόβλημα θα ενταθεί πάρα πολύ, αφού αυτή η συμφωνία πλήττει οικονομικά το Ιράν και το Κατάρ, που φιλοδοξούν να στείλουν φυσικό αέριο στην Ευρώπη, αλλά και την Τουρκία, που φιλοδοξεί να γίνει μία νέα πύλη εισόδου φυσικού αερίου προς την Ευρώπη. Η διαδρομή Ρωσία - Βαλτική Θάλασσα - Γερμανία είναι η πιο ασφαλής διαδρομή, και εμείς την χτυπάμε στέλνοντας τζιχαντιστές στην Βόρεια Ευρώπη, για να παίρνουμε τις μίζες του Κατάρ και του Ιράν, και για να γλείφουμε την Τουρκία. Βλέπε “Το Μεγάλο Πλεονέκτημα του Nord Stream και οι Τζιχαντιστές”.

Και βλέπετε ότι δεν είναι μόνο ο Τσίπρας. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι φουλ Κατάρ-Τουρκία, και πες ότι είναι λογικό να κάνει αυτά που κάνει. Δείτε τους εθνικοσοσιαλιστές. Παρόλο που οι εθνικοσοσιαλιστές δεν τους θέλουν στην Ελλάδα τους παράνομους μετανάστες, αφού ξέρουν ότι είναι αυριανοί ψηφοφόροι της αριστεράς και μαζί τους θα πλακώνονται αύριο στον δρόμο, πιέζουν τους Βορειοευρωπαίους να πάρουν περισσότερους. Αντί να πιέσουν την αριστερά να σταματήσει να βάζει στην Ευρώπη παράνομους μετανάστες, πιέζουν τους Βορειοευρωπαίους να πάρουν περισσότερους. Ο Πάνος Καμμένος τους χρησιμοποιεί και σαν διαπραγματευτικό χαρτί. Αν δεν μας δώσετε λέει λεφτά θα σας στείλουμε Τζιχανιστές. Βλέπε Telegraph.

Greece's defence minister threatens to send migrants including jihadists to Western Europe

Οι εθνικοσοσιαλιστές είναι όλο με μία σημαία της Ρωσίας στο χέρι. Δεν ξέρουν ότι όσο περισσότεροι δυναμώνουν οι Ισλαμιστές στην Γερμανία, τόσο περισσότερο θα απειλούνται τα ρωσικά δίκτυα και τα ρωσικά συμφέροντα? Δεν τους το έχει πει κανείς? Για να παίρνουν μίζες τα άγρια κόκκινα σκυλιά θα πρέπει να αρχίσουμε να βγάζουμε βίζα για να ταξιδέψουμε στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

“Merkel backtracks on open borders”

“Islamists in Germany trying to recruit young refugees”
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου