Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου 2015

Σύγκριση Εβραίων και Μουσουλμάνων Παράνομων Μεταναστών

Στο παρακάτω βίντεο η Τασία Χριστοδουλοπούλου λέει με χαρακτηριστική αριστερή κουτοπονηριά ότι οι μετανάστες εξαφανίζονται. Όταν την ρωτάει ο Καμίνης που πάνε, απαντάει “εξαφανίζονται, πάνε στην Ευρώπη”.


Αυτό που στην πραγματικότητα λέει η κουτοπόνηρη Τασία Χριστοδουλοπούλου είναι “τι σας πειράζουν οι παράνομοι μετανάστες, αφού παίρνουμε τις μίζες, τους στέλνουμε με καράβια στην Βόρεια Ελλάδα, και οι περισσότεροι πηγαίνουν στην Ευρώπη”? “Εξαφανίζονται” που λέει και η Τασία στο βίντεο. Τέτοια σκυλιά διαλύουν την Ευρώπη που με πολύ κόπο άλλοι έφτιαξαν.

Και επειδή η θολοκουλτούρα της αριστεράς τα κάνει όλα ίσα κι όμοια, να κάνω και μία διευκρίνιση. Μπορεί να ρωτήσει κάποιος θοοκουλτουριάρης της αριστεράς αν πχ θεωρώ ότι έκαναν καλά οι Οθωμανοί που πήραν τους Εβραίους στην Ελλάδα το 1492, όταν η Ελλάδα ήταν υπό Οθωμανική κατοχή, και η ιερά εξέταση της καθολικής εκκλησίας έδιωξε τους Ισπανούς Εβραίους από την Ισπανία. Ή αν οι ΗΠΑ έκαναν καλά όταν πήραν πολλούς Εβραίους που κυνηγούσε ο Χίτλερ κλπ κλπ. Πολύ ατυχή παραδείγματα για πολλούς λόγους.

Πρώτον όλοι μαζί οι Εβραίοι του κόσμου είναι 15 εκατομμύρια, μαζί με αυτούς τους Ισραήλ. Ακόμη και όλοι να ερχόντουσαν στην Ευρώπη ή στις ΗΠΑ, δεν θα προκαλούσαν δημογραφική αλλοίωση. Οι Μουσουλμάνοι αντιθέτως είναι περισσότεροι από 1.6 δισεκατομμύρια. Επίσης, μέχρι το 1948, που ιδρύθηκε το Ισραήλ, δεν υπήρχε κανένα κράτος στον κόσμο στο οποίο η Εβραϊκή θρησκεία να αποτελεί την πλειοψηφία, ενώ αντιθέτως υπάρχουν δεκάδες κράτη, κάποια μάλιστα πολύ πλούσια, στα οποία η Μουσουλμανική θρησκεία αποτελεί την πλειοψηφία. Σήμερα το Ισραήλ ανοίγει τις πόρτες σε όλους τους Εβραίους που απειλούνται στην Ευρώπη, που είναι ο πιο θανάσιμος εχθρός του Ισραήλ, και ο παραδοσιακός εξολοθρευτής των Εβραϊκών πληθυσμών ανά τους αιώνες. Πρόσφατα ακούσαμε τον Νετανιάχου να καλεί τους Εβραίους της Γαλλίας, που πλέον δεν είναι ασφαλείς στην Γαλλία, να πάνε στο Ισραήλ. Και πάρα πολλοί πήγαν.

Τέλος, οι παράνομοι μετανάστες Εβραίοι προέκυπταν είτε από διωγμούς φονταμενταλιστών χριστιανών, είτε από διωγμούς φονταμενταλιστών σοσιαλιστών, και δεν ήταν θύματα από πολέμους ανάμεσα σε Εβραίους, όπως συμβαίνει σήμερα με τους πολέμους της Μέσης Ανατολής, που είναι πόλεμοι ανάμεσα σε Μουσουλμάνους. Άσχετα αν οι θολοκουλτουριαρέοι της αριστεράς φορτώνουν τους πολέμους στην Δύση, προκειμένου να φέρουν μετανάστες και να πάρουν την μίζα τους, να τιμωρήσουν την Ευρώπη, και να αυξήσουν την εκλογική τους πελατεία αύριο, δίνοντας υπηκοότητα στους παράνομους μετανάστες. Βλέπε “Ποιος Ευθύνεται για τον Πόλεμο”.


Για όλους αυτούς τους λόγους οι θολοκουλτουριαρέοι της αριστεράς δεν πρέπει να συγκρίνουν τους Μουσουλμάνους παράνομους μετανάστες, με τους Εβραίους παράνομους μετανάστες του παρελθόντος. Αλλά όλα αυτά τα αυτονόητα που λέω είναι ψιλά γράμματα για την θολοκουλτούρα της αριστεράς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου