Τρίτη, 1 Σεπτεμβρίου 2015

Κάντο όπως ο Αβραμόπουλος

 Μια χαρά πάει η ΝΔ και ο Μειμαράκης στις δημοσκοπήσεις. Βλέπετε φίλοι νεοδημοκράτες τι γίνεται όταν η αριστερά εγκρίνει τον αρχηγό σας? Σπρώχνουν οι κνίτες των ΜΜΕ, και σιγά σιγά στρώνει το πράμα. Άσχετα αν ο Σαμαράς πήρε ύφεση 6%, παρέδωσε ανάπτυξη 0.8%, και φέτος θα είχαμε ανάπτυξη 3%. Ααααα άλλο αυτό. Τι να τα κάνεις αυτά? Αφού έκλεισε την ΕΡΤ και ψήφισε την αποκρατικοποίηση της ΔΕΗ και του ΑΔΜΗΕ. Ακροδεξιός.

Αν είμαστε και καλά παιδιά, η αριστερά θα μας αφήσει να εφαρμόσουμε και την φοροκαταιγίδα και τις περικοπές που απαιτούνται, προκειμένου να πληρωθούν τα δισεκατομμύρια που εξασφάλισε ο ΣΥΡΙΖΑ για να παραμείνουν οι τράπεζες υπό κρατικό έλεγχο, που απαιτούνται για να αντικατασταθούν τα έσοδα κάποιον αποκρατικοποιήσεων που είχε ψηφίσει ο Σαμαράς (ΔΕΗ, ΑΔΜΗΕ κλπ), που απαιτούνται για να πληρωθούν οι πελάτες του Κατρούγκαλου, του Μητρόπουλου, και του Παυλόπουλο, των πάσης φύσεως δικηγόρων τέλος πάτνων (συνταγματολόγων, εργατολόγων κλπ), που απαιτούνται για πληρωθούν οι 2.000 κνίτες της ΕΡΤ, που απαιτούνται για τα επικουρικά της ΔΕΗ και του ΟΤΕ, κλπ κλπ κλπ κλπ.

Ναι σύντροφοι της ΝΔ. Αν είστε καλά παιδιά, η αριστερά θα σας κάνει την χάρη να εφαρμόσετε εσείς την φοροκαταιγίδα και τις περικοπές που απαιτούνται για να καλυφθούν τα παραπάνω, και δεν θα κάνει την Ελλάδα Βενεζουέλα. Αρκεί να μην μιλάτε για το μεταναστευτικό. Αααααα όλα κι όλα. Για το μεταναστευτικό κουβέντα. Κάντο όπως ο Αβραμόπουλος.

Μη φανταστείτε βέβαια ότι η αριστερά θα σας εμπιστευθεί να τα κάνετε όλα αυτά μόνοι σας, με αυτοδυναμία δηλαδή. Ααααα όχι. Όλα κι όλα. Έτσι θα μπορούσε να βρεθεί κανένας ακροδεξιός όπως ο Γεωργιάδης, ο Βορίδης ή ο Σαμαράς, και να αποκρατικοποιήσει την ΔΕΗ κλπ κλπ. Αν είστε καλά παιδιά φυσικά και να τα εφαρμόσετε όλα αυτά, αλλά όχι και με αυτοδυναμία. Μην τα θέλετε και όλα δικά σας. Να τα εφαρμόσετε υπό την εποπτεία του απατεώνα του Θοεδωράκη. Όπως τα εφαρμόσατε χτες υπό την εποπτεία του μπαρμπά Φώτη και του Πασόκ.

Για να μην τα πολυλογώ όμως φίλοι νεοδημακράτες, η νικηφόρα στρατηγική είναι να επιλέγετε αρχηγούς που εγκρίνει η αριστερά, και να μην μιλάτε ποτέ, ποτέ όμως, για το μεταναστευτικό. Αυτός είναι ο δρόμος που οδηγεί στην εξουσία. Στην εξουσία χωρίς αυτοδυναμία. Κάντο όπως ο Αβραμόπουλος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου