Τρίτη, 25 Αυγούστου 2015

Χατζηνικολάου VS Άδωνις για το Μεταναστευτικό

Στο παρακάτω 5λεπτο ηχητικό απόσπασμα, ο βαρώνος των ΜΜΕ Νίκος Χατζηνικολάου απαγορεύει στον Άδωνη Γεωργιάδη να χρησιμοποιεί την λέξη λαθρομετανάστης, και στην συνέχεια του την πέφτει άγρια, όταν ο Γεωργιάδης ισχυρίζεται ότι είναι η πολιτική των ανοιχτών συνόρων του ΣΥΡΙΖΑ που ευθύνεται για την ραγδαία αύξηση των λαθρομεταναστευτικών εισροών στην Ελλάδα. Για βιντεάκι βλέπε


Του επισημαίνει μάλιστα ο Χατζηνικολάου ότι αυτές οι απόψεις δεν είναι συμβατές με τον μεσαίο χώρο, στον οποίο θέλει να στραφεί η ΝΔ. Όταν οι δημοσιογράφοι στην Ελλάδα λένε να μετακινηθεί η ΝΔ προς τον μεσαίο χώρο, εννοούν να μετακινηθεί προς τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Τόσο απλά. Του επισημαίνει επίσης ο Χατζηνικολάου ότι ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, που είναι παλιό στέλεχος της ΝΔ, ζήτησε χαμηλούς τόνους στο μεταναστευτικό. Εγώ όχι μόνο θα συνυπογράψω αυτό που λέει ο Χατζηνικολάου για τον Αβραμόπουλο, αλλά θα παραθέσω και τις δηλώσεις του Αβραμόπουλου, σύμφωνα με τις οποίες δεν πρέπει οι λαϊκιστές να χρησιμοποιούν το μεταναστευτικό.

Είναι επομένως για τον Αβραμόπουλο λαϊκιστές όσοι ισχυρίζονται ότι αυτή η εισβολή που δέχεται η Ελλάδα οφείλεται στην πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, που ακολουθεί την πολιτική του σοσιαλιστή Ματέο Ρέντζι στην Ιταλία. Μία πολιτική που έκανε την Ιταλία ξέφραγο αμπέλι ήδη από πέρσι. Όπως μάλιστα θα διαβάσετε στο παρακάτω άρθρο του National Geographic, μετά την εκλογή του Ρέντζι στην Ιταλία τον Φεβρουάριο του 2014, οι λαθρομεταναστευτικές εισροές στην Ιταλία αυξήθηκαν το πρώτο τετράμηνο του 2014 κατά 823%, σε σχέση με την περίοδο Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου-Μαρτίου-Απριλίου του 2013. Η Ιταλία έπαθε δηλαδή λόγω Ρέντζι το 2014, και συνεχίζει να παθαίνει το 2015, αυτό που η Ελλάδα έπαθε το 2015 λόγω Τσίπρα. Ο Ρέντζι μάλιστα και ο Τσίπρας είναι καλοί φίλοι, και ο Ρέντζι του χάρισε και γραβάτα στα περίφημα τουρ του Τσίπρα στην Νότια Ευρώπη.

Για το άρθο του National Geographic βλέπε
“Amid Record Waves of Refugees, Italy Finding Limits to Its Compassion”, του Οκτωβρίου 2014
10η Παράγραφος
Boot-shaped Italy, uniquely exposed in Europe because of its long, meandering coastline and numerous islands, is often seafaring migrants' point of entry into Europe. The country leads the continent in arrivals by sea, which, in the first quarter of 2014 alone, increased by 823 percent over the same period in 2013. For many, though, Italy is a waystation to other EU countries.

Τις δηλώσεις μάλιστα του Αβραμόπουλου φιλοξένησε με μεγάλη χαρά ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡἽΖΑ Στέλιος Κούλογλου στο στο site του TVXS (tv χωρίς σύνορα), όπως μπορείτε να δείτε στο παρακάτω άρθρο με τίτλο “Αβραμόπουλος: Το μεταναστευτικό δεν είναι για εκμετάλλευση από λαϊκιστές”, στις 22 Αυγούστου του 2015.

Να θυμίσω ότι ο Αβραμόπουλος είναι πολιτικός που έχει πολύ καλές σχέσεις με την Τουρκία, και άρα φαντάζομαι θα έχει ακόμη καλύτερες σχέσεις με το Κατάρ, και ο Τσίπρας είχε μάλιστα σκοπό να τον προτείνει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας. Φαντάζομαι οι συγγενικές τους απόψεις στο μεταναστευτικό θα ήταν ένας από τους λόγους που επηρέασαν τον Τσίπρα. Τελικά ο Τσίπρας προτίμησε τον Προκόπη Παυλόπουλο, τον γνωστό συνταγματολόγο, που σύμφωνα με τον Κατρούγκαλο αναλάμβανε και αυτός δημοσίους υπαλλήλους που είχαν κάνει προσφυγές και αγωγές κατά του ελληνικού δημοσίου. Βλέπε “Γιατί ο Τσίπρας Έκανε Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον Παυλόπουλο”

 Και για να μην ξεχνιόμαστε, εγώ ποτέ δεν έχω πει ότι το Κατάρ έχει επιρροή μόνο σε αριστερούς πολιτικούς. Έχω πει ότι στην προώθηση των μουσουλμάνων προσφύγων στην Ευρώπη, και στην ισλαμποίηση της Ευρώπης γενικότερα, είναι πολύ πιο εύκολο για το Κατάρ, τους Άραβες γενικότερα, τους Ιρανούς, τους Τούρκους κλπ, να συνεργάζονται με κόκκινους σοσιαλιστές, που δεν έχουν καμία αντίρρηση στην ισλαμοποίηση της Ευρώπης, Με το αζημίωτο βέβαια.

Στην προώθηση της εξωτερικής τους πολιτικής, που δεν σχετίζεται με το μεταναστευτικό, οι Άραβες, και όχι μόνο, συνεργάζονται με όλους τους πολιτικούς. Να θυμίσω ότι η Χρυσή Αυγή που είναι συνέχεια με μία Ρωσική σημαία στο χέρι, δεν έχει χρησιμοποιήσει ποτέ την λέξη Κατάρ. Ούτε ξέρει η ΧΑ που πέφτει το Κατάρ, άσχετα αν το Κατάρ είναι ο μεγαλύτερος αντίπαλος της Ρωσίας στις αγορές φυσικού αερίου.

Να προσθέσω επίσης, σε σχέση με την ισλαμοποίηση της Ευρώπης, ότι οι λαθρομετανάστες είναι φυσικά πλαισιομένοι από ταλαιπωρημένα γυναικόπαιδα. Έτσι κερδίζεται η επικοινωνιακή μάχη εναντίον όσων κατηγορούν αυτούς που τα παίρνουν για να προωθούν την ισλαμοποίηση της Ευρώπης. Και αν προσέξετε τους κνίτες των Ελληνικών ΜΜΕ, ποτέ δεν συσχετίζουν τις πολιτικές του ΣΥΡΙΖΑ με την εκτόξευση στις εισροές  λαθρομεταναστών, και στις εκπομπές τους δείχνουν συνεχώς ταλαιπωρημένα γυναικόπαιδα, κερδίζοντας έτσι το ανυποψίαστο κοινό, που δεν έχει ιδέα για το παρασκήνιο αυτής της υπόθεσης. Και όσοι έχουν λίγο μυαλό καταλαβαίνουν ότι αυτή τη στιγμή υλοποιείται η απειλή του Πάνου Καμένου, που έλεγε στους Ευρωπαίους ότι αν δεν μας δώσουν κι άλλα λεφτά θα τους στείλουμε τζιχαντιστές στην Βόρεια Ευρώπη. Μία η μίζα, μία η επιθυμία για εκδίκηση στην ΕΕ που απαιτεί μεταρρυθμίσεις, μία η επιθυμία της αριστεράς για αυριανούς μαχητές και ψηφοφόρους, καταλήγουμε στην υλοποίηση της απειλής στο ακέραιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου