Κυριακή, 23 Αυγούστου 2015

Ο Απατεώνας Βασίλης Λεβέντης για το Μεταναστευτικό

Στο παρακάτω βιντεάκι υπάρχει ένα απόσπασμα από μία συνέντευξη του Βασίλη Λεβέντη. 

Το πουλέν των κνιτών των ΜΜΕ σε αυτές τις εκλογές, προκειμένου να χτυπήσουν την Νέα Δημοκρατία, δεν είναι άλλο από τον απατεώνα Βασίλη Λεβέντη. Η ΝΔ χτυπάει άγρια την αριστερά στο θέμα του μεταναστευτικού, απειλώντας να της στερήσει σήμερα τα πετρεδόλαρα που πληρώνουν οι Άραβες για να προωθούν τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες, και να της στερήσει αύριο τους ψηφοφόρους και μαχητές στους οποίους θα εξελιχθούν για την αριστερά αυτοί οι λαθρομετανάστες.

Σπρώχνουν λοιπόν οι δημοσιογράφοι μετά μανίας τον απατεώνα Βασίλη Λεβένη, ο οποίος κόβει φυσικά ποσοστά από την ΝΔ. Και όσο η ΝΔ θα σηκώνει το μεταναστευτικό, τόσο αυτοί θα σπρώχνουν τον Λεβέντη για αντίποινα. Παρατηρείστε ότι όλοι οι δημοσιογράφοι λένε το εξής. Η ΝΔ θα είναι σίγουρα δεύτερη, και ο Βασίλης Λεβέντης θα είναι σίγουρα στην επόμενη βουλή. Αυτό λειτουργεί ως εξής στους νεοδημοκράτες. Σκέφτονται ότι αφού η ΝΔ θα βγει δεύτερη, δεν πειράζει να μην την ψηφίσουν, προκειμένου να ψηφίσουν τον απατεώνα Βασίλη Λεβέντη, τον οποίο θα παρουσιάζουν οι δημοσιογράφοι συνέχεια σαν κάτι καινούργιο, και ο οποίος μιλάει εναντίον του δημοσίου, του Τσίπρα κλπ, κάτι που ευχαριστεί τους νεοδημοκράτες.

Το παρακάτω απόσπασμα είναι από μία συνέντευξη του στο Kontra Channel,  το κανάλι που έχει χτυπήσει την ΝΔ, και έχει σπρώξει τον ΣΥΡΙΖΑ, όσο κάνενα άλλο κανάλι στην Ελλάδα. Κοιτάξτε πως φέρεται ο δημοσιογράφος στον Βασίλη Λεβέντη. Λες και τον χαϊδεύει με τριαντάφυλλα. Μόνο που δεν τον έχει βάλει να καθίσει στα γόνατα του. Τον ρωτάει για το μεταναστευτικό, και αρχικά ο Λεβέντης αποφεύγει να απαντήσει. Στην συνέχεια, όταν τον ξαναρωτάει, λέει ο απατεώνας για το μεταναστευτικό τα ίδια ακριβώς που λέει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν αναφέρει τίποτα για την πολιτική των ανοιχτών συνόρων του ΣΥΡΙΖΑ. Δεν αναφέρει τίποτα για τον νόμο που ψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι, ο οποίος δίνει την Ελληνική υποκοότητα σε όσα παιδιά λαθρομεταναστών γεννιούνται στην Ελλάδα, κάτι που κάνει την Ελλάδα μαγνήτη για τους υποψήφιους μετανάστες όλου του κόσμου, αφού αν καταφέρουν να εισβάλλουν παράνομα στην Ελλάδα, και κάνουν και ένα παιδί, το παιδί τους θα πάρει την Ελληνική υπηκοότητα, και κατά συνέπεια την υπηκοότητα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Δεν αναφέρει τίποτα για την απόφαση της Τασίας Χριστοδουλοπούλου, η οποία δίνει αυτομάτως άδεια παρομονής και ελεύθερης μετακίνησης εντός της Ελλάδας, για εφτά ολόκληρους μήνες, σε όλους τους λαθρομετανάστες, χωρίς κανέναν περιορισμό.

Δεν κατηγορεί ούτε για μισό δευτερόλεπτο τον ΣΥΡΙΖΑ, και τα χώνει στην Ευρωπαϊκή Ένωση, η οποία λέει μας εκμεταλλεύεται και δεν μας δίνει αρκετά χρήματα. Μιλάμε ότι ακούς τον απατεώνα τον Λεβέντη, και είναι σαν να ακούς τον Τσίπρα και τον Θεοδωράκη. Ο οποίος Θεοδωράκης βγήκε τώρα και κατηγόρησε τον Τσίπρα για την πολιτική των ανοιχτών συνόρων. Κλασικός απατεώνας Θεοδωράκης. Ψήφισε τον νόμο για την ιθαγένεια, και τώρα λέει αυτά που πρέπει να πει για να κλέψει ψήφους από την ΝΔ.

Όσοι φίλοι νεοδημοκράτες ψεκάζεστε από τους κνίτες των ΜΜΕ χωρίς να το έχετε αντιληφθεί, και σας έχουν πείσει ότι η ΝΔ είναι το ίδιο πράγμα με το ΠΑΣΟΚ, ψηφίστε τουλάχιστον τον Θάνο Τζήμερο. Ο Θάνος Τζήμερος μπορεί να έχει μαζέψει πάρα πολλούς κεντροαριστερούς στην Δημιουργία Ξανά, αλλά είναι ένας όντως φιλελεύθερος πολιτικός, όπως ακριβώς και ο Γεωργιάδης, ο Σαμαράς, ο Μητσοτάκης, η Ασημακοπούλου, ο Κεφαλογιάννης, ο Χατζηδάκης κλπ, και δεν έχει καμία σχέση με τον απατεώνα τον Βασίλη Λεβέντη, και ούτε δέχτηκε ποτέ να κάνει με τους κνίτες των ΜΜΕ κάποια συμφωνία όπως αυτή που έκανε τώρα ο απατεώνας Βασίλης Λεβέντης για να εκλεγεί.

Ο Θάνος Τζήμερος δεν έχει καμία σχέση με το ρετάλι που λέγεται Βασίλης Λεβέντης, ούτε από άποψη ήθους, ούτε από άποψη ευφυΐας. Αν σας έχουν πείσει οι κνίτες των ΜΜΕ ότι δεν πρέπει να ψηφίσετε ΝΔ, ψηφίστε τουλάχιστον τον Τζήμερο, όχι για το σαπάκι το κόμμα του, αλλά για τον ίδιο. Και ας μην μπει στην βουλή. Και ελπίζω να μην συνεργαστεί με τον απατεώνα τον Λεβέντη.


2 σχόλια:

  1. τωρα καταλαβα φιλε Ιακωβε... τι πρεπει να κανουμε... ψηφιζουμε λοιπον ΝΔ και εαν δεν θελουμε ΝΔ τοτε Τζημερο... απο την σκυλλα στην χαρυβδη... ΩΡΑΙΑ !!! πολυ ωραιες οι κριτικες σου για τον συριζα και τα "κνιτοσκυλα..." ΑΛΛΑ καμια κριτικη για την ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΝΔ που εχει ξεσκισει τον τοπο 50 χρονια ??? ΚΑΜΙΑ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. με τον μαλακα τον λεβεντη τι θα γινει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή