Τετάρτη, 19 Αυγούστου 2015

Μαθήματα Προπαγάνδας


Η Έλενα Παπαδημητρίου είναι μαζί με την Άννα Μπουσδούκου από τα πιο άγρια αριστερόνια του ΣΚΑΙ. Στο παρακάτω βιντεάκι λέει ότι γνωρίζαμε εδώ και μήνες ότι θα υπάρξει ραγδαία αύξηση των λαθρομετανστών λόγω των εξελίξεων στην Συρία. Στην Συρία έχουν χάσει την ζωή τους περίπου 300 χιλιάδες άνθρωποι από το 2011 που ξέσπασε ο πόλεμος, και ποτέ δεν έγινε αυτός ο χαμός που γίνεται τώρα.

Και ακούει ο ανυποψίαστος τηλεθεατής την “δημοσιογράφο” Έλενα Παπαδημητρίου, ή την κάθε Παπαδημητρίου και την κάθε Μπουσδούκου, να λένε ότι η αύξηση των λαθρομεταναστών οφείλεται στην Συρία, και δεν συνδέει αυτή την εισβολή που υφίσταται η Ελλάδα με την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά με εξωτερικούς παράγοντες.

Ούτε έχουν ακούσει η Παπαδημητρίου και η Μπουσδούκου για την πολιτική των ανοιχτών συνόρων της Τασίας Χριστοδουλοπούλου, ούτε για το κλείσιμο των κέντρων κράτησης, ούτε για τον νόμο που ψήφισαν για την ιθαγένεια ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι, σύμφωνα με τον οποίο τα παιδιά των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών που θα γεννιούνται στην Ελλάδα θα παίρνουν την Ελληνική υποκοόηττα.

Η τακτική που ακολουθούν η Παπαδημητρίου, η Μπουσδούκου, και οι περισσότεροι νέοι δημοσιογράφοι, είναι της σχολής του Παύλου Τσίμα, και όχι του Παπαδάκη και του Αυτιά, που έχουν την στάμπα του αριστερού. Και γι’αυτό και είναι και πολύ πιο αποτελεσματικοί. Σε θέματα που δεν είναι ιδιαίτερα σημαντικά τα χώνουν στον ΣΥΡΙΖΑ, ώστε να φοράνε έναν μανδύα αντικειμενικότητας, και στα κρίσιμα θέματα κάνουν την πιο σκληρή προπαγάνδα. Αν ακούσετε δημοσιογράφο να συσχετίζει την αύξηση των λαθρομεταναστών με την πολιτική των ανοιχτών συνόρων, το κλείσιμο των κέντρων κράτησης, και τον νόμο για την ιθαγένεια, να μου γράψετε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου