Πέμπτη, 20 Αυγούστου 2015

Ο Χάρτης του Μεταναστευτικού

Να το ζωγραφίσω μήπως το καταλάβει και ο τελευταίος Έλληνας πολίτης που δέχεται ισχυρούς ψεκασμούς από τους αριστερούς δημοσιογράφους των ΜΜΕ. Ο λόγος που ξεσπιτώνονται άνθρωποι στην Συρία και στο Ιράκ, είναι επειδή συγκρούονται οι Τούρκοι, οι Ιρανοί και οι Σαουδάραβες. Οι στρατιωτικές επιχειρήσεις των ΗΠΑ είναι περιορισμένες, και έχουν στόχο των ISIS, των Ρώσων είναι ελάχιστες, και των Κινέζων ανύπαρκτες. Οι στρατιωτικές επιχειρήσεις στην περιοχή ανήκουν κατά 95% στους Τούρκους, τους Ιρανούς και τους Σαουδάραβες.


 Γιατί λοιπόν δεν παίρνουν οι τρεις αυτές χώρες, σε καμία από τις οποίες δεν υπάρχει πόλεμος, και έχουν και σταθερές οικονομίες, αυτούς τους ανθρώπους? Ας πάρει το Ιράν τους Σιίτες Μουσουλμάνους, και ας μοιραστούν η Τουρκία με την Σαουδική Αραβία τους Σουνίτες Μουσουλμάνους. Για ποιον λόγο πληρώνουν αριστερούς πολιτικούς για να τους προωθούν στην Ευρώπη? Ποιον εξυπηρετεί αυτή η πολιτική? Πόσο δύσκολο είναι να το καταλάβει αυτό κάποιος?


Καταλαβαίνω να μην έχει κάποιος χρόνο να το φιλοσοφήσει. Αλλά άμα το δεις ζωγραφισμένο γιατί να μην το καταλαβαίνεις? Δηλαδή άμα πούνε οι αριστεροί δημοσιογράφοι “πετάει ο γάιδαρος”, θα πούμε και εμείς ότι πετάει?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου