Τρίτη, 11 Αυγούστου 2015

ΣΥΡΙΖΑ-Λαθρομετανάστες

Όσοι νομίζουν ότι η πολιτική των ανοιχτών συνόρων του Σύριζα δεν έχει παίξει ρόλο στην ραγδαία αύξηση των εισερχομένων λαθρομεταναστών, ας ρίξουν μια ματιά στο παρακάτω άρθρο του BBC, με τίτλο "Why is EU struggling with migrants and asylum"? , του Ιουνίου 2015.

 Θα δείτε ότι ενώ οι αριθμοί δεν έχουν αλλάξει σχεδόν καθόλου για την Ιταλία από το  α πεντάμηνο του 2014 στο α πεντάμηνο του 2015, για την Ελλάδα το νούμερο εκτοξεύτηκε στις 48.000 από τις 6.500.  Ενώ δηλαδή η αύξηση στην Ιταλία ήταν περίπου 30%, στην Ελλάδα η αύξηση ήταν περίπου 600%.


 Αλλά οι κνίτες των ΜΜΕ μας λένε ότι η πολιτική των ανοιχτών συνόρων του Σύριζα, ο νόμος που ψήφισε με το Ποτάμι και το Πασόκ για την ιθαγένεια, και τα λεφτά του Κατάρ και της Σαουδικής Αραβίας δεν έχουν παίξει κανέναν ρόλο.

 Και γι'αυτό και πάντα θα λέω ότι η δύναμη της αριστεράς δεν είναι ο Τσίπρας σήμερα, ο Ανδρέας Παπαδρέου χτες, κάποιος άλλος αύριο. Η δύναμη της ελληνικής αριστεράς είναι οι δημοσιογράφοι.

Να θυμήσω επίσης ότι επί ΝΔ το 2008, όταν έχασε την ζωή του ο αναρχικος, και κολλητός του αρχιτρομοκράτη Νϊκου Ρωμανού, Αλέξης Γρηγορόπουλος, οι μισοί από αυτούς που κατέβασε στους δρόμους η αριστερά και καίγανε, ήταν μετανάστες. Αυτοί που βλέπετε σήμερα στα νησιά, αύριο θα είναι στο κέντρο της Αθήνας, και θα πολεμάνε στο πλευρό του Σύριζα, ή όποιου κόμματος θα έχει βγάλει μπροστά η αριστερά. Και αύριο, με τον νόμο του Συριζα, του Πασόκ και του Ποταμιού, θα ψηφίζουν κιόλας.

Ισλαμοποιούν τη χώρα, για να παίρνουν τα χρήματα του Κατάρ και της Σαουδικής Αραβίας σήμερα, και για να έχουν μαχητές και ψηφοφόρους αύριο.

ΥΓ Όπως βλέπετε και στην Ιταλία ο κεντροαριστερός Ρέντσι μια χαρά τα πάει. Κάνει κόντρα με τον Τσίπρα ποιος θα ισλαμοποιήσει πιο γρήγορα τη χώρα του.

Για το άρθρο του BBC βλέπε παρακάτω διεύθυνσηΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου