Δευτέρα, 27 Ιουλίου 2015

Μίμης Ανδρουλάκης - Προπαγάνδα (ΔΝΤ, Στίγκλιτζ, Κρούγκμαν)

 Έχω πει πολλές φορές ότι η βασική μέριμνα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, και όλης της ελληνικής αριστεράς, και ενός μέρους της ΝΔ ακόμη, είναι να μείνουν υπό κρατικό έλεγχο οι τομείς της ενέργειας και των τραπεζών. Όχι ότι δεν τους ενδιαφέρουν και άλλα παραμάγαζα που έχουν στο Ελληνικό δημόσιο πχ φοροελεγκτικοί μηχανισμοί, δικαιοσύνη κτλ, αλλά αυτά τα δύο είναι ίσως τα βασικότερα.

Και έχω επίσης πει, ότι ταυτόχρονα με τα παιχνίδια που παίζουν στην Ευρώπη, και που μπορεί να οδηγήσουν την χώρα σε μία μεγάλη οικονομική καταστροφή, ίσως και σε μία εθνική καταστροφή, καλλιεργούν διάφορες θεωρίες συνωμοσίας. Ώστε αν χτύπα ξύλο γίνει αυτή η καταστροφή, να μην πει κανείς ότι αυτή η καταστροφή έγινε για να μείνουν υπό κρατικό έλεγχο οι τομείς της ενέργειας και των τραπεζών, αλλά λόγω κάποιων σκοτεινών συμφερόντων που επιβουλεύονται την χώρα.

Στο παρακάτω ηχητικό θα ακούσετε τον Μίμη Ανδρουλάκη να ισχυρίζεται ότι οι αριστεροί οικονομολόγοι Κρούγκμαν, Στίγκλιτζ, Γκαλμπέιθ κλπ, τους οποίους κουβάλησαν στην Ελλάδα ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Αλέξης Τσίπρας, και οι οποίοι να προσθέσω εγώ είναι αεριτζήδες που πληρώνονται με τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων, εξαπάτησαν τον Γιώργο Παπανδρέου και τον Αλέξη Τσίπρα, επειδή η CIA θέλει να πάει η Ελλάδα στη δραχμή για να χτυπήσει το ευρώ.

Και δεν βρίσκεται ένας δημοσιογράφος, να του πει “καλά ρε Μιμάρα, γιατί είναι από την CIA οι αριστεροί Κρούγκμαν και Στίγκλιτζ, που από μόνοι τους οι Παπανδρέου και Τσίπρας κουβάλησαν εδώ, και δεν είναι από την CIA οι καλύτεροι φιλελεύθεροι Αμερικανοί οικονομολόγοι που βρίσκονται στο ΔΝΤ, και οι οποίοι έλεγαν στον Παπανδρέου και στον Τσίπρα να κάνει ακριβώς τα αντίθετα από αυτά που λένε οι αριστεροί Κρούγκμαν και Στίγκλιτζ”? Βγαίνει δηλαδή ο Ανδρουλάκης και λέει ότι οι η CIA έστειλε τον Κρούγκμαν και τον Στίγκλιτζ, ενώ οι οικονομολόγοι του ΔΝΤ, το οποίο ΔΝΤ είναι επίσημο όργανο του Αμερικανικού κράτους, που μας έχει δανείσει και ένα σκασμό δισεκατομμύρια, δεν είναι CIA.

Και γι’αυτό και λέω ότι η δύναμη της ελληνικής αριστεράς δεν είναι όλοι αυτοί οι τριτοκοσμικοί, πρώην μέλη του ΚΚΕ, που έφτιαξαν το ΠΑΣΟΚ, τον ΣΥΡΙΖΑ, τον ΑΝΤΑΡΣΥΑ κλπ, αλλά οι προερχόμενοι από την ΚΝΕ και την ΕΡΤ δημοσιογράφοι. Γιατί αν υπήρχε έστω και ένας δημοσιογράφος να ρωτήσει τον Ανδρουλάκη πως γίνεται να μην είναι CIA οι φιλελεύθεροι οικονομολόγοι του ΔΝΤ, που βρίσκονται εδώ ως επίσημοι απεσταλμένοι του Αμερικανικού κράτους, και πληρώνονται από το Αμερικανικό κράτος, αλλά είναι CIA οι αριστεροί αεριτζήδες Κρούγκμαν και Στίγκλιτζ, τους οποίους κουβάλησαν εδώ οι Τσίπρας και Παπανδρέου, και οι οποίοι πληρώνονται από τα χρήματα των Ελλήνων φορολογουμένων, δεν θα τολμούσε ο Ανδρουλάκης, και ο κάθε τριτοκοσμικός της αριστεράς, να λέει αυτές τις θεωρίες συνωμοσίας.

Απολαύστε Μίμαρο Ανδρουλάκη. Viva ελληνική αριστερά! Viva Africa! Viva Nigeria! Viva Somalia! Viva Latin America! Viva Cuba! Viva Venezuela!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου