Παρασκευή, 8 Μαΐου 2015

Άδωνις Ξεφτιλίζει Έλλη Στάη

Απολαυστικό βιντεάκι. Άδωνις από άλλο πλανήτη. Ο ΣΥΡΙΖΑ λόγω της ύφεσης που επήλθε στην οικονομία, από την στάση πληρωμών που έγινε στο εσωτερικό της χώρας λόγω της διακοπής της χρηματοδότησης αυτούς τους μήνες, θα χρειαστεί να βάλει επιπλέον φόρους.

Επιπλέον, ο Σύριζα θα χρειαστεί να βάλει επιπλέον φόρους για να καλύψει τα έσοδα που δεν θα πραγματοποιηθούν από την ακύρωση των αποκρατικοποιήσεων που όλα δείχνουν ότι πέτυχε ο ΣΥΡΙΖΑ. Όλα δείχνουν ότι το ποσοστό της ΔΕΣΦΑ που θα αγοράσει η Αζέρικη Soccar θα ανέρχεται σε 49%, και όχι σε 66% που είχε συμφωνήσει ο Σαμαράς, όπως ήθελε ο ΣΥΡΙΖΑ δηλαδή, αλλά και της απώλειας των εσόδων από την ακύρωση της αποκρατικοποίησης ενός τμήματος της ΔΕΗ, που είχε ψηφίσει και δρομολογήσει ο Σαμαράς στο δεύτερο 6μηνο του 2014. Και όποιων άλλων αποκρατικοποιήσεων ακυρώσει ο Τσίπρας. Όλα αυτά τα έσοδα θα πρέπει να αντικατασταθούν με φόρους. Αυτή είναι άλλωστε η διαπραγματευτική τακτική του ΣΥΡΙΖΑ.

Έχει βάλει τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ τους κνίτες των ΜΜΕ να πιέζουν την ΝΔ, ώστε να μην ψηφίσουν την συμφωνία οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, και να την ψηφίσουν οι βουλευτές της ΝΔ. Αφού λοιπόν για κανένα 10λεπτο η Στάη πιέζει τον Γεωργιάδη, και του λέει ότι αν δεν ψηφίσει ο ΣΥΡΙΖΑ θα πρέπει να ψηφίσει η ΝΔ την συμφωνία, ο Άδωνις στραβώνει, και της λέει “έχετε ξαναδεί σε κόμμα του Δυτικού κόσμου να διορίζουν τους γκόμενους τους”? Αναφέρεται μεταξύ άλλων στην Ρένα Δούρου, που διόρισε τον συμβίο της στην ΕΥΔΑΠ, στον διορισμό της συμβίας του υπουργού δικαιοσύνης Παρασκευόπουλου στο υπουργείο εργασίας από τον Κατρούγκαλο, και στον διορισμό της συμβίας του Βίτσα στην γενική γραμματεία του υπουργείου υποδομών. Της τα λέει με ονόματα.

Η γοητευτική Έλλη απαντάει ότι δεν ασχολείται με το τι κάνει ο κόσμος στα κρεβάτια του. Άδωνις από άλλο πλανήτη. Πραγματικά διασύρει την κόκκινη Έλλη. EnjoyΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου