Σάββατο, 23 Μαΐου 2015

Η Ιστορία της Ελλάδας σε 5 Λεπτά

Καταπληκτικό βίντεο από την εκπομπή “Κοινωνία Ώρα Mega” (22/5/2015). Το βίντεο πρέπει να χρησιμοποιείται σε σεμινάρια προπαγάνδας. Καταπληκτικό βίντεο. 

Στο βίντεο ο Άδωνις, ο βουλευτής του Ποταμιού και οι δημοσιογράφοι του MEGA κατηγορούν τους ΑΝΕΛ, επειδή ο Καμμένος θέλει λέει να δώσει στις ΗΠΑ και δεύτερη βάση στην Ελλάδα, και συγκεκριμένα στην Κάρπαθο. Αφού όπως θα θυμάστε πριν μερικούς μήνες έγινε χαμός στα ΜΜΕ, γιατί λέει ο Καμμένος ζήτησε από τις ΗΠΑ να πάρουν το Αιγαίο. Τώρα τους ζητάει λέει να φτιάξουν και δεύτερη βάση στην Ελλάδα, ώστε να μην έχουν μόνο την Σούδα στην Κρήτη.

Αυτά γίνονται την Παρασκευή 22 Μαΐου 2015, ενώ την Τετάρτη 20 Μαΐου 2015, ο Υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ έχει ακυρώσει την συνάντηση του με τον Πάνο Καμμένο. Η ακύρωση της συνάντησης έγινε ενώ ο Πάνος Καμμένος είχε ήδη μεταβεί στις ΗΠΑ. Με λίγα λόγια τον εξευτέλισαν. Ήθελαν να πούνε διεθνώς “δεν τον ξέρουμε αυτόν τον τύπο”. Οι ΗΠΑ μάλιστα δεν δέχτηκαν να δει ο Καμμένος ούτε καν τον αναπληρωτή Υπουργό Άμυνας των ΗΠΑ όπως ζήτησε ο Καμμένος, αλλά του είπαν ότι θα συναντηθεί με την Υφυπουργό Άμυνας, όπως θα διαβάσετε στο άρθρο του Πρώτου Θέματας, με τίτλο “Γιατί οι Αμερικανοί ακύρωσαν τη συνάντηση Καμμένου με τον υπουργό Άμυνας των ΗΠΑ”.


Στο μεταξύ, ο φουκαράς ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, που ξέρει πως παίζεται το πολιτικό και μιντιακό παιχνίδι στην Ελλάδα, ψελλίζει ότι ο πρόεδρος του δεν είπε αυτό, αλλά να μεταφερθούν οι βάσεις από την Σούδα στην Κάρπαθο. Να κλείσουν δηλαδή οι Αμερικανικές βάσεις, ώστε να δώσει ο Καμμένος βάσεις στην Κρήτη στην Ρωσία.

Την ίδια στιγμή, στην Ρωσία λένε ότι η Ελλάδα εξετάζει το ενδεχόμενο να επιτρέψει στην Ρωσία να χρησιμοποιεί τις στρατιωτικές της βάσεις, όπως θα διαβάσετε στο άρθρο του κρατικού Ρωσικού Sputnik News, με τίτλο “Greece Might Allow Russia to Use Its Military Bases -Greek Defense Analyst”, του Απριλίου 2015.


Γίνονται αυτά που γίνονταν πριν τον Κυπριακό. Αλλά δεν μπορεί ο βουλευτής των ΑΝΕΛ να το υποστηρίξει και με πολύ πάθος, γιατί ξέρει ότι ο Πάνος Καμμένος πρέπει να φορτωθεί στις ΗΠΑ, όπως και ο Τσίπρας, ώστε η όποια καταστροφή προκαλέσουν να φορτωθεί στις ΗΠΑ και σε κάποια συνωμοσία. Όπως έγινε με τους Συνταγματάρχες και με τον Ανδρέα Παπανδρέου παλιότερα.

Γιατί όλοι ξέρουν ότι αν η Ελλάδα αποφασίσει να εγκαταλείψει το ΝΑΤΟ, ως αντάλλαγμα θα πρέπει να παραχωρήσει μία λωρίδα γης στα βόρεια σύνορα της, ώστε να μπορεί να συνδεθεί το ΝΑΤΟ με την Κασπία Θάλασσα και την Μέση Ανατολή μέσω της Τουρκίας. Αυτό το θεωρούν όλοι δεδομένο, και είναι πολύ πιθανό να επιλέξει το πολιτικό μας σύστημα αυτή την λύση, ώστε να μην χάσει τα παραμάγαζα του στο κράτος, όπως θα αναγκαστεί να κάνει αν μείνει η Ελλάδα στην ΕΕ, και αν οι Ευρωπαίοι επιμείνουν στις μεταρρυθμίσεις και τις αποκρατικοποιήσεις. Γιατί μη μου πει κανείς ότι δεν ήξεραν το 74 ότι η σύγκρουση με το ΝΑΤΟ θα έδινε πάτημα στην Τουρκία να κάνει ντου? Φυσικά και το ήξερα. Ήταν επιλογή συνειδητή.

Πραγματικά απίθανο βίντεο, αξίζει να το δείτε. Κατά κάποιο τρόπο αποτυπώνει σε 5 λεπτά την σύγχρονη Ελληνική Ιστορία. Και το καταπληκτικό είναι ότι συμμετέχει ο Άδωνης, που είναι όντως φιλονατοικός. Αλλά επειδή δεν μπορεί να χτυπήσει τον Καμμένο επί της ουσίας, να πει δηλαδή αυτά που λέω εγώ, προσπαθεί να του αφαιρέσει ψήφους κατηγορώντας τον ως φιλοαμερικανό, αφού ξέρει ότι οι ψηφοφόροι του έχουν στο δωμάτιο τους την Ρωσική σημαία.

Τον χτυπάει δηλαδή με τους κανόνες του πολιτικού και μιντιακού μας συστήματος. Δεν μπορεί να κάνει και αλλιώς. Όλη η ΝΔ Ρωσία είναι. Απλά οι περισσότεροι στην ΝΔ είναι στην γραμμή του ιδρυτή του κόμματος, του εθνικοσοσιαλιστή Κωνσταντίνου Καραμανλή, που ήθελε στροφή στην προς την Ρωσία από ένα σημείο και μετά, αλλά ήθελε η Ελλάδα να ανήκει και στον πυρήνα της Ευρώπης. Επομένως αν ο Γεωργιάδης πει αυτά που λέω εγώ δεν θα ξαναβγεί στην τηλεόραση ποτέ. Θα τον φάνε από την ΝΔ.


Ο άλλος πάλι, ο βουλευτής του Ποταμιού, στο τέλος κατηγορεί τον βουλευτή των ΑΝΕΛ, επειδή ο Πάνος Καμμένος ζητάει την προσάρτηση της Κριμαίας από την Ρωσία. Αυτό είναι αλήθεια. Αλλά το θέμα είναι πόσο βέβαιος νοιώθει ότι ο τηλεθεατής δεν θα καταλάβει τι συμβαίνει, και από εκεί που του έλεγε ότι ο Καμμένος δίνει το Αιγαίο και τις βάσεις στις ΗΠΑ, το γυρνάει στο αληθινό, και του λέει για την Κριμαία και την Ουκρανία. Γιατί απλά είναι βέβαιος ότι τα ΜΜΕ έχουν ακρωτηριάσει την σκέψη του τηλεθεατή, και έτσι ο τηλεθεατής δεν θα καταλάβει τον τραγέλαφο που παρακολουθεί. Καταπληκτικό βιντεάκι παιδιά. Μία μικρογραφία της σύγχρονης Ελληνικής Ιστορίας. Πραγματικά μην το χάσετε. Ότι καλύτερο έχω ανεβάσει.


Το βιντεάκι μπορείτε να το δείτε εδώ


Εδώ το άρθρο του Sputnik News

Το άρθρο του Πρώτου Θέματος εδώ

1 σχόλιο: