Δευτέρα, 6 Απριλίου 2015

Τσίπρας-Κατάργηση Δικαστικής Εξουσίας

Στο παρακάτω ηχητικό ο Γεωργιάδης εξηγεί πως πραγματικά έγινε το περιστατικό με τους αντιεξουσιαστές που έκαναν ντου στο κοινοβούλιο, οι οποίοι στην συνέχεια φιλοξενήθηκαν από την κόρη του Κωνσταντόπουλου. Δυστυχώς ο ΣΥΡΙΖΑ εκβιάζει ευθέως τα χρεοκοπημένα ΜΜΕ ότι θα τους πάρει τις άδειες. Βλέπε εδώ.

Επομένως ότι ενημέρωση έχουμε θα είναι μέσω του Facebook, Twitter κτλ. Για το ηχητικό του Γεωργιάδη βλέπε παρακάτω λινκ. Αλλά να κάνω μία περίληψη.

Οι αντεξουσιαστές κατέλαβαν πριν μερικές μέρες την Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Αθηνών. Κάποια στιγμή ο πρύτανης έκανε καταγγελία, και ο εισαγγελέας έδωσε διαταγή στην αστυνομία προκειμένου να ελευθερώσει την Πρυτανεία. Ο αρχηγός της αστυνομίας, παρανόμως, με διαταγή του Υπουργού Εσωτερικών δεν κινήθηκε. Κάτι για το οποίο ο αρχηγός της Ελληνικής αστυνομίας έχει προσωπική ποινική ευθύνη, αφού δεν έχει το δικαίωμα να μην εκτελεί εισαγγελικές αποφάσεις, υπακούοντας το πολιτικό προσωπικό, καταργώντας τις δικαστικές αρχές.

Εκατό περίπου καθηγητές του πανεπιστημίου, όταν είδαν ότι η Αστυνομία αποφάσισε να υπακούσει στις εντολές του Υπουργού Εσωτερικών και να αγνοήσει τον εισαγγελέα, συγκεντρώθηκαν στα Προπύλαια για να διαμαρτυρηθούν. Οι αντιεξουσιαστές όμως πήγαν στα Προπύλαια, τους απείλησαν, και τους έδιωξαν.

Εδώ πλέον δεν μιλάμε για κάποια επιρροή της πολιτικής ηγεσίας στην δικαιοσύνη. Εδώ μιλάμε για κατάλυση της δικαιοσύνης. Και σαν να μην έφτανε αυτό, ο ΣΥΡΙΖΑ έφτιαξε και αντιδιαδήλωση για να διαλύσει την διαδήλωση των καθηγητών στα Προπύλαια. Θέλω να πω ότι δεν πρέπει να θεωρείτε ότι θα έχετε το δικαίωμα να διαδηλώσετε αν το αποφασίστε αύριο. Γιατί η αντιδιαδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πολύ πιο δυνατή και θα πάθετε αυτό που έπαθαν οι πανεπιστημιακοί στα Προπύλαια. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, τώρα που συνεργάζονται με την Gazprom έχουν γίνει και κολλητοί με τους ΑΝΕΛ και την ΧΑ. Άντε να τους μαζέψεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου