Σάββατο, 18 Απριλίου 2015

Εβραϊκό Λόμπυ - Κρούγκμαν - Στίγκλιτζ

Έλεγα χτες για τους δύο αριστερούς Αμερικανούς οικονομολόγους, τον Τζότζεφ Στίγκλιτζ και τον Πολ Κρούγκμαν, οι οποίοι δεν προέβλεψαν την οικονομική κρίση του 2008 ούτε μετά την εκδήλωση της, αλλά έχουν κερδίσει και οι δύο βραβεία νόμπελ, τρομάρα τους.

Ο Γιωργάκης λοιπόν κουβάλησε τον πρώτο, και εχθές, με όλα τα φώτα της δημοσιότητας στραμμένα πάνω του, ο Αλέξης Τσίπρας συνάντησε τον δεύτερο. Δεν τους φτάνουν ο Βαρουφάκης και ο Λαπαβίτσας για να τα κάνουν όλα μπάχαλο, θέλουν να φέρουν και αριστερούς απ'έξω. Άλλο όμως είναι το θέμα.

Ένας βασικός λόγος που τους έχουν φέρει εδώ αυτούς τους δύο αερητζήδες, δίνοντας μάλιστα τόσο μεγάλη δημοσιότητα στο θέμα, είναι ότι και οι δύο αυτοί αριστεροί οικονομολόγοι είναι Εβραίοι. Ταυτόχρονα έχει βγει στα κανάλια και ο Πάνος Καμμένος και έχει δηλώσει ότι θέλει να δώσει το Αιγαίος στις ΗΠΑ. Έπαιξε επίσης για καμιά εβδομάδα στα ΜΜΕ ότι ο Βαρουφάκης έφερε την Lazard, μία Αμερικανική εταιρεία συμβούλων εβραϊκών συμφερόντων και παγκοσμίου κύρους. Επομένως όλα είναι έτοιμα.

Αν λοιπόν η πολιτική του Τσίπρα και του Καμμένου, που παίζουν με την Gazprom, ο ένας για να σώσει την ΔΕΗ και τα παραμάγαζα του στο Ελληνικό δημόσιο, και ο άλλος για να ευχαριστήσει τους φίλους του στην Ρωσία, οδηγήσει σε κάνα ντου της Τουρκίας στην Θράκη, τότε ποιος θα φταίει? Μα το Εβραϊκό λόμπυ.
Αφού ο Καμμένος ήθελε να δώσει το Αιγαίο στις ΗΠΑ, ο Βαρουφάκης έφερε την Lazard, και τους Γιωργάκη και Τσίπρα συμβούλευαν Εβραίοι οικονομολόγοι. Τα έχουν δει με τα μάτια τους όλοι οι Έλληνες. Ποιος μπορεί να το αμφισβητήσει ότι ο Καμμένος, ο Τσίπρας, ο Βαρουφάκης και ο Τσίπρας είναι πράκτορες του λόμπυ? Ποιος ψεκασμένος θα το αμφισβητήσει?

Στο παρακάτω λινκ της Wikipedia, που αναφέρει όλους τους νομπελίστες Εβραϊκής καταγωγής, θα βρείτε τον Στίγκλιτζ και τον Κρούγκμαν.
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Jewish_Nobel_laureates

Ακούστε ένα πεντάλεπτο απόσπασμα από την εκπομπή του Μίμη Ανδρουλάκη και της Γιώτας Ηλιού, που είναι δύο από τις σκληρότερες αντισημιτικές φωνές της αριστεράς. Εξηγούν γιατί δεν φταίει ο Παπανδρέου και ο Τσίπρας, αλλά η Lazard, ο Κρούγκμαν, ο Στίγκλιτζ και ο Σόρος. Χωρίς να αναφέρουν ούτε μία φορά την λέξη Εβραίος. Αυτό το αφήνουν στους εθνικοσοσιαλιστές.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου