Κυριακή, 22 Μαρτίου 2015

Το ΚΚΕ ως Εγκληματική Οργάνωση

Είχα ανεβάσει παλιότερα ένα κείμενο, στο οποίο έλεγα για τις χώρες που έχουν ποινικοποιήσει τον κομμουνισμό, και ένα άλλο με τις προσπάθειες της ΕΕ να ποινικοποιήσει τον κομμουνισμό και τον ναζισμό, σε όλες τις χώρες μέλη. Επειδή δεν το ξέρω το θέμα, θα μου έχουν σίγουρα ξεφύγει πολλές τέτοιες χώρες. Άστε που σε πολλές χώρες, το κομμουνιστικό κόμμα αναγκάστηκε να αυτοδιαλυθεί, χωρίς να υπάρξει κάποιος σχετικός νόμος.

Μία σημαντική χώρα που μου διέφυγε, είναι η Δυτική Γερμανία, της οποίας το συνταγματικό δικαστήριο ποινικοποίησε το κομμουνιστικό κόμμα από το 1956 κιόλας. Παράλληλα οι Γερμανοί έδωσαν ανεξαρτησία στην κεντρική τους τράπεζα, προστατεύοντας έτσι το νόμισμα τους από τους κομμουνιστές και τους πάσης φύσεως κρατιστές. Αποφάσεις που σίγουρα συνέβαλαν καθοριστικά στο να μετατραπούν τα ερείπια της Γερμανικής οικονομίας σε αυτό που όλοι ξέρουμε. Για την Γερμανία και την ποινικοποίηση του κομμουνιστικού κόμματος, βλέπε


και


Στην συνέχεια, το 1969, κομμουνιστές δημιούργησαν ξανά κομμουνιστικό κόμμα όπως θα δείτε στο παρακάτω λινκ


Όπως θα διαβάσετε όμως, δεν υπήρξε κάποια ανάκληση ή ακύρωση του αντικομμουνιστικού νόμου. Ο νόμος εξακολουθεί να είναι σε ισχύ. Απλά λόγω της μικρής δύναμης του κόμματος, μόλις 4.000 μέλη όπως λέει το λινκ, δεν ασχολείται κανείς. Είναι όπως λέμε ότι τα μαλακά ναρκωτικά είναι παράνομα, αλλά στην πράξη δεν ασχολείται κανείς με τους χρήστες τους. Ο νόμος όμως είναι εκεί. Ανά πάσα στιγμή κρίνουν οι Γερμανοί μπορούν να τους μπουζουριάσουν.

Στην Ελλάδα αντιθέτως υπάρχει το ΚΚΕ. Είμαστε η μόνη μπανανία της ΕΕ με κομμουνιστικό κόμμα στο κοινοβούλιο μας. Εκτός όμως από το ΚΚΕ, υπάρχει ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ, το ΕΠΑΜ, η ΔΗΜΑΡ και ο ΣΥΡΙΖΑ, που όλοι ξεπήδησαν από το ΚΚΕ. Ακόμη και ο Θεοδωράκης που έφτιαξε το Ποτάμι, προέρχεται από το ΚΚΕ και τον 902 fm, τον ραδιοφωνικό σταθμό του ΚΚΕ. Επίσης, η ελίτ του ΠΑΣΟΚ, που κυβέρνησε και διέλυσε την χώρα για 40 σχεδόν χρόνια, προερχόταν από το ΚΚΕ. Βλέπουμε δηλαδή πόσο μεγάλη επιρροή έχει ασκήσει το ΚΚΕ στο πολιτικό μας σύστημα από την στιγμή που το νομιμοποίησε ο Καραμανλής το 1974. Εξίσου σημαντικό, είναι ότι η ελίτ της Ελληνικής δημοσιογραφίας προέρχεται από το ΚΚΕ. Σε αυτό το link,


 αναφέρονται κάποιοι από τους Έλληνες δημοσιογράφους που εκπαιδεύτηκαν στην ΚΝΕ. Για όσους δεν το γνωρίζουν, στην νεολαία του ΚΚΕ την ΚΝΕ, οι νέοι παρακολουθούν μαθήματα, γι’αυτό και η λέξη “εκπαιδεύτηκαν”. Μπορεί να σας το επιβεβαιώσει οποιοδήποτε μέλος του ΚΚΕ γνωρίζετε.

Το ΚΚΕ δηλαδή είναι μία “ακαδημία”, που τροφοδοτεί ολόκληρο το πολιτικό και δημοσιογραφικό μας σύστημα. Ακαδημία ή πηγή μόλυνσης. Ανάλογα με το πως το βλέπει ο καθένας. Και προσέξτε τι κάνει το ΚΚΕ. Ενώ διδάσκει με πάθος την ανομία στους νέους που στρατολογεί, το ίδιο είναι υπόδειγμα νομιμότητας. Η προσήλωση του άλλωστε στην ανομία προκύπτει και από το καταστατικό του, στο οποίο διακηρύσσει ότι στόχος του είναι η ανατροπή του πολιτεύματος. Όμως στην καθημερινότητα του, δεν δίνει κανένα δικαίωμα.

 Γιατί λέτε? Δεν έχουν τα κότσια οι κομμουνιστές του Περισσού να ασκήσουν βία? Η γνώμη μου είναι ότι έχουν δέκα φορές περισσότερα κότσια από τους ψευτόμαγκες του ΣΥΡΙΖΑ, και του κάθε ΣΥΡΙΖΑ. Άλλωστε στον Περισσό δεν κρύβονται τίποτα τυχαίοι κομμουνιστές, αλλά τα ίδια τα παιδιά των άγριων κομμουνιστών του εμφυλίου.

Ο λόγος που δεν ασκούν βία, είναι γιατί δεν έχουν ανάγκη να ασκήσουν βία. Γεμίζουν τα μυαλά των μελών τους με μίσος, και στη συνέχεια αναγκάζουν αυτά τα μέλη να φύγουν, αφού δεν τους δίνουν χώρο και ευκαιρίες να εκφράσουν όλο αυτό το μίσος με την αυστηρή τους, στρατιωτική θα έλεγα πειθαρχία. Έτσι τα πιο βίαια, τα πιο παρορμητικά από αυτά τα μέλη, έχοντας υποστεί σκληρή πλύση εγκεφάλου, γεμάτα μίσος, ασφυκτιούν εντός του ΚΚΕ, και δεν μπορούν να αντέξουν την στρατιωτική του πειθαρχία. Έτσι φεύγουν από το ΚΚΕ, και δημιουργούν εγκληματικές οργανώσεις, ή άλλα κόμματα, που είναι πολύ πιο ανεκτικά ή και φιλικά προς την βία. Και το ΚΚΕ παραμένει άσπιλο και αμόλυντο. Κυρία! Δεν μπορεί να πει κανείς κουβέντα. Όλοι έχουν να λένε για τον τρόπο που το ΚΚΕ περιφρουρεί τις πορείες του. Για το ότι δεν δημιουργούνται ποτέ επεισόδια  από τις πορείες του ΚΚΕ. Ε???????? Η επιτομή της νομιμότητας το ΚΚΕ!!!

Γιατί σου λέει ο άλλος, όπως δεν υπάρχει οικογενειακή ευθύνη, δεν υπάρχει και ευθύνη του ΚΚΕ. Τι φταίει το ΚΚΕ που όλες οι τρομοκρατικές οργανώσεις ή τα πιο βίαια κόμματα είναι γεμάτα από πρώην κομμουνιστές? Το ΚΚΕ φταίει???? Όοοοοοοχιιιιι!!!

Και με αυτό τον τρόπο, το ΚΚΕ ξεφεύγει από τύπους σαν και μένα, τους “ακροδεξιούς” όπως λέει, γιατί στα μάτια του πολίτη που δεν έχει σκεφτεί το θέμα, το ΚΚΕ είναι μία φιλήσυχη θείτσα, η κυρά Αλέκα. Και πόσο βίαιη μπορεί να είναι η κυρά Αλέκα σου λέει ο άλλος? Αυτή η ήσυχη κυρία που καλοτάιζαν 40 χρόνια τα συντρόφια της του ΠΑΣΟΚ. Αυτό είναι το πρόβλημα με το ΚΚΕ. Ότι είναι πολύ επαγγελματίες. Και δεν θα βγουν ποτέ μπροστά. Θα έχουν πάντα μπροστά τους κάποιους άλλους, που έχουν βγάλει από τα σπλάχνα τους. Οι οποίοι άλλοι, μπορεί να μην ξέρουν ότι είναι μέρος του σχεδίου του ΚΚΕ. Μπορεί να πιστεύουν ότι το ΚΚΕ τους αποκηρύσσει πραγματικά. Οι πιο χαζοί τουλάχιστον.

 Οι ίδιοι θα βγουν μπροστά μόνο αν η διεθνής συγκυρία είναι βολική. Δεν ήταν ανόητοι, να ζητήσουν πραγματικά να γίνει η Ελλάδα Κούβα της Μεσογείου, όταν έπεφταν βροχή τα Ευρωπαικά κονδύλια. Έπαιρνε το ποσοστό του το ΚΚΕ, τροφοδοτούσε με στελέχη το πολιτικό και το δημοσιογραφικό σύστημα της χώρας, ήταν και με την στάμπα νόμιμο, και πάνω στις πλάτες του στηριζόταν η τελευταία Ευρωπαική σοβιετία.

Και το κατηγορούν οι πιο χαζοί, ή πιο βαλτοί ίσως, από τους κομμουνιστές που έφυγαν, και έφτιαξαν πιο βίαιες οργανώσεις, ότι δεν ήταν αρκετά επαναστατικό. Ότι δεν ήταν αρκετά ριζοσπαστικό. Ότι δεν έκανε καλά, που στο μέσο μίας καταιγίδας Ευρωπαϊκών κονδυλίων φρόντιζε να κρατάει το ποσοστό του κάτω από το 10%, και που δεν ζητούσε να γίνουμε μία Κούβα της Μεσογείου. Αυτοί οι πρώην κομμουνιστές που τα λένε αυτά είναι άραγε χαζοί, ή είναι άξιοι “επαγγελματίες” που ξεπήδησαν από το ΚΚΕ, και το τιμούν και σαν μη μέλη, αφού κατηγορώντας το σαν μη επαναστατικό, αφαιρούν από μένα το δικαίωμα να το χαρακτηρίσω εγκληματική οργάνωση? Σίγουρα το δεύτερο.

Να μην έχετε όμως την παραμικρή αμφιβολία ότι αν οι διεθνείς συγκυρίες ήταν ή γίνουν ευνοϊκές, θα δείτε τους κομμουνιστές του Περισσού και δεν θα τους αναγνωρίζετε. Δεν θα έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τους προγόνους τους με τα κονσερβοκούτια, ή από άλλους ομοϊδεάτες τους στο εξωτερικό. Και γι’αυτό πάντα θα λέω ότι δεν πρέπει να ασχολούμαστε με τον χαζό ΣΥΡΙΖΑ, και με κανέναν χαζό ΣΥΡΙΖΑ, αλλά με το ΚΚΕ.

 Και το μόνο που πρέπει να κάνουμε, είναι να ζητήσουμε να περάσει ένας νόμος που θα απαγορεύει σε κόμματα που δηλώνουν στο καταστατικό τους πως στόχος τους είναι η ανατροπή του πολιτεύματος να παίρνουν μέρος

 στις εκλογές. Αντί δηλαδή να τους βάζουμε στη φυλακή όπως στις άλλες προηγμένες χώρες, εμείς απλά δεν θα τους επιτρέπουμε να λάβουν μέρος στις εκλογές.

Ακόμη και να φτιάξουν ένα άλλο κόμμα, αυτό το νέο κόμμα δεν θα έχει το ιστορικό βάρος του σφυροδρέπανου, που έχει πάνω του το αίμα 100 εκατομμυρίων θυμάτων παγκοσμίως.  


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου