Σάββατο, 7 Φεβρουαρίου 2015

Συνεργασία Τάκη Χατζή-Πάνου Σκουρλέτη για Καταστολή του Διαδικτύου

Λέω συνέχεια για την προσπάθεια των σοσιαλιστών να καταστείλουν το διαδίκτυο που τους έχει βάλει μεγάλο μπελά στο κεφάλι. Στο παρακάτω βιντεάκι, ο δημοσιογράφος Τάκης Χατζής, αμέσως μετά την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία, ρωτάει τον Υπουργό Πάνο Σκουρλέτη αν έχει την διάθεση να ελέγξει τα ενημερωτικά sites.

Σπεύδει ο Χατζής να εκμεταλλευτεί την άνοδο των φασιστών στην εξουσία, και την ακόρεστη δίψα τους για έλεγχο της ενημέρωσης. Επειδή ανησυχεί λέει για τις συνθήκες εργασίας των εργαζομένων. Και ο Σκουρλέτης σπεύδει να απαντήσει ότι υπάρχει κάτι έτοιμο. Για το καλό του λαού ενδιαφέρονται και οι δύο.

Ο Τάκης Χατζής μάλιστα απαιτεί οι άνθρωποι που εργάζονται στα ενημερωτικά sites να είναι στην ΕΣΗΕΑ (Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών). Να περνάνε δηλαδή από τον έλεγχο του πολιτικού μας συστήματος πρώτα, ώστε να είναι εξασφαλισμένο ότι θα βγαίνουν στη δημοσιογραφία μόνο μπουσδούκες και μπογδάνοι.

Αυτό που λέει ο Χατζής, είναι αν κάποιος από εσάς έχει 15 διδακτορικά, να μην μπορεί να γράψει στα ενημερωτικά sites αν δεν είναι στην ΕΣΗΕ. Πως σας φαίνεται το βιντεάκι? Ένας δημοσιογράφος που προσπαθεί να προστατεύσει την βρώμικη συντεχνία του, και ένας φασίστας πολιτικός που προσπαθεί να προστατευθεί από την κριτική, ή ένας δημοσιογράφος και ένας πολιτικός που ενδιαφέρονται για το καλό του λαού? Διαλέγει ο καθένας και παίρνει.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου