Τετάρτη, 4 Φεβρουαρίου 2015

Τσίπρας-Κοτζιάς-Καμμένος

Επειδή έγινε χαμός με τις δηλώσεις του Ομπάμα υπέρ της Ελλάδας, ο οποίος παρά την αγάπη του δεν μας δίνει φράγκο, και απλά μας χρησιμοποιεί για να χτυπήσει την Γερμανία λόγω των σχέσεων της με την Ρωσία, βάζω αυτό το άρθρο του Bloomberg, με τίτλο “Syrizas Dangerous View of Russia”, της 3ης Φεβρουαρίου 2015.

Το άρθρο λέει ότι ο νέος Υπουργός Εξωτερικών του Σύριζα, Νίκος Κοτζιάς, έχει επαφές με τον υπερεθνικιστή σύμβουλο του Πούτιν, τον Aleksandr Dugin, και ότι χάρις στον Κοτζιά, ήδη ακυρώθηκε μία ανακοίνωση της ΕΕ εναντίον της Ρωσίας.

Οι Financial Times, με το άρθρο τους “Alarm Bells Ring Over Syrizas Russian Links”, της 28ης Ιανουαρίου 2015, αναφέρουν επίσης τις επαφές του Κοτζιά με τον Dugin, και τις επαφές του Πάνου Καμμένου με τον Ρώσο ολιγάρχη Malofeyev.

Ο Τσίπρας δηλαδή έβαλε Υπουργό Εξωτερικών τον φίλου του συμβούλου του Πούτιν, έβαλε Υπουργό Άμυνας τον φίλο των Ρώσων ολιγαρχών Πάνο Καμμένο, και εδώ οι κνίτες μας λένε για τις δηλώσεις του Ομπάμα, για να μας πείσουν ότι ο Σύριζα είναι φιλοαμερικανικό κόμμα.

Μην τυχόν και καταλάβουμε ότι τα παίρνει από το Κατάρ, και στην παρούσα φάση συμμαχεί με την Ρωσία, για να χτυπήσει την πολιτική της ΕΕ που ζητάει την απελευθέρωση της αγοράς ενέργειας, κάτι που θίγει εξίσου την Gazprom και την πολιτική μας νομενκλατούρα, η οποία νέμεται την ΔΕΗ και τον τομέα της ενέργειας γενικότερα, όπως εξηγούσα στο κείμενο “Πως η ΔΕΗ ενώνει τους Έλληνες Κομμουνιστές και τους Ρώσους”

Το Bloomberg και οι Financial Times το έχουν τούμπανο, κι εμείς κρυφό καμάρι. Έβαλε ο Τσίπρας τον κολλητό του Πούτιν για υπουργό εξωτερικών, χάρισε το υπουργείο άμυνας στην Ρωσία, και οι κνίτες των ΜΜΕ θέλουν με το ζόρι να μας πείσουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ελέγχεται από τις ΗΠΑ.

Υπουργό Εξωτερικών και Υπουργό Άμυνας έδωσε ρε παιδιά ο Τσίπρας στους Ρώσους. Πως να το πει κανείς πιο απλά? Τι άλλο να έκανε? Κ..ο να δώσει? Δεν είναι δυνατόν να μην καταλαβαίνει τι σημαίνει να δίνεις του Υπουργείο Εξωτερικών και το Υπουργείο Άμυνας στους Ρώσους. Δεν μιλάμε ότι έβαλε φιλορώσους υπουργούς. Τα χάρισε τα υπουργεία στους Ρώσους.

Παρακάτω το άρθρο του Bloomberg


Για τους πραγματικούς λόγους των δηλώσεων στήριξης του Ομπάμα προς την Ελλάδα, βλέπε παρακάτωΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου