Κυριακή, 8 Φεβρουαρίου 2015

Νίκος Κωνσταντόπουλος 17 Νοέμβρη


Ξαναβάζω το άρθρο της Jerusalem Post, που αναφέρει ότι ο Νίκος Κωνσταντόπουλος, πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και πατέρας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, υπερασπίζεται συστηματικά Άραβες τρομοκράτες που συλλαμβάνονται στην Ελλάδα. 
Βλέπε “The victory of Syriza in Greece is bad news for Israel”, Ιανουάριος 2015.

Το ότι η νέα πρόεδρος του Ελληνικού Κοινοβουλίου έχει υπερασπιστεί άτομα που έχουν κατηγορηθεί για συμμετοχή στην 17 Νοέμβρη είναι γνωστό. Αυτό δεν είναι καθόλου περίεργο, αν σκεφτούμε ότι οι καλά οργανωμένες τρομοκρατικές οργανώσεις είναι πάντα δημιούργημα διεφθαρμένων πολιτικών συστημάτων. Καμία ιδεολογία δεν μπορεί να χρηματοδοτήσει αυτές τις τρομοκρατικές οργανώσεις, και καμία ιδεολογία δεν μπορεί να αφήσει αυτές τις οργανώσεις να δρουν ανενόχλητες. Κάτι που αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι χρειάστηκε να γίνουν οι Ολυμπιακοί αγώνες του 2004 για να συλληφθούν κάποια μέλη της 17Ν, η οποία δρούσε ανενόχλητη από το 1975.Τελευταία το σύστημα έχει αλλάξει. Συλλαμβάνονται μέλη των οργανώσεων, και ξεπετάγονται νέες. Για να μην μπορεί κανείς να πει ότι δρουν υπό την προστασία του πολιτικού μας συστήματος. Ούτε τα ονόματα τους πια δεν προλαβαίνουμε να συγκρατήσουμε. Δεν υπάρχουν πια μεγάλα brand names στον χώρο της Ελληνικής τρομοκρατίας.

Επομένως είναι απόλυτα λογικό να θεωρούμε ότι οι Ελληνικές τρομοκρατικές οργανώσεις, όσον αφορά τις ηγεσίες τους και όχι τα μέλη τους, εξυπηρετούν την πολιτική μας νομενκλατούρα. Το ίδιο συμβαίνει και με τις Αραβικές τρομοκρατικές οργανώσεις. Άρα οι Αραβικές και Ελληνικές τρομοκρατικές οργανώσεις είναι συγκοινωνούντα δοχεία. Άρα δεν πρέπει να μας κάνει εντύπωση ότι πατέρας και κόρη υπερασπίζονται Άραβες και Έλληνες τρομοκράτες. Χωρίς να σημαίνει αυτό φυσικά ότι οι Κωνσταντόπουλοι έχουν κάποια επαφή με το επιχειρησιακό σκέλος της τρομοκρατίας. Προφανώς και δεν έχουν. Ο καθένας κάνει την δουλειά του.

“The victory of Syriza in Greece is bad news for Israel”, Ιανουάριος 2015
http://www.jpost.com/International/Analysis-The-victory-of-Syriza-in-Greece-is-bad-news-for-Israel-388960

1 σχόλιο:

  1. "Καμία ιδεολογία δεν μπορεί να χρηματοδοτήσει αυτές τις τρομοκρατικές οργανώσεις, και καμία ιδεολογία δεν μπορεί να αφήσει αυτές τις οργανώσεις να δρουν ανενόχλητες."

    Εξηγήστε το λίγο

    ΑπάντησηΔιαγραφή