Τετάρτη, 28 Ιανουαρίου 2015

Ο Δημοσιογράφος του Βαρδινογιάννη Νίκος Χατζηνικολάου Καλεί τον Σαμαρά σε Παραίτηση

Ο Νίκος Χατζηνικολάου εργάζεται όπως είναι γνωστό στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star Channel, του καναλιού του Ομίλου Βαρδινογιάννη. Στο παρακάτω 10λεπτο απόσπασμα από την εκπομπή του στον Real Fm, ο δημοσιογράφος του Βαρδινογιάννη τα χώνει επί 10λεπτά στον Σαμαρά.

Αφού λέει ότι πρέπει να ξαναγυρίσει στις αρχές της ΝΔ, από τις οποίες έχει λέει απομακρυνθεί με τους Γεωργιάδηδες, τους Βορίδηδες και τους Πλεύρηδες, τον καλεί να παραιτηθεί από πρόεδρος της ΝΔ. Για το ότι είχε απέναντι του έναν πολιτικό τσογλανάκι που υποσχέθηκε τα πάντα σε όλους δεν λέει κουβέντα.

Να προσθέσω ότι ο Χατζηνικολάου, όπως και ο θείος του, ο Γιώργος Τράγκας, ανήκουν στην μειοψηφία των δημοσιογράφων που δεν προέρχονται από τον κομμουνιστικό χώρο. Είναι γέννημα θρέμμα του εθνικοσοσιαλιστικού χώρου. Γι’ αυτό και υιοθετεί την ρητορική των κομμουνιστών.

Οι κομμουνιστές, από την μία κατηγορούσαν τον εθνικοσοσιαλιστή ηγέτη της ΝΔ, τον Κωνσταντίνο Καραμανλή, ότι ήταν συνεργάτης των Γερμανών στην κατοχή, και από την άλλη λένε ότι η ακροδεξιά του Σαμαρά και του Γεωργιάδη έχει απομακρυνθεί από την δημοκρατική δεξιά του Κωνσταντίνου Καραμανλή.

 ΝΔ έχει δύο κομμάτια. Το παραδοσιακό της κομμάτι, που είναι βασισμένο στον εθνικοσοσιαλισμό, και το φιλελεύθερο κομμάτι της. Οι κομμουνιστές μπορούν πολύ πιο εύκολα να συνεννοηθούν με το εθνικοσοσιαλιστικό της κομμάτι, το επονομαζόμενο και Καραμανλικό ή Καραμανλική δεξιά κτλ. Αυτός είναι ο λόγος που φαγώθηκαν να προτείνουν για πρόεδρο Δημοκρατίας τον Κωστάκη Καραμανλή, ή έναν όμοιο του, όπως είναι οι Αβραμόπουλοι, οι Παναγιωτόπουλοι, οι Παυλόπουλοι κτλ. Κάτι τέτοιο θα δημιουργούσε ρήξη στο εσωτερικό της ΝΔ, και μεγάλες δυσκολίες στον Σαμαρά. Με έναν ηγέτη του εθνικοσοσιαλιστικού χώρου στο τιμόνι της ΝΔ, τα πράγματα θα ήταν πολύ πιο εύκολα για τον Τσίπρα, γιατί θα μπορούσαν πολύ πιο εύκολα να κλείσουν το μάτι ο ένας στον άλλο.

Αυτός είναι ο λόγος που βλέπετε όλους τους κνίτες στα ΜΜΕ να έχουν φαγωθεί με τον Σαμαρά. Ο δημοσιογράφος του Βαρδινογιάννη, Νίκος Χατζηνικολάου, δεν θα μπορούσε φυσικά να αποτελέσει εξαίρεση. Στο παρακάτω βιντεάκι η επίθεση του Χατζηνικολάου. Μετά την 10λεπτη επίθεση, ο Χατζηνικολάου λέει ότι ο Σαμαράς ήταν από τους πιο εργατικούς πρωθυπουργούς, ώστε το δεκάλεπτο του να θεωρηθεί αντικειμενικό. Ο Νίκος είναι ένας Pro της Ελληνικής δημοσιογραφίας. Γι’ αυτό και μου αρέσει να τον αποκαλώ “βαρώνο” της Ελληνικής δημοσιογραφίας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου