Δευτέρα, 26 Ιανουαρίου 2015

Πάνος Καμμένος. Ο νεοναζί συνέταιρος του Αλέξη Τσίπρα

Οι απίστευτοι θεοί της Ελληνικής δημοσιογραφίας. Το θέμα τους είναι γιατί δεν υποδέχτηκε ο Σαμαράς τον Τσίπρα. Για το βιντεάκι που ανήρτησε ο Καμμένος τον Ιανουάριο του 2015, στα πλαίσια της προεκλογικής του εκστρατείας, δεν είπαν κουβέντα. Μπορείτε να το  βρείτε στην σελίδα του στο Facebook, στις 7 Ιανουαρίου του 2015.


Μπορείτε να το δείτε και στην παρακάτω διεύθυνση. Το ανέβασα στο Youtube μην τυχόν και χαθεί, γιατί το θέλω σαν ντοκουμέντο. Αν και δεν νομίζω ότι έχει καμία σκάση να το διαγράψει. Ψήφους του δίνει.


Παρακάτω η φωτογραφία από τον λογαριασμό του Πάνου Καμμένου με το ποστάρισμα.


Το βιντεάκι είχε πάνω από 1.000 likes, και 258 κοινοποιήσεις. Και καλά κάνει ο κόσμος και δεν ενοχλείται. Κι εγώ αν δεν είχα Εβραϊκή καταγωγή, με τόση προπαγάνδα που έχουν κάνει τις τελευταίες δεκαετίες οι λουσμένοι στο πετρέλαιο κόκκινοι σοσιαλιστάδες, θα τα έβρισκα μια χαρά όλα αυτά. Ή τουλάχιστον δεν θα με ενδιέφεραν.

Το βιντεάκι έχει μέσα ένα κίτρινο αστέρι του Δαυίδ, που φοράει μία Σβάστιγκα, υπονοώντας ότι οι Εβραίοι ήταν πίσω από τον Χίτλερ (στο 2.40). Επίσης το βιντεάκι έχει διάφορα αποσπάσματα από το γνωστό αντισημιτικό βιβλίο “Τα πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών”, που υποτίθεται έγραψαν Εβραίοι, και περιγράφει τα σχέδια τους προκειμένου να επιβληθούν στους άλλους λαούς. Το βιβλίο διδάσκεται σε όλα τα καλά ναζιστικά κατηχητικά. Ο αγράμματος υπουργός συνεργάτης του Αλέξη Τσίπρα, Πάνος Καμμένος, αναφέρεται επίσης στον Ροκφέλερ, γιατί δεν γνωρίζει ότι δεν ήταν Εβραίος. Οι Ροθτσάιλντ ήταν Εβραίοι.

Το θέμα δεν είναι όμως το βιντεάκι του Καμμένου, γιατί δεν νομίζω ότι ενδιαφέρει ιδιαίτερα ανθρώπους που έχουν υποστεί τόσο σκληρή πλύση εγκεφάλου. Το θέμα είναι ότι αυτό το βιντεάκι είναι ίδιο με τα βιντεάκια της Χρυσής Αυγής. Τι παραπάνω λέει η Χρυσή Αυγή για τους Εβραίους? Λέει ότι καλά θα ήταν να τους βάλουν στους φούρνους, ενώ ο Καμμένος δεν το λέει. Αλλά όταν λέει ότι οι Εβραίοι είναι η παγκόσμια πληγή, τι εννοεί? Πως αλλιώς να αντιμετωπίσεις μία τόσο μεγάλη πληγή?

Βλέπετε τους κόκκινους σοσιαλιστάδες να έχουν καμιά αντίρρηση για την συνεργασία του Τσίπρα με τον νεοναζί Πάνο Καμμένο? Καμία απολύτως. Ξέρετε γιατί? Γιατί αν δεν γινόταν αυτή η συνεργασία, θα έπρεπε να μπει το Ποτάμι στην κυβέρνηση, και το Ποτάμι το φυλάνε για μετά. Ώστε να μην καταρρεύσει το λαμόγιο ο Θεοδωράκης όταν θα καταρρεύσει ο ΣΥΡΙΖΑ. Να τον ανεβάσουν μετά για να χτυπήσουν πάλι την ΝΔ. Για το ιερό τέρας το ΚΚΕ πια δεν το συζητάμε.

Ενώ υπό κανονικές συνθήκες, οι κόκκινοι σοσιαλιστάδες θα παρίσταναν τους ενοχλημένους. Οι κόκκινοι σοσιαλιστάδες κάνουν ότι θυμώνουν με τα αντισημιτικά συνθήματα, ώστε να φαίνονται αντικειμενικοί, και να γίνεται πιο πιστευτή η προπαγάνδα τους όταν ξεσπάει κρίση στο Παλαιστινιακό. Οι κόκκινοι σοσιαλιστάδες δεν έχουν πρόβλημα λέει με τους Εβραίους, έχουν πρόβλημα με το Ισραήλ, γιατί είναι λέει νεοναζιστικό κράτος. Τώρα όμως, προκειμένου να μην θιγεί το Ποτάμι και το ΚΚΕ, δεν τους πειράζει να κάνουν κυβέρνηση με τον νεοναζί Πάνο Καμμένο. Αύριο πάλι θα θυμώνουν με τα αντισημτικά συνθήματα.

Στα δύσκολα οι κομμουνιστές και οι εθνικοσοσιαλιστές πάντα ενώνονται. Δεν έχουν ιδεολογικές διαφορές. Μόνο για οικονομικά θέματα συγκρούονται. Ο Χίτλερ με τον Στάλιν ήταν οι καλύτεροι σύμμαχοι από το 1939 μέχρι το 1941. Όταν το πετρέλαιο που οι κομμουνιστές έστελναν στους ναζί από το Μπακού έπαψε να είναι αρκετό, ο Χίτλερ επιτέθηκε στον Στάλιν και τα έσπασαν. Οικονομική ήταν η διαφορά. Και ο Τσίπρας με τον Καμμένο μπορεί να τα τσουγγρίσουν αύριο. Για σοβαρούς λόγους όμως. Για οικονομικούς λόγους. Όχι για βιντεάκια.

Η ανάρτηση δεν έχει σκοπό να ενοχλήσει με το ναζιστικό περιεχόμενο του βίντεο, γιατί δεν νομίζω ότι θα ενοχλήσει τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ. Μπορεί όμως να τους ενοχλήσει η ασυνέπεια. Να πουν στον Τσίπρα πχ “δεν πειράζει ρε πρόεδρε που έκανες κυβέρνηση με τον νεοναζί Πάνο Καμμένο. Αλλά γιατί μας λες ψέμματα ότι οι Εβραίοι δεν είναι κακοί? Αφού δεν το πιστεύεις”. Το ναζιστικό περιεχόμενο που περιλαμβάνει το βιντεάκι του συνεργάτη του προέδρου τους δεν θα τους πειράξει. Μπορεί όμως να τους πειράξει η ασυνέπεια του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου