Κυριακή, 7 Δεκεμβρίου 2014

Άδωνις Γεωργιάδης για Ασφαλιστικό

Στο 18.00

Γεωργιάδης σε Ρωμανιά (ΑΝΕΛ) : Όταν ξέρετε ότι το Ελληνικό ασφαλιστικό σύστημα είναι χρεοκοπημένο και λέτε ότι θα δώσετε μεγαλύτερες συντάξεις κοροϊδεύετε τον κόσμο”

Ρωμανιάς “Είναι χρεοκοπημένο γιατί εσείς το χρεοκοπήσατε με το κούρεμα του Ελληνικού χρέους (PSI), όταν του κόψατε 16 δισεκατομμύρια ευρώ από τα αποθεματικά του”. Πσσσσς (ψεκαστικό)

Γεωργιάδης “Με εμένα μιλάτε. Το PSI (κούρεμα Ελληνικού χρέους), στοίχισε στο Ελληνικό ασφαλιστικό σύστημα 11 δις ευρώ, και το Ελληνικό δημόσιο, μόνο την τελευταία δεκαετία, έχει δώσει στο Ελληνικό ασφαλιστικό σύστημα 178 δισεκατομμύρια ευρώ” ((από φόρους και δάνεια εννοεί).

Ρωμανιάς “Αφού τους φάγατε τα αποθεματικά τους”. Πσσσσσς (ψεκαστικό)

Γεωργιάδης “Ποια αποθεματικά? Αφού σας λέω το Ελληνικό δημόσιο έδωσε στο ασφαλιστικό 178 δισεκατομμύρια τα τελευταία 10 χρόνια”. Πσσσσς (αντιψεκαστικό)

Στο 20.35

Αυτιάς “Το 1984 ο τότε πρωθυπουργός της χώρας (παπανδρέου εννοεί), έφαγε από το αποθεματικό των ναυτικών 350 εκ δολάρια και τα δραχμοποίησηε και έδωσε σε όσους είχαν έρθει από το Καζακστάν και δεν ξέρω που τις ίδιες συντάξεις με τους ναυτικούς. Πσσσσς (ψεκαστικό)

Γεωργιάδης “Το ξέρω. Και ο Ελληνικός λαός την επόμενη χρονιά τον εξέλεξε ξανά πρωθυπουργό, και άρα αυτή η πράξη είχε την έγκριση του Ελληνικού λαού”. Πσσσσσς (αντιψεκαστικό)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου