Τετάρτη, 17 Δεκεμβρίου 2014

Τα 4 Νούμερα του Άδωνη Γεωργιάδη

Βλέπω όλα αυτά τα άρθρα του ξένου τύπου που tweetάρει ο Άδωνης Γεωργιάδης, που εκτιμώ και πάρα πολύ, και που λένε τι θα γίνει στην Ελλάδα αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ, και τι δεν θα γίνει κτλ, και βαριέμαι πάρα πολύ να τα διαβάσω. Από αυτά τα δεκάδες άρθρα που δεν έχω διαβάσει, και ούτε και σκοπεύω να διαβάσω, βρήκα πολύ πιο ενδιαφέροντα τα 4 νούμερα που είπε ο Άδωνης πριν μερικές μέρες.

Τα τελευταία 20 χρόνια, το Ελληνικό δημόσιο πλήρωσε 40 δισεκατομμύρια ευρώ για την άμυνα, και 50 δις ευρώ για έργα υποδομών, σύνολο 90 δις ευρώ. Επίσης η Ολυμπιάδα στοίχισε στο Ελληνικό δημόσιο άλλα 8 δις ευρώ. Τέλος το Ελληνικό δημόσιο πλήρωσε την τελευταία 10ετία για το ασφαλιστικό 178 δισεκατομμύρια ευρώ (βλέπε εδώ http://tinyurl.com/l4o7v2d και εδώhttp://tinyurl.com/lf7d6fp ).

Και εκεί που χάρηκα, και είπα ότι θα αρχίσει να λέει νουμεράκια, και θα τελειώνει η ιστοριούλα μνημόνιο-αντιμνημόνιο, ευρώ-δραχμή κτλ, κάτι έγινε και του έκοψε τη φόρα. Και το γύρισε στα αρθράκια του ξένου τύπου, που πάρα πολύ βαριέμαι να διαβάσω, γιατί ξέρω να βρίσκω άλλα αρθράκια, καλύτερα από του Άδωνη. Τέλος πάντων. Ας μην είμαστε αχάριστοι. Για πρώτη φορά μας δόθηκαν σε εκλογές 4 ολόκληρα νούμερα. Δικά μας. Για να τα επεξεργαστούμε. Μπορεί στις επόμενες εκλογές να μας δοθούν άλλα 4 νούμερα.

Αν γίνονται εκλογές κάθε 2 χρόνια, και σε κάθε εκλογική αναμέτρηση μας δίνονται 4 νούμερα, σε 10 χρόνια θα μας έχουν δοθεί 20 νούμερα. Και 4 που μας έδωσε ήδη ο Γεωργιάδης 24!!!! Το μόνο που χρειάζεται είναι υπομονή!!! Μέχρι τότε New York Times!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου