Δευτέρα, 15 Σεπτεμβρίου 2014

Οι Διπλωματικές Σχέσεις του Ισραήλ με τον Υπόλοιπο Κόσμο

Και μια και μας λένε συνέχεια οι Έλληνες κομμουνιστές ότι το Ισραήλ είναι επεκτατικό, και ότι είναι αυτό που πειράζει τους Άραβες χορηγούς τους, να παραθέσω το παρακάτω link της Wikipedia, όπου στο τμήμα ‘No Recognition or Diplomatic Relations’, θα διαβάσετε τα εξής.


Δεν αναγνωρίζουν το Ισραήλ 32 χώρες των Ηνωμένων Εθνών (τις αναφέρει το link ονομαστικά). Οι 18 από τις 22 χώρες της Arab League (Αραβικός Σύνδεσμος) δεν αναγνωρίζουν το Ισραήλ. Και μην φανταστεί κανείς ότι αναγνώριζαν το Ισραήλ και στην πορεία κάτι έγινε και άλλαξαν στάση. Δεν to αναγνωρίζουν, και δεν το αναγνώρισαν ποτέ, γιατί δεν του αναγνωρίζουν το δικαίωμα να υπάρχει ως κράτος από το 1948 που ιδρύθηκε, και έχουν άπειρες φορές προσπαθήσει να το καταστρέψουν, κάτι που θα είχαν ήδη καταφέρει αν δεν ήταν οι ΗΠΑ στην μέση.

Προκειμένου να το πετύχουν αυτό οι Αραβικές χώρες, διατηρούν τους Παλαιστινίους εξαθλιωμένους, δεν τους δέχονται στις χώρες τους ποτέ, προκειμένου να επιτίθενται στους Ισραηλινούς, και τα αθώα θύματα που προκαλεί η προσπάθεια των Ισραηλινών να αμυνθούν, να τα δίνουν στους σοσιαλιστές που χρηματοδοτούν ανά τον κόσμο, οι οποίοι και τα χρησιμοποιούν σαν μέσω εξαγρίωσης των λαών τους.

 Οι Ισραηλινοί έχουν στα Νότια σύνορα τους την Γάζα, που διοικείται από την Χαμάς (ιδιοκτησία του Κατάρ) που αναφέρει στο καταστατικό της ότι στόχος της είναι η εξαφάνιση του Ισραήλ και ο θάνατος όλων των Ισραηλινών, και στα Βόρεια σύνορα τους τον Λίβανο, όπου κουμάντο κάνουν οι τρομοκράτες της Χεζμπολάχ (ιδιοκτησία του Ιράν).

Οι Ισραηλινοί έχουν δυο λογιών γείτονες. Αυτούς που θέλουν με κάθε τίμημα να τους εξαφανίσουν, και αυτούς που ναι μεν θέλουν να τους εξαφανίσουν, αλλά θεωρούν ότι προκειμένου να αποφύγουν τον πόλεμο πρέπει να τους δεχθούν ως αναγκαίο κακό. Γείτονες που πραγματικά να τους αναγνωρίζουν το δικαίωμα να υπάρχουν ως κράτος δεν έχουν.

Και κοιτάξτε πως παρασύρουν τους ψηφοφόρους τους όλες οι σοσιαλιστικές ηγεσίες της Ευρώπης επειδή απλά χρηματοδοτούνται γενναιόδωρα από τους Άραβες. Κοιτάξτε τι γίνεται στην Ελλάδα. Έχουν προκαλέσει οι κομμουνιστές τέτοια στρέβλωση στην σκέψη του κόσμου, που ακόμη και αυτό το αθώο link της Wikipedia που ποστάρω εγώ θεωρείται Ισραηλινή προπαγάνδα.


Παρακάτω είναι ένας χάρτης με τις χώρες όπου η Μουσουλμανική θρησκεία είναι πλειοψηφούσα (πράσινο χρώμα), και με την μία χώρα στον κόσμο, το Ισραήλ (κόκκινο χρώμα), όπου η Εβραϊκή θρησκεία είναι πλειοψηφούσα. Μία χώρα με 8 εκ κατοίκους από τα οποία μόνο τα 6 είναι Εβραϊκού θρησκεύματος.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου